Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, λοιπον, η ερωτηση μου ειναι η εξις, εχω βρει αυτη την προσφορα http://www.cheapis.gr/277925/deals/%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%B4%CE%AD%CF%88%CF%84%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-50-%CE%AD%CE%BA%CF%80%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1/?network=linkwise και με ενδιαφερει. Βλεπω οτι δεχεται πληρωμη μεσω paysafe οποτε επειδη δεν εχω ξανακανει αγορα με τετοιο τροπο αλλα ουτε κι απο αυτο το site, θελω να μαθω αν ειναι ασφαλες και λοιπες πληροφοριες!Ε υχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, λοιπον, η ερωτηση μου ειναι η εξις, εχω βρει αυτη την προσφορα http://www.cheapis.g...etwork=linkwise και με ενδιαφερει. Βλεπω οτι δεχεται πληρωμη μεσω paysafe οποτε επειδη δεν εχω ξανακανει αγορα με τετοιο τροπο αλλα ουτε κι απο αυτο το site, θελω να μαθω αν ειναι ασφαλες και λοιπες πληροφοριες!Ε υχαριστω προκαταβολικα!

Νικο δεν λέει για PaySafe αλλά PayPal και δεν εχουν καμία σχέση. Αν εχεις χρεωστική/πιστωτική μπορείς να εχεις και paypal, αλλιώς ... καταθεση στην τράπεζα

Δημοσ.

Νικο δεν λέει για PaySafe αλλά PayPal και δεν εχουν καμία σχέση. Αν εχεις χρεωστική/πιστωτική μπορείς να εχεις και paypal' date=' αλλιώς ... καταθεση στην τράπεζα[/quote']

Βλακεια μου. Γνωρίζω οτι PayPal και paysafe δεν εχουν σχεση απλα διαβάζοντας γρήγορα θεωρησα οτι με την προπληρωμενη καρτα εννουσε αυτο. Τωρα το καταλαβα. Οκ. Ας πουμε οτι καταθετω τα χρηματα σε τραπεζικο λογαριασμό, γνωριζεις αν μπορω να εμπιστευτω την συγκεκριμένη υπηρεσια και δεν υπαρχει περιπτωση να κλαιω τα λεφτα μου? Σε ευχαριστώ πολυ για την αμεση ανταπόκριση και τη βοηθεια σου.

Δημοσ.

Νίκο δεν εχω προσωπική πείρα απο την εν λόγω εταιρεία. Αν ήμουν στη θέση σου θα χρησιμοποιούσα πιστωτική ή paypal για λόγους προστασίας και δυνατότητας να πάρω τα λεφτά μου πίσω. Με τραπεζικό λογαριασμό δεν μπορείς να πάρεις τίποτα πίσω (εκτός αν θέλουν αυτοί να σου δώσουν κάτι).

Δημοσ.

Νίκο δεν εχω προσωπική πείρα απο την εν λόγω εταιρεία. Αν ήμουν στη θέση σου θα χρησιμοποιούσα πιστωτική ή paypal για λόγους προστασίας και δυνατότητας να πάρω τα λεφτά μου πίσω. Με τραπεζικό λογαριασμό δεν μπορείς να πάρεις τίποτα πίσω (εκτός αν θέλουν αυτοί να σου δώσουν κάτι).

Ok. Σ'ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου. Να 'σαι καλα!

Δημοσ.

Βασικά αν πρόκειται να ταξιδεύσεις γρήγορα , αγόρασε το ,

Σε όλα τα site τους είδους αυτού , σε καλύπτουν για 14 ημέρες, μπορείς δηλαδή να ακυρώσεις την συναλλαγή μέσα σε 14 μέρες αν δεν ταξιδεύσεις ( π.χ αν κλείσει η NEL )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...