dante_k Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα. Αγόρασα χθες το Toshiba Satellite L850-142 Μου φαίνεται αρκετά καλό laptop απλά έχω κάποιες απορίες μιας και είναι το πρώτο μου Έχει ένα σωρό προγράμματα της toshiba μέσα περασμένα. Πρέπει να τα κρατήσω; Επίσης προσπάθησα να κάνω recovery disk μέσα από το πρόγραμμα της toshiba και μου ζητάει 5 dvd. Είναι λογικό; Επίσης κάτι είχα ακούσει ότι στα λάπτοπ υπάρχει κάπου ένας φάκελος με όλους τους drivers σε περίπτωση που θελήσω να κάνω format. Που μπορεί να είναι αυτός; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
dimoskoutr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Με το καλό να το χαρείς, καλοδούλευτο να είναι! Αυτά που έχει περασμένα η toshiba δεν είναι απαραίτητο να τα κρατήσεις, απλά έλεγξε αν υπάρχει κάτι χρήσιμο μέσα στα προγράμματα που θα σβήσεις... Όσο για το recovery disk ναι είναι φυσιολογικό που σου ζητάει 5 dvd, τόσα χρειάζονται μιας και μέσα σε αυτά θα βάλει εκτός από τους απαραίτητους drivers και όλα τα προγράμματα της toshiba που είχε από την αρχή το laptop. Οπότε δεν θα χρειαστείς τίποτε άλλο σε περίπτωση που θελήσεις να κάνεις format.
dante_k Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Με το καλό να το χαρείς, καλοδούλευτο να είναι! Αυτά που έχει περασμένα η toshiba δεν είναι απαραίτητο να τα κρατήσεις, απλά έλεγξε αν υπάρχει κάτι χρήσιμο μέσα στα προγράμματα που θα σβήσεις... Όσο για το recovery disk ναι είναι φυσιολογικό που σου ζητάει 5 dvd, τόσα χρειάζονται μιας και μέσα σε αυτά θα βάλει εκτός από τους απαραίτητους drivers και όλα τα προγράμματα της toshiba που είχε από την αρχή το laptop. Οπότε δεν θα χρειαστείς τίποτε άλλο σε περίπτωση που θελήσεις να κάνεις format. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μόλις παρατήρησα κάτι. Σε ένα μέρος της οθόνης, έχει ένα σημάδι. Στην αρχή μου φάνηκε ότι ήταν θολό από βρωμιά. Πήρα κάτι υγρά πανάκια για οθόνες αλλά δεν καθαρίζει. Καμένα πίξελ δεν πρέπει να είναι γιατί παίρνει το χρώμα του φόντου. Όταν όμως το πλησιάζω, μου φαίνεται ότι είναι από την μέσα μεριά. Τι μπορεί να είναι αυτό;
bebis4 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 οτι και να ειναι πηγαινε το πισω και παρε αλλο νεο εχεις το λεγομενο doa 7 ημερων
dimoskoutr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα...και μάλιστα δευτέρα πρωί πρωί επέστρεψέ τον και ζήτα να σου δώσουν καινούργιο...δεν νοήται να υπάρχει πρόβλημα σε pixel σε τόσο καινούργιο μηχανάκι...
dante_k Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 To αγόρασα μέσω ίντερνετ από το πλαίσιο και στην πόλη που είμαι δεν έχει. Αν τους πάρω τηλέφωνο πως μπορεί να γίνει; Να πάρω το πλαίσιο ή την toshiba;
dante_k Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Είμαι σε DOA. Μπορώ να τους ζητήσω να μου στείλουν καινούργιο και την ώρα που θα το φέρει ο κούριερ να του δώσω το παλιό; Ή θα πρέπει να το στείλω εγώ και αφού το ελέγξουν να μου στείλουν το καινούργιο; Τώρα που το ξαναβλέπω πρέπει να είναι σίγουρα κάτι πίσω από την οθόνη. Ακόμη και με κλειστό τον υπολογιστή μπορώ να το δω. Το σκέφτομαι πολύ αν θα πρέπει να το γυρίσω. Ίσα ίσα που φαίνεται. Σε δύο άτομα που το έβαλα δεν μπόρεσαν να το βρουν μόνοι τους και όταν τους το έδειξα το κατάλαβαν. Γενικά από θέματα θορύβου και θερμοκρασίας μου βγήκε πολύ καλό και φοβάμαι μήπως με την αντικατάσταση μου πέσει χειρότερο Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από dantekavala
AccountSaver Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 DOA ! 100 % Επικοινώνησε μαζί τους άμεσα,περνάνε οι μέρες...
dante_k Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Πρωί πρωί τους πήρα τηλέφωνο για να δω τι θα κάνω. Τι το ήθελα; Μου έσπασαν τα νεύρα. Μου είπαν αρχικά να τους το στείλω με κούριερ να το ελέγξουν και θα δουν αυτοί αν είναι doa ή όχι. Όταν τους είπα ότι η διαδικασία αυτή θα κρατήσει πάρα πολύ και δεν νοείται να λέγεται άμεση αντικατάσταση αν είναι να πάρει 10 μέρες μου είπαν ότι είναι πολιτική της toshiba. Τους ρώτησα αν έχουν κάποιο εξουσιοδοτημένο τεχνικό στην πόλη μου ώστε να το ελέγξει αυτός και να δώσει εντολή για αντικατάσταση και μου το αρνήθηκαν. Όταν δε τους ανέφερα για προστασία του καταναλωτή μου πετάει το ωραίο "κάνε ότι θες" και μου το κλείνει. Δεν ξέρω αν αξίζει να περάσω όλη την ταλαιπωρία του στείλε λάπτοπ, περίμενε 5-10 μέρες να έρθει το καινούργιο με το άγχος αν θα βγάλει κάποιο λειτουργικό πρόβλημα και χτυπάς το κεφάλι σου μετά. Το μόνο που με προβληματίζει και με κάνει να το σκέφτομαι, είναι μήπως είναι κάποιου είδους υγρασία και επεκταθεί με τον καιρό. Υ.Γ. Όταν το κοιτάω ευθεία το σημάδι, φαίνεται μια μαύρη βούλα. Όταν σηκώσω το κεφάλι και το δω υπό γωνία, φαίνεται σαν μια άχρωμη-διάφανη φούσκα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να είναι
AccountSaver Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 ϊσως και καμμένο pixel σε πυκνή σφαιρική μορφή,δηλαδή γύρω γύρω... Σου το έκλεισαν ? Πλάκα κάνεις ?! ξανα τηλ. και πες τα λεφτα μου πίσω , έχει σημάδι! και ναι πάρε την προστασία καταναλωτή.
dante_k Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 ϊσως και καμμένο pixel σε πυκνή σφαιρική μορφή,δηλαδή γύρω γύρω... Σου το έκλεισαν ? Πλάκα κάνεις ?! ξανα τηλ. και πες τα λεφτα μου πίσω , έχει σημάδι! και ναι πάρε την προστασία καταναλωτή. Η αλήθεια είναι ότι μίλησα και γω απότομα γιατί ήταν κάπως ειρωνική μαζί μου αλλά ναι, μου το έκλεισε όταν απείλησα ότι θα πάρω το ινκα. Τους ξαναπήρα πριν κανένα μισάωρο για να ρωτήσω ποια είναι η διαδικασία για να το στείλω και μου είπαν θα με πάρουν αυτοί γιατί όλες οι γραμμές των τεχνικών ήταν κατειλημμένες. Σκέφτομαι να το πάω ήρεμα και να το στείλω. Αν μου πουν για σέρβις ή εκτός doa τότε θα το πάω με προστασία καταναλωτή. Υ.Γ. Όλα σε μένα πρέπει να γίνονται; Και πέρυσι έτρεχα με τυπωμένους νόμους στην wind για doa και δεν έβγαζα άκρη
AccountSaver Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 ξανά τα ίδια,δεν πειράζει. Θα σου βγεί κάπου σε καλό συνήθως όταν τους κυνηγάς. Θα πείς οτι το πήρα την επόμενη μέρα που το άνοιξα επικοινώνησα μαζί σας,και έκανε καιρό μέχρι να το δείτε για DOA,δεν είναι ευθύνη δική μου κτλ. οπότε πρέπει να το αναλάβουν. Αλλίως παίρνεις τηλ. στο κατάστημα που έχεις πιο κοντά σε σένα σε γειτονική πόλη και πας εκεί και κατευθίαν στον υπεύθυνο μέχρι να το δούνε βγαίνεις για ένα καφέ γυρνάς και γίνονται όλα κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα