menmas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα Τελευταία (2μηνο ισως και λιγο παραπανω)έχω παρατηρήσει ότι απορυθμίζεται η ώρα και καμια φορά και η ημερομηνία στο λαπτοπ μου!!! Δεν καταλαβαίνει γιατι γίνεται αυτό!! Τέλος Ιουνίου πήρα lenovo Y570. έχει πάνω win7 home premium kai servicepack1. Σε λάπτοπ πρώτη φόρα το συναντάω!!!Στο σταθερό κάποια στιγμή μετά απο 5 χρόνια χρείαστηκε να αλλάξω μπαταρία στη μητρική. Εδώ τι μπορώ να κάνω?? Ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μηπως εχεις περασει καποιο προγραμμα σπασμενο και μπλοκαρει το ρολοι για να μην ληγει ? Στο bios βλεπεις την σωστη ωρα ?
menmas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Σπασμενο εχω το οφισ δεν θυμαμαι κατι άλλο. Πήγα ξανα στο date nad time και πείραξα το time zone, είχε αλλάξει μάλλον, τι να πω, δεν ξέρω.Το άλλαξα πάλι, και στην καρτέλα και internet time το έβαλα να μην συγχρονίζεται απο το δικτυο. Αυτά τα έκανα χτες.Σημερα καλά πάει, δεν ξέρω σε λίγες μέρες πως θα είναι πάλι... λες να έκανα βλακεία που του έβαλα να μη συγχρονίζεται απο το δίκτυο?1 Ειναι αστείο γιατί δεν αλλάζει μέρα, αλλά πάει 2 ώρες μπροστά!!!Όσες φορές απορυθμιστηκε, πάντα ηταν 2 ωρες μπροστα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Σπασμενο εχω το οφισ δεν θυμαμαι κατι άλλο. Πήγα ξανα στο date nad time και πείραξα το time zone, είχε αλλάξει μάλλον, τι να πω, δεν ξέρω.Το άλλαξα πάλι, και στην καρτέλα και internet time το έβαλα να μην συγχρονίζεται απο το δικτυο. Αυτά τα έκανα χτες.Σημερα καλά πάει, δεν ξέρω σε λίγες μέρες πως θα είναι πάλι... λες να έκανα βλακεία που του έβαλα να μη συγχρονίζεται απο το δίκτυο?1 Ειναι αστείο γιατί δεν αλλάζει μέρα, αλλά πάει 2 ώρες μπροστά!!!Όσες φορές απορυθμιστηκε, πάντα ηταν 2 ωρες μπροστα. Στην ρυθμιση ωρας εχεις επιλεγξει το +2 Στο bios ειναι σωστη η ωρα ? Οχι απ το office δεν γινεται....Μονο αν εχεις εγκαταστησει προγραμμα που να τρεχει στην εκκινηση και να χαλαει το ρολοϊ.
tsakonas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 είναι προφανές ότι έχεις βάλει λάθος timezone...η το αλλάζει μονο του.
menmas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Στην ρυθμιση ωρας εχεις επιλεγξει το +2 Στο bios ειναι σωστη η ωρα ? Οχι απ το office δεν γινεται....Μονο αν εχεις εγκαταστησει προγραμμα που να τρεχει στην εκκινηση και να χαλαει το ρολοϊ. Το κοίταξα και τώρα είναι σωστή η ώρα του bios!Δεν ξέρω όταν πήγαινε λάθος αν το bios είχε τη σωστή ή τη λάθος ώρα! είναι προφανές ότι έχεις βάλει λάθος timezone...η το αλλάζει μονο του. Πιθανα να έκανα εγώ μ... αλλά αν αλλάζει μόνο του είναι ένα πρόβλημα!!!Θα δω σε λίγες μέρες!Προς το παρον δειχνει οκ!
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 http://windows.microsoft.com/el-gr/windows7/Set-the-clock
menmas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Ευχαριστώ για το λινκ! Αυτα έκανα και γω πανω κάτω, μόνο που έβαλα να μην συγχρονιζεται απο το δικτυο και ελπίζω να μην έχω θέμα. Θα δείξει!Σας ευχαριστώ πολύ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα