LosV Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο φόρουμ..θα ήθελα την βοήθεια σας για επιλογή οθόνης(23 η 24 ίντσες)Με ενδιαφέρει να έχει καλή απεικόνιση χρωμάτων(Θελω ζωντανα χρωματα) και πάνω από όλα να μην με κουράζει!Θα είναι αρκετές ώρες,οπότε είναι σημαντικό για εμένα..Μια επιλογή μου είναι αυτή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157178 Επίσης διάβασα ότι η τεχνολογία IPS είναι πολύ καλύτερη..Ποια η γνώμη σας για την Samsung; Θέλω να ακούσω και άλλες προτάσεις!Διαθέσιμα χρήματα max 170-180Ε.. Μέχρι την Τριτη-Τεταρτη πρέπει να έχω αποφασίσει! Ακούω γνώμες! Επίσης μου αρέσει και αυτή,αν και υπερβαίνει λίγο το budgdet.. http://www.skroutz.gr/s/381216/Dell-UltraSharp-U2312HM.html Αν κανατε μια σύγκριση ποια θα επιλέγατε; Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από LosV
stm00192 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Εννοειται δεν υπαρχει καν συγκριση... τα παντα κλινουν υπερ της Dell ... αλλα αν σου φαίνονται πολλα τα χρήματα οποιοδηποτε monitor με ips panel και να παρεις θα είσαι ευχαριστημενος.... Τα δυνατα σημεια του ips ειναι η πολυ καλυτερη χρωματική αποδοση και οι καλυτερες γωνειες θεασης συγκριτικά με τα TN! Αν θελεις πιο φθηνή δες αυτή.. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26271&cat=10&sub=0&pmanuf=48&sort=3&step=undefined
naruto14 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Εννοειται δεν υπαρχει καν συγκριση... τα παντα κλινουν υπερ της Dell ... αλλα αν σου φαίνονται πολλα τα χρήματα οποιοδηποτε monitor με ips panel και να παρεις θα είσαι ευχαριστημενος.... Τα δυνατα σημεια του ips ειναι η πολυ καλυτερη χρωματική αποδοση και οι καλυτερες γωνειες θεασης συγκριτικά με τα TN! Αν θελεις πιο φθηνή δες αυτή.. http://www.visionstu...&step=undefined Εννοείται πως πας για IPS235V. Η Dell δεν έχει τίποτα καλύτερο που να δικαιολογεί τα 40-50 ευρώ διαφορά σε τιμή...
LosV Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Τα αρνητικά;Διάβασα ότι η dell 2211 σε μαύρο φόντο έχει κάτι σαν ασπρους φωτισμούς σε μέρος της οθόνης,ισχύει κάτι τέτοιο;Έχει βελτιωθεί στην 2212; Η lg έχει διάφορα σε σχέση με την dell σε ποιότητα;Αν κάποιος τις έχει δει ας μου πει.. Κάτι τελευταίο,απορρίπτουμε τελείως την Samsung; Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από LosV
aetos1988 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Η Samsung είναι καλή γενικά για TN panel αλλά τα IPS είναι σαφώς ανώτερα 1
LosV Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Τα αρνητικά;Διάβασα ότι η dell 2211 σε μαύρο φόντο έχει κάτι σαν ασπρους φωτισμούς σε μέρος της οθόνης,ισχύει κάτι τέτοιο;Έχει βελτιωθεί στην 2212; Η lg έχει διάφορα σε σχέση με την dell σε ποιότητα;Αν κάποιος τις έχει δει ας μου πει.. Κάτι τελευταίο,απορρίπτουμε τελείως την Samsung; Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος;
stm00192 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Τα αρνητικά;Διάβασα ότι η dell 2211 σε μαύρο φόντο έχει κάτι σαν ασπρους φωτισμούς σε μέρος της οθόνης,ισχύει κάτι τέτοιο;Έχει βελτιωθεί στην 2212; Λεγεται back light bleeding και μπορει να το εμφανισει οποιαδηποτε οθονη... αλλες σε μεγαλύτερο και αλλες σε μικρότερο βαθμο... συνηθως δεν εινια ιδιαιτερα αισθητό. Η lg έχει διάφορα σε σχέση με την dell σε ποιότητα;Αν κάποιος τις έχει δει ας μου πει.. Φοράνε το ίδιο πανελ φτιαγμενο απο την lg... η Dell εχει βολικότερο βραχίωνα, ίσως λιγοτερο input lag και κατε εμε καλυτερη ποιοτητα κατασκευής. Κάτι τελευταίο,απορρίπτουμε τελείως την Samsung; Αυτο θα επρεπε να το εχεις καταλαβει μεχρι τώρα... Δεν συγκρινεται με τις αλλες!!
LosV Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..εφόσον φοράνε το ίδιο πανελ η ποιότητα της οθόνης και των χρωμάτων θα είναι περίπου η ίδια..Σωστά; Απλα θέλω να μαθω αν αξίζει η διάφορα των 40Ε;(καθαρά για ποιοτητα οθόνης,δεν με ενδιαφέρει ποιότητα κατασκευής)
naruto14 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Όχι δεν αξίζει τότε. Εφ' όσον φοράνε το ίδιο panel θα απεικονίζουν το ίδιο καλά.
stm00192 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 εφόσον φοράνε το ίδιο πανελ η ποιότητα της οθόνης και των χρωμάτων θα είναι περίπου η ίδια..Σωστά; Σωστά!
LosV Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μια διόρθωση στο skroutz λέει ότι έχει χρόνο απόκρισης 8ms,ενώ στο επίσημο site της lg λέει 5ms..Το αναφέρω για οσους δεν το ξέρουν..
johnbond Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Μια διόρθωση στο skroutz λέει ότι έχει χρόνο απόκρισης 8ms,ενώ στο επίσημο site της lg λέει 5ms..Το αναφέρω για οσους δεν το ξέρουν.. Τα reviews πάντως λένε οτι η dell έχει καλύτερο χρόνο απόκρισης απο την lg απλά οι τιμές αυτές είναι που ανακοινώνει ο κατασκευαστής. Την LG,την αγόρασα πρόσφατα και είναι εξαιρετική σε όλα.Εκτός απο τη βάση της που είναι της πλάκας. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από johnbond
LosV Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μια τελευταία ερώτηση..Αν τελικά αποφασισω να κάτω την dell,δεν θα έχω πρόβλημα. με την συνδεσιμότητα;η κάρτα γραφικών μου είναι αυτή: http://www.skroutz.gr/s/1792523/EVGA-GeForce-GTX-550-Ti-FPB.html Δεν είμαι πολύ σχετικός για αυτό ρωτάω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα