LosV Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Σήμερα πηγα και είδα την 2412 και έμεινα σε σχέση με την 2312.Πραγματικά έχω μπει σε σκέψεις για το ποια να διαλέξω!Γνώμες;
ninos30 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Ίδιο ακριβώς panel φοράνε. Απλά μάλλον είχαν ρυθμίσει καλύτερα την u2412. πολλές φορές το κάνουν και επίτηδες για να σε σπρώξουν στο πιο ακριβό μοντέλο. Από εκεί και πέρα παίρνεις και μια επιπλέον ίντσα, με μεγαλύτερη ανάλυση στο κάθετο (ψιλοάχρηστο για gaming, απαραίτητο για άλλες εφαρμογές πχ ανάπτυξη κώδικα). Αν θες για κάτι φθηνότερο, μην πας στην LG 235V, αλλά στην LG 231P. Κι αυτή με το ίδιο panel, και έχει και τα ρυθμιστικά της DELL, όπως επίσης και σύνδεση DisplayPort (όπως και η Dell που δεν έχει η 235V)
LosV Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Ειδα αισθητή διάφορα και στο μέγεθος της οθόνης..η 1 ίντσα φαινόταν αρκετά,ίσως οφείλεται στο 16:10;γιατί 231 και όχι 235 από LG;
ninos30 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Για LG μεταξύ των 2 μοντέλων δεν στα είπα παραπάνω?... Η 235V έχει σταθερή βάση και απλώς γέρνει λίγο μπρος πίσω. Η 231P ρυθμίζεται και καθ' ύψος ενώ έχει και Pivot (πάλι εξαιρετικά χρήσιμο στην γραφή κώδικα). Συν ότι έχει και DP σύνδεση. ΔΕΝ έχει HDMI (όπως και η u2312) αν και άχρηστο είναι αυτό. Στο μάτι η ίντσα η μία δεν είναι και μικρή διαφορά. Το 16:10 όμως σε σχέση με το 16:9 δεν το καταλαβαίνεις. Η οριζόντια ανάλυση είναι καινή (1920). Στην κάθετη αλλάζει (1080vs1200). Εσύ για τι χρήση την θέλεις? Και με ποια VGA θα την συνδυάσεις?
LosV Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Την χρειάζομαι αρκετά για διάβασμα,προγραμματισμο,ταινίες αρκετές και κανένα game(Pro και κανένα strategy κυρίως).. Η vga μου είναι αυτή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519041
ninos30 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Θα σου πρότεινα να πας στην 231P. To pivot που έχει (γυρνά κάθετα η οθόνη) θα σε βοηθήσει στον προγραμματισμό. Και η GTX550Ti δεν είναι αρκετά δυνατή κάρτα. Οπότε με την μεγαλύτερη ανάλυση της U2412 θα την ζορίσεις αρκετά στα games.
LosV Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Λοιπον αγορασα την Dell 2412 εδω και 5 μερες και πραγματικα μπορω να πω οτι ειναι αψογη!!Ευχαριστω τα παιδια απο το Forum που με βοηθησαν να την επιλεξω..Τελεια χρωματα,πραγματικα δεν εχω κανενα παραπονο!
parisbos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Την καλύτερη επιλογή έκανες. Σκέφτομαι να την πάρω και εγώ απλά δεν ξέρω που να την δοκιμάσω πρώτα. Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να την δω Θεσσαλονίκη;
LosV Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Παρτην ειναι τουμπανο!Εχω την ειχα δει στο MSystems εδω στην Αθηνα..Παντως και η καρτα γραφικων ανταποκρινεται τελεια σε οσα παιχνιδια εχω παιξει..
Peyote Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 θελω και εγω να παρω οθονη.... για την ιδια χρηση που την θες και εσυ... ειμαι αρκετα μπερδεμενος... αλλα η ζυγαρια γερνει στις DELL δεν ξερω αμα θα κανω καλα..... δεν ξερω τι ειναι το g2g (gray too gray) που τοσο πολυ μιλανε για αυτο... σκεφτομαι για την u2312H... εσεις τι λετε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 μια χαρά οθόνη είναι... To Response Time έχει 2 τρόπους μέτρησης, το Grey to Grey και το Black White Black, οι κατασκευαστές έχουν υϊοθετήσει τον 1ο τρόπο μέτρησης γιατί βγάζει μικρότερα νούμερα κι έτσι φαίνεται καλύτερα στα specs (marketing) http://en.wikipedia.org/wiki/Response_time_(technology)#Display_technologies 1
broxopios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα κι από μένα. Αυτή την περίοδο σκέφτομαι κι εγώ να πάρω μια οθόνη και μου καλοάρεσε η ιδέα της dell u2312H. Ωστόσο είδα στα e-shop αυτή την lg την οποία έχει σε προσφορά. http://www.e-shop.gr...l?id=PER.167118 Ποια μου προτείνεται εσείς? Αν έχετε και κάποια άλλη εναλλακτική ανοιχτός είμαι σε προτάσεις. Η χρήση για την οποία την θέλω είναι κανα παιχνίδι, σερφάρισμα και διάβασμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.msystems.gr/index.php?category=2325&product=14377 υπάρχει και λίγο φτηνότερα χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις 8-15 εργάσιμες που λέει το eshop
broxopios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Dell όμως ή LG εν τέλη? PS. Μένω Τρίκαλα οπότε είναι και τα μεταφορικά...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 αν θες να έχει και tv tuner δεν υπάρχει άλλη επιλογή, αλλά αν δεν είναι απαραίτητο υπάρχουν κι άλλες όπως πχ η Dell που ανέφερες... για εκτός Αττικής επιλέγεις απλή μεταφορική με το msystems και βγαίνει αρκετά φτηνά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα