vasi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Θα παίξει με τις ταχύτητες το προφίλ το margin, οσο για το reset στις οδηγιες αναφέρουν για την ταχύτητα ορισμένοι παροχοι είναι αναξιόπιστοι , τα χαρακτηριστικά μου : με την hol τα μισά είχα !!, Attenuation Down 15,5 και ταχύτητα στα 15000 kbps Δεν εχω συναγερμο. Εαν βρω οτι φταιει αυτο, τι κανω; Αλλαζω τηλεφωνο; Στις ρυθμισεις δε μπορω να φτιαξω κατι; Να απενεργοποιησω το upnp; Μου βγαζει οτι υπαρχει προβλημα με τον dns server. Επισης το margin και οι αλλες τιμες, εχουν αλλαξει παρα πολυ. Γιατι; Καθε ημερα αλλαζουν; ** Αλλαξα τον secondary dns server απο τις ρυθμισεις του control panel, αλλα στο ρουτερ εξακολουθει να μου βγαζει το προηγουμενο. Γιατι; ** πρέπει να αποσυνδέσεις από το ρεύμα, είχα κανει τις προαλες disconnect το internet για να αλλάξω την ip αλλά το dsl conenection κρατούσε τις ημέρες λειτουργίας και δεν με έβγαζε στο internet . http://192.168.1.254...be=0&l0=2&l1=-1
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 γραφεις οτι θα παιξει με τις ταχύτητες το προφίλ το margin, και τα τρια ειναι το ιδιο.θα σου αλλαξουν profile το οποιο ειναι αλλαγη margin και η αλλαγη margin σημαινει αλλαγη στην ταχυτητα. για το reset το κουμπακι ειναι α.ο ευκολος τροπος και β.οταν καποιος δεν εχει καν προσβαση στο web interface.επισης ειναι για να μπει και σε tftp mode. τωρα λες οτι εχεις 23 mbit ενω πριν ειχες τα μισα.αυτο μπορει να οφειλεται σε παρα πολλους λογους οχι μονο στον παροχο.οι λογοι ειναι οι παρακατω. αν ειναι νεα γραμμη παιρνεις νεο απερχομενο νεο κεντρικο οποτε μπορει να εχει προβλημα. αν δεν ειναι νεα γραμμη τοτε το προβλημα μπορει να ειναι το οριο του παροχου μεχρι το καλωδιο που ενωνει τον παροχο με τον οτε μεχρι και το καλωδιο του mirroring.ενα patcharisma να μην γινει καλα εχεις χασει πολλα. εκει μετα πρεπει να μπει βλαβη για να δει καποιος που ειναι το θεμα.αν ο παροχος δεν το ψαξει τοτε... επισης αν κανεις disconnect δεν ριχνεις το sync αλλα μονο το Ppp οποτε δεν θα αλλαξει τιποτα.αν εχει κολλησει κατι δεν θα ξεκολλησει.εκει προτιμοτερο ειναι η Reboot to roUter η εστω να βγει το καλωδιο για να ριξει το sync και να ξανακανει retrain
vasi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Απλός θέλω να πω ότι με τον πάροχο hol που ήμουν υπήρχε αδιαφορία πλήρως δεν ξέρω αν φταίει ο οτε, που με την σειρά όταν έγινα πελάτης του η αντιμετώπιση ήταν διαφορετική και ριζοσπαστική !! μου αλαξαν πόρτα !! τι άλλο καλύτερο ενα παλιό έγγραφο από την επίσκεψη της hol
Luxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Ρε φιλε τι παροχο εχεις; Τρελες ταχυτητες πιανεις; Με ποσα mb/s κατεβαζεις; Πουλινος, ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε μου. Το κακο ειναι οτι γυρισα πισω Αθηνα και δε προλαβα να κανω αυτα που ειπες. Παντως αλλες δυο φορες που κοιταξα το margin, ειχε αλλαξει. Απο 15, πηγαινε 12 και 8 αν δε κανω λαθος.. Πως γινεται για τις αποσυνδεσεις να φταιει το φιλτρο ή το τηλεφωνο; Ακομα και εαν αλλαξω φιλτρο, ακριβως το ιδιο δε θα βαλω; Ισως και να φταιει η περιοχη, αλλα μου κανει εντυπωση οτι συγχρονιζει σε τοσο μεγαλες ταχυτητες. Παραξενα πραγματα..
krypton Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Απλός θέλω να πω ότι με τον πάροχο hol που ήμουν υπήρχε αδιαφορία πλήρως δεν ξέρω αν φταίει ο οτε, που με την σειρά όταν έγινα πελάτης του η αντιμετώπιση ήταν διαφορετική και ριζοσπαστική !! μου αλαξαν πόρτα !! τι άλλο καλύτερο ενα παλιό έγγραφο από την επίσκεψη της hol η hol είναι γνωστή για την λίγο κακή της τεχνική υποστήριξη αλλά όπως τα λες μου φαίνεται πιο τραγική.
weber122 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 είναι να πετύχεις και τον τεχνικό. μπορεί δηλαδή να κάτσεις σε super γνώστη τεχνικο αλλά και να πέσεις σε τύπο που βαριέται. απλώς οι πρώτοι δεν υπάρχουν και πολλοί στην συγκεκριμένη εταιρία
vasi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 είναι να πετύχεις και τον τεχνικό. μπορεί δηλαδή να κάτσεις σε super γνώστη τεχνικο αλλά και να πέσεις σε τύπο που βαριέται. απλώς οι πρώτοι δεν υπάρχουν και πολλοί στην συγκεκριμένη εταιρία κοίταξε αν ο παροχέας δεν εχει την δυνατότητα για ταχυτητα πανω απο 15, τι να κάνει ο τεχνικός ?? αφου του δένει τα ποδάρια .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Απλός θέλω να πω ότι με τον πάροχο hol που ήμουν υπήρχε αδιαφορία πλήρως δεν ξέρω αν φταίει ο οτε, που με την σειρά όταν έγινα πελάτης του η αντιμετώπιση ήταν διαφορετική και ριζοσπαστική !! μου αλαξαν πόρτα !! τι άλλο καλύτερο ενα παλιό έγγραφο από την επίσκεψη της hol τα ίδια και ο γείτονας μου με HOL, πλήρης αδιαφορία, ευτυχώς λύθηκε το πρόβλημα του επειδή ήταν κοινό με το δικό μου (πρόβλημα στο εναέριο καλώδιό μας)...
vasi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Ρε φιλε τι παροχο εχεις; Τρελες ταχυτητες πιανεις; Με ποσα mb/s κατεβαζεις; Πουλινος, ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε μου. Το κακο ειναι οτι γυρισα πισω Αθηνα και δε προλαβα να κανω αυτα που ειπες. Παντως αλλες δυο φορες που κοιταξα το margin, ειχε αλλαξει. Απο 15, πηγαινε 12 και 8 αν δε κανω λαθος.. Πως γινεται για τις αποσυνδεσεις να φταιει το φιλτρο ή το τηλεφωνο; Ακομα και εαν αλλαξω φιλτρο, ακριβως το ιδιο δε θα βαλω; Ισως και να φταιει η περιοχη, αλλα μου κανει εντυπωση οτι συγχρονιζει σε τοσο μεγαλες ταχυτητες. Παραξενα πραγματα.. Είμαι με Forthnet 1,8 με 2,10
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Απλός θέλω να πω ότι με τον πάροχο hol που ήμουν υπήρχε αδιαφορία πλήρως δεν ξέρω αν φταίει ο οτε, που με την σειρά όταν έγινα πελάτης του η αντιμετώπιση ήταν διαφορετική και ριζοσπαστική !! μου αλαξαν πόρτα !! τι άλλο καλύτερο ενα παλιό έγγραφο από την επίσκεψη της hol γενικα μπορει να φταινε πολλα πραγματα που επαιζες σε αυτην την ταχυτητα.ακομα και το ραζιμ στο mirroring.μπορει και το οριο της Hol μπορει και το καλωδιο και να το αλλαξε μετα ο οτε.ο οτε εννοειται οτι θα κοιταξει τα δικα του περισσοτερο απο τον παροχων.και στην δικια σου περιπτωση ειναι μεν λιγα τα 13 Mbit για ουτε 10 attenuation αλλα ο οτε δεν θα σου αλλαξει καλωδιο υποχρεωτικα.μπορει να σου πει οτι ετσι ειναι η ποιοτητα ετσι το αφηνε.ειδικα αν ειναι κεντρικο καλωδιο ναι δυσκολο να το αλλαξει.μπορει ομως να ηταν και το οριο της Hol.θελει δοκιμες και αμα δεν δει καποιος τι δοκιμες εχουν γινει δεν μπορει να πει τι φταιει.ετσι και αλλιως οταν πηγες πχ ote πας σε αλλο dslam αλλο ραζιμ στο mirroring κτλ κτλ. Ρε φιλε τι παροχο εχεις; Τρελες ταχυτητες πιανεις; Με ποσα mb/s κατεβαζεις; Πουλινος, ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε μου. Το κακο ειναι οτι γυρισα πισω Αθηνα και δε προλαβα να κανω αυτα που ειπες. Παντως αλλες δυο φορες που κοιταξα το margin, ειχε αλλαξει. Απο 15, πηγαινε 12 και 8 αν δε κανω λαθος.. Πως γινεται για τις αποσυνδεσεις να φταιει το φιλτρο ή το τηλεφωνο; Ακομα και εαν αλλαξω φιλτρο, ακριβως το ιδιο δε θα βαλω; Ισως και να φταιει η περιοχη, αλλα μου κανει εντυπωση οτι συγχρονιζει σε τοσο μεγαλες ταχυτητες. Παραξενα πραγματα.. α.περιπτωση που το φιλτρο εχει προβλημα οποτε εκει βαζεις αλλο.,περιπτωση που η συσκευη ειναι για πεταμα οποτε την αλλαζεις με αλλην.σιγουρα μπορει να φταιει και το καλωδιο.η περιοχη οχι το καλωδιο ομως ναι.αλλα πριν φτασεις στο καλωδιο πρεπει να κανει ο τεχνικος δοκιμες γιατι μπορει να ειναι και κατι μεσα στο σπιτι.οποτε για αυτο σου προτεινα οσο πιανουντα χερια σου να κανεις δοκιμες μεσα στο σπιτι σου εσυ ο ιδιος διοτι επειδη δεν σου κανει αποσυνδεση συνεχεια και η ταχυτητα σου ειναι πολυ καλη μπορει να μην ειναι ευκολο να φανει το προβλημα.ειδικα αμα πχ σου κανει μια αποσυνδεση η 2 η 3 μεσα σε μια ημερα.ο τεχνικος δεν μπροει να κατσει εκει 10 ωρες.Luxx αν παιξεις σωστα χωρις αποσυνδεσεις θα εχεις κατι λιγοτερο με 6 αρι margin απο οτι εχει ο φιλος που τον ρωτας με ποσο κατεβαζει.αυτος ειναι 23 εσυ θα παιξεις κοντα στα 20.αυτος θα εχεις 2,3 Mbyte Κατεβασμα και λιγο παραπανω και εσυ θα εχεις 2mbyte κατεβασμα και κατι παραπανω η hol είναι γνωστή για την λίγο κακή της τεχνική υποστήριξη αλλά όπως τα λες μου φαίνεται πιο τραγική. καθε παροχος ποσο κυνηγαει το καθε προβλημα η ποσο επηρεαζει τον οτε ειναι αλλη ιστορια.γενικως μπορεις να τον κυνηγησεις καμποσο αλλα πολλες φορες παιρνει πολυ χρονο και δεν ειναι ευκολο να γινει για ολους αυτο το πραγμα.συν οτι και ο οτε δεν εχει απειρα αναπληρωματικα. είναι να πετύχεις και τον τεχνικό. μπορεί δηλαδή να κάτσεις σε super γνώστη τεχνικο αλλά και να πέσεις σε τύπο που βαριέται. απλώς οι πρώτοι δεν υπάρχουν και πολλοί στην συγκεκριμένη εταιρία οπως και θεμα του οτετζη που θα δει την βλαβη κατα ποσο θα ασχοληθει οχι μονο του παροχου αλλα απο την αλληδεν ειναι μονο θεμα τεχνικου το να βρει ενα προβλημα ειναι και θεμα ο οτε αν θα δεχτει την βλαβη.ο οτε δενδεχεται πχ οτι για την αποσταση σου θα πρεπε να παιζεις 20.και 15 να εισαι πχ το θεωρει οκ.εκει ουτε ο παροχος μπορει να κανει κατι.εδω ο οτε δεν το φτιαχνει ουτε στους πελατες του.αν ηταν να προσπαθει ο οτε να δωσει το μεγιστο θεωρητικο στον καθε πελατη τοτε θα ειχαμε 2 πραγματα. α.ολα τα καλωδια του οτε θα πανε για πεταμα η αλλιως δεν θα υπηρχαν spare ζευγαρια. β.σε καθε καλωδιακη θα πρεπε να τραβανε αλλο καλωδιο μετα οπως και ολοι θα πρεπε να ειχαν adsl over pstn και να μην υπηρχαν φερεσυχνα και isdn για να μην δημιουργουν παρασιτα. κοίταξε αν ο παροχέας δεν εχει την δυνατότητα για ταχυτητα πανω απο 15, τι να κάνει ο τεχνικός ?? αφου του δένει τα ποδάρια . δεν παει με τον παροχο.εχω δει και πελατες σε αλλους παροχους δεν εχει σημασια σε ποιους να παιζουν 23997.οπως και εσυ παιζεις με 22+ αν θυμαμαι καλα και εισαι σε αλλο παροχο.εχει να κανει ο χαλκος.και επισης και το target snr Που δινει.
vasi Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 δεν κατάλαβα είπα, ο πάροχος αν δεν μπορεί να δώσει πάνω από 15, στο κάτω διαμέρισμα κλειδώνει στα 15, ένας φίλος σε ανάλογη μετρική απόσταση από το Α.Κ κλειδώνει 15, και από την άλλη άποψη αν ένα ποσοστό του ίντερνετ η hol το διαθέτει στο κανάλι,και στο video club και ίσος να δημιουργείται ελειμμα. , Στην περίπτωση μου όταν ήρθε ο τεχνικός της hol είπαν ότι βρήκαν βραχυκύκλωμα στα 500 μετρά, μετά βρέθηκε στα χίλια μέτρα, μετά ανακάλυψα συνακρόαση, ο οτε έσκαβε ένα πρωινό κάτω από το σπίτι μου 22+ πιάνω με την Forthnet σε καινούργια πόρτα
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 δεν κατάλαβα είπα, ο πάροχος αν δεν μπορεί να δώσει πάνω από 15, στο κάτω διαμέρισμα κλειδώνει στα 15, ένας φίλος σε ανάλογη μετρική απόσταση από το Α.Κ κλειδώνει 15, και από την άλλη άποψη αν ένα ποσοστό του ίντερνετ η hol το διαθέτει στο κανάλι,και στο video club και ίσος να δημιουργείται ελειμμα. , Στην περίπτωση μου όταν ήρθε ο τεχνικός της hol είπαν ότι βρήκαν βραχυκύκλωμα στα 500 μετρά, μετά βρέθηκε στα χίλια μέτρα, μετά ανακάλυψα συνακρόαση, ο οτε έσκαβε ένα πρωινό κάτω από το σπίτι μου 22+ πιάνω με την Forthnet σε καινούργια πόρτα στο connex tv πχ για μεγαλυτερη σταθεροτητα σου ανεβαζουν το margin στο 14 οποτε εκει χανεις σε ταχυτητα και ειναι πιο δυσκολο να δεις μεγαλα νουμερα.αν η Hol κανει το ιδιο πχ τοτε θα πρεπει να ειχες μεγαλυτερο snr αντι για 9-11 που ειναι το default.και με 11 Profile αν εισαι κοντα μπορεις να δεις παραπανω απο 13 Mbit Που ειχες.εκτος αν βαζει καποιο mask profile σε οσους εχουν Hol videoclub οποτε για αυτο και δεν πανε παραπανω.απο την αλλη αν ακουγες συνακροασεις σιγουρα η γραμμη ειχε προβλημα οποτε λογικο το 13.απλα τωρα στην forthnet μπορει να ηταν αλλος χαλκος αν ζητησες ανενεργο βρογχο μπορει να ηταν καλωδιακη βλαβη και μετα να φτιαχτηκε χιλια 2 μπορει.σιγουρα με forthnet θα παιξεις λιγο παραπανω για τον λογο οτι δινει 6 margin αντι για το 11 της Hol που βλεπω.
argirisparxas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 σιγουρα με forthnet θα παιξεις λιγο παραπανω για τον λογο οτι δινει 6 margin αντι για το 11 της Hol που βλεπω. Όντως το προφίλ παίζει πολύ ρόλο. Το 6άρι που έχει η forhnet είναι πολύ καλό για να συγχρονίζεις ψηλά και να πιάνεις μεγαλύτερη ταχύτητα.
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 εκτος αν καποιος εχει ρουτερ που υποστηριζει dmt οποτε εκει κανει οτι θελει.το κακο για μενα ειναι οτι κανεις αλλος παροχος δεν δινει 6.θα μπορουσαν να το ειχαν σαν επιλογη και αμα εχεις προβλημα οκ το ανεβαζουν στο 8,9
skalk Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή (πρόλογος):Το πρώτο Σάββατο μετά τα Χριστούγεννα άγνωστοι μπήκαν στο μαγαζί μου και μου το άδειασαν.Πάνε οι φωτ. Μηχανές μου, πάνε οι φακοί μου, φίλτρα, πάει ο ένας υπολογιστής, οθόνη κλπ.Γλύτωσε όμως η κάμερα μου και ευτυχώς γιατί μέσα είχα και τα κασετάκια από τον γάμο της προηγούμενης μέρας.Αναγκάστηκα να κοιμάμαι επί ενάμιση μήνα στο μαγαζί, μάλιστα ένα βράδυ ξανάρθαν τα πουλάκια μου και τους κυνήγησα στους δρόμους στις 4 τα ξημερώματα.Αυτός ο πρόλογος ήταν μόνον και μόνον για να καταλάβετε την ψυχολογία μου που την ολοκληρώνει η forthnet.Αποφάσισα να αλλάξω μαγαζί και να πάω σε μια τρύπα γιατί πλέον και οικονομικά είμαι χάλια αλλά και δεν γινόταν πλέον να κοιμάμαι στις καρέκλες.Στις 8-2-2013 έκανα αίτηση μεταφοράς της γραμμής μου σε άλλο μαγαζί στην ίδια περιοχή γύρο στο 1-1,5 χιλιόμετρο μακριά από το παλιό και ζήτησα να διακοπή η γραμμή στις 11-2.Μου είπαν πως σε ένα μηνα το πολύ θα έχει γίνει η μεταφορά.Στις 25-2 μου έρχεται το μήνυμα στο κινητό πως στις 27 θα έρθουν να μου περάσουν την γραμμή.Στις 26-2 μου ζήτησαν να συζητήσουμε για έναν γάμο από μια πόλη εκτός Θεσσαλονίκης και υποσχέθηκα (τρομάρα μου) πως στις 28-2 θα τους πάρω τηλέφωνο γιατί τότε θα έχω γραμμή.Στις 27 δεν πάτησαν.Στις 28 έστειλα μήνυμα στην forthnet και έκανα παράπονα γιατί με εγκλώβισαν και δεν πάτησε κανένας και μάλιστα έτρεχα κάθε λίγο (ίσως να είναι χαζό αλλά αυτό έκανα) στην είσοδο της πολυκατοικίας, το μαγαζί είναι στην πίσω μεριά της οικοδομής χωρίς να το ξέρουν βέβαια οι άνθρωποι και ζήτησαν να έχω στο κουδούνι το όνομα μου, ποιο κουδούνι? Έτρεχα λοιπόν!Με αγνόησαν βέβαια, όπως με αγνόησαν και στο τηλέφωνο που πήρα στο κατάστημα όπου έκανα την αίτηση, μου είπαν θα σε πάρουμε σε λίγα λεπτά και τελικά τους συνάντησα από Δευτέρα στις 1-3 που πήγα από εκεί.Μετά από τηλεφώνημα ο υπάλληλος μου είπε πως η σύνδεση μου έχει μετατεθεί για τις 6-3Το μεσημέρι την ίδια μέρα πήρα τηλέφωνο από το κινητό μου για τον γάμο και μου είπαν «αργήσατε κλείσαμε αλλού».Στις 7-3 ήμουν πάλι εκεί και αυτό που μου είπαν με εξόργισε δεν κρατήθηκα πλέον και φώναξα, χωρίς να βρίσω βέβαια: Δεν ξέρουμε, δεν γράφει τίποτα εδώ, η συμβουλή μου είναι να βρείτε στον δρόμο έναν τεχνικό του ΟΤΕ και να τον φέρεται στο μαγαζί σας να σας συνδέσει επί τόπου την γραμμή σας. Τι να κάνουμε? Αφού ο ΟΤΕ μας κάνει δυσφήμηση.Εκεί βέβαια τους τα …είπα.Την καραμέλα που μασάνε κάθε φορά με τον ΟΤΕ, ενώ του χρεωστάνε εκατομμύρια, το ότι εγώ στο κάτω κάτω τους πληρώνω τα 70€ και από αυτά παίρνει και ο ΟΤΕ, το ότι αυτοί τα ..παίρνουν και από πάνω μας κοροϊδεύουν κιόλας, το ότι είναι σκέτο γυφτιλήκι να βάζεις τον πελάτη σου να ψάχνει για τεχνικούς στο δρόμο για να λύσει το πρόβλημα του ενώ σε πληρώνει, το ότι εγώ αν αργήσω να πληρώσω λογαριασμό μου κόβουν το τηλέφωνο, το ότι εγώ αναγκάζομαι ενώ έχω ανάγκη από χρήματα να βάζω κάρτες στο καρτοκινητό ώστε να μιλάω με πελάτες και συνεργάτες (λόγο της διάρρηξης πρέπει να δώσω ΠΟΛΛΑ πλέον χρήματα για εξοπλισμό και έχω δώσει μέχρι στιγμής αρκετά), το ότι έχω χάσει μέχρι στιγμής εξ’ αιτίας τους 2 γάμους (περίπου το ίδιο έγινε και με δεύτερη δουλειά στην ίδια πόλη).12 ή 13-3 ξανακατέβηκα στο κατάστημα μου είπαν πως δεν έχουν τίποτα νεότερο, έστειλαν φαξ και μου είπαν πως «Τωρα πρεπει να περιμένουμε» ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!14-3 έκανα καταγγελία στον ΕΕΤΤ, δεν έλαβα καμία απάντηση αλλά πιστεύω πως δεν είναι δυνατόν να απαντάνε σε όλους όσους κάνουν παράπονα, αλλοίμονο, σίγουρα όμως ....έκαναν αυτό που έπρεπε (χμμμ….)15-3 Τηλεφώνησα από το τηλέφωνο της πεθεράς μου στην forthnet και αφού περίμενα 20 λεπτά στην γραμμή εξήγησα 2 φορές σε 2 άτομα την κατάσταση και πήρα την απάντηση από την δεύτερη, την Κα Αιμιλία:Θα το προωθήσω και θα δούμε από την Τρίτη στις 19-3.Καημένη Κα Αιμιλία τι άκουσες και από ότι καταλαβαίνω τι ακούς κάθε φορά. Σοβαρά το λέω, από Τρίτη θα πάρω τηλέφωνο να της ζητήσω συγγνώμη.Ενώ είχα γράψει στην ιστοσελίδα μου στον χώρο της επικοινωνίας «το σταθερό τηλέφωνο δεν λειτουργεί προσωρινά λόγο μεταφοράς της γραμμής»Εχθές το άλλαξα και μάλιστα το έβαλα και στις πιο σημαντικές σελίδες :(το σταθερό τηλέφωνο δεν λειτουργεί προσωρινά λόγο κωλυσιεργίας της Forthnetπερισσότερο από έναν μήνα, στην μεταφορά γραμμής)το έβαλα εδώκαι εδώκαι εδώκαι εδώκαι στην επικοινωνία και ……σε πολλά άλλα μέρη που μπαίνουν οι πελάτες μου και όταν παίρνουν τηλέφωνο νομίζουν πως καλεί και δεν απαντάω.Και μάλιστα έχω σκοπό να το διαδώσω όσο δεν πάει, γιατί όσο περνάει η ώρα εγώ χάνω από τα deal sites και από διαφημίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα