broxopios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα με ενδιαφέρει να έχει καλή ποιότητα εικόνας. Αν πχ η dell είναι καλύτερη σε αυτό τον τομέα, δε με ενδιαφέρει καθόλου το tv tuner. Αν είναι το ίδιο τότε πολύ πιθανό να πάρω την lg που μου προσφέρει αυτό το extra.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 πάνω κάτω είναι ίδιες, δύσκολα θα εντωπίσεις διαφορές...
broxopios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Άρα στην ουσία συμφέρει να πάρω την lg που είναι πάνω κάτω στην ίδια τιμή (με την dell) και προσφέρει και tv tuner. Σωστά?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 αρκετά καλή επιλογή ναι...
broxopios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια (όπως πάντα) Θα το ψάξω λίγο ακόμη αλλά πιστεύω είμαι σε καλό δρόμο...
ThodorisAthina Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας και απο εμενα, εγω παλι θελω monitor με tv-tuner. Σε διαστασεις 24"+ Εχω δει και σκευτομαι να παρω αυτη : http://www.plaisio.g...7-M2755D-PZ.htm και για 24 αυτη http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2452D-PZ-LED-TV-Monitor-24-M2452D-PZ.htm Παιζει κατι καλυτερο ? μηπως μειωσω καπως την τιμη σε αντιστοιχο μοντελο? αυτες δινουν μαζι και τηλεκοντρολ? Η χρηση ειναι σαν μονιτορ, σαν τβ και συνδεση με ps3. Thank you a lot in advance.
tigersgate6 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ίδιο ακριβώς panel φοράνε. Απλά μάλλον είχαν ρυθμίσει καλύτερα την u2412. πολλές φορές το κάνουν και επίτηδες για να σε σπρώξουν στο πιο ακριβό μοντέλο. Από εκεί και πέρα παίρνεις και μια επιπλέον ίντσα, με μεγαλύτερη ανάλυση στο κάθετο (ψιλοάχρηστο για gaming, απαραίτητο για άλλες εφαρμογές πχ ανάπτυξη κώδικα). Αν θες για κάτι φθηνότερο, μην πας στην LG 235V, αλλά στην LG 231P. Κι αυτή με το ίδιο panel, και έχει και τα ρυθμιστικά της DELL, όπως επίσης και σύνδεση DisplayPort (όπως και η Dell που δεν έχει η 235V) Ξερω οτι γραφω σε μνμ φιλου δυο μηνων αλλα δε νομιζω πως η LG ips231 εχει displayport ... Ενδιαφερομαι και εγω για την αγορα 3 μονιτορ για eyefinity και ειμαι αναμεσα σε ips231 και Dell 2312 επειδη ομως εδω που βρισκομαι δε μπορω να εχω αποψη με τα ματακια μου μιας και δεν υπαρχει καταστημα να μπορω να τις δω ... απο οτι εχω διαβασει σε καποια φορουμ και εδω.... το μονο που διαφερει ειναι η ποιοτητα κατασκευης-ομορφια αλλα και η εγγυηση dell ... αξιζει τελικα να δωσω 75 ευρω συνολικα παραπανω για την αγορα 3 χ Dell 2312 ? Αν υπαρχει και κατι αλλο που θα πρεπει να προσεξω ... helppppp !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα