Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγα ρε! Λες και ηταν καμια Angelina Jolie κανεις! οσο για το τελευταιο εννοειται πως δεν θα τους ρωτας απλα που βρισκεται κατι!

Σαφώς δεν ήταν και η τελευταία γυναίκα του πλανήτη, αλλά δεν έχει σημασία. Ήταν η πρώτη μετά από πολύ καιρό που μου ενέπνευσε κάτι πολύ δυνατό. Δεν μπορώ να σου περιγράψω τι βαθειά επικοινωνία είχαμε. Αλλά... όλα αποδείχτηκαν τελικά μια φούσκα.

Δυστυχώς, δεν έχω φαντασία.

• Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο ψυχολόγος είναι πάντα ετοιμόλογος και εκτός από αυτό...έχει πτυχίο στην ειδικότητα του.

Εκεί που εγώ θα σου πω "χμμ δεν ξέρω τι να κάνεις" και θα το σκεφτώ σε 2 μέρες αυτός θα σου απαντήσει με την μια.

Αυτό που θα σε βοηθήσει είναι αυτό που δεν μπορείς να ψάξεις μόνος σου...το γιατί ξεκίνησε όλο αυτό; Γιατί είσαι μόνος σου; Γιατί δεν έχεις φίλους; Γιατί αυτό, γιαυτί εκείνο, και γιατί εκείνο και γιαυτί αυτό (και πάει λέγοντας). Αυτός μπορεί να σε καθοδηγήσει και να σου λύσει τα προβλήματα σου διαπαντώς. Γενική η ψυχολογία είναι ένας μακρύς δρόμος και πρέπει να βρεις και γιατρό που να σου ταιριάζει.

Δημοσ.

λες και πρόκειται να μου πουν κάτι που δεν έχω σκεφθεί ήδη εγώ ή τίποτα διαφορετικά από αυτά που μου λέτε εσείς

Λογικό! Τι περισσότερο απ' όσα έχεις ήδη σκεφθεί εσύ, ή απ' όσα σου λέει ο κάθε τυχαίος, πρόκειται να σου πει κάποιος που έχει σπουδάσει την ανθρώπινη ψυχολογία;...

Δημοσ.

Να σου πω... δουλευόμαστε τώρα; Μίλησα εγώ για περαστικές; Τράβα σ' ένα μπαρ, μωρ' αδερφάκι μου, άραξε να πιεις το ποτό σου και άμα δεις καμία που σου αρέσει και είναι μόνη της, πλησίασέ τη, μίλησέ της όμορφα, πρότεινέ της να την κεράσεις ένα ποτάκι, τέτοια πράγματα.

Δεν είπαμε να την πέφτεις στις περαστικές, σε στυλ «Μανίτσα, παίζει να μου κάτσεις;»...

Στην επαρχία που παραθερίζω τώρα όλοι στα μπαρ βγαίνουν σε παρέες, διαφορετικά περνιέσαι για προβληματικός. Αθήνα, από την άλλη, που το δοκίμασα, μίλησα για 2-3 λεπτά και μετά δεν έβρισκα τι να πω. Άλλες φορές ο πορτιέρης δε με άφηνε να μπω.

Τι κεράσματα και κλισέ μου τσαμπουνάς ρε φίλε, άμα τους την πέφτουν καθημερινώς μ' αυτό τον τρόπο ή από τη νοοτροπία της η Ελληνίδα ζητάει τον ουρανό με τ' άστρα και πετάει χυλόπιτες προκαταβολικά μέχρι να βρεθεί ο τέλειος πρόγκιπας;

Λογικό! Τι περισσότερο απ' όσα έχεις ήδη σκεφθεί εσύ, ή απ' όσα σου λέει ο κάθε τυχαίος, πρόκειται να σου πει κάποιος που έχει σπουδάσει την ανθρώπινη ψυχολογία;...

Η ψυχολογία είναι μια επιστήμη που βασίζεται σε θεωρίες και αυταπόδεικτες παραδοχές και καμιά θεραπεία της δεν έχει εξακριβωθεί από έρευνες. Έχεις πάει ποτέ σε ψυχολόγο εσύ; Νομίζεις ότι είναι κανένας θεός;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

yodi τα έχω περάσει και εγώ αυτά τα περί "αδερφής ψυχής".... αλλά αλήθεια δεν είναι έτσι...συχνοτικά θα ταιριάζεις με πολλούς ανθρώπους.

Και όταν σου λέει ο από πάνω το σκηνικό "είσαι σε μπαρ, προτείνεις να κεράσεις ποτάκι" μην σκέφτεσαι ότι "αυτή για να δεχτεί κέρασμα από έναν ξεκαρφωτο είναι πουτάνα...ωχ τώρα που την κοιτάω δεν έχει πολύ ωραία μαλλιά, αχ η Απογοήτευση είχε ωραιότερα μάτια".

Γενικά μην κάνεις συγκρίσεις με την Α.... είμαι σίγουρος πως και με την κοπέλα που μου λες σίγουρα θα υπήρχε κάτι που σε τσίναγε...

ΟΠΑ βλέπω πως συγκεκριμενοποιείς τα πράγματα. Το παιδί ένα πχ σου έδωσε, μην ψάχνεις ανταπάντηση ότι στο χωριό σου δεν έχει μπαρ ή ο,τιδήποτε. Αν θες να σου προτείνουμε συγκεκριμένες λύσεις γράψε μια παράφραφο (200λέξεις χαχα) με πράγματα σχετικά με εσένα και το που ζεις και θα έρθουν οι λύσεις

Επεξ/σία από santana99
Δημοσ.

Ο ψυχολόγος είναι πάντα ετοιμόλογος και εκτός από αυτό...έχει πτυχίο στην ειδικότητα του.

Εκεί που εγώ θα σου πω "χμμ δεν ξέρω τι να κάνεις" και θα το σκεφτώ σε 2 μέρες αυτός θα σου απαντήσει με την μια.

Αυτό που θα σε βοηθήσει είναι αυτό που δεν μπορείς να ψάξεις μόνος σου...το γιατί ξεκίνησε όλο αυτό; Γιατί είσαι μόνος σου; Γιατί δεν έχεις φίλους; Γιατί αυτό, γιαυτί εκείνο, και γιατί εκείνο και γιαυτί αυτό (και πάει λέγοντας). Αυτός μπορεί να σε καθοδηγήσει και να σου λύσει τα προβλήματα σου διαπαντώς. Γενική η ψυχολογία είναι ένας μακρύς δρόμος και πρέπει να βρεις και γιατρό που να σου ταιριάζει.

Για το οικονομικό δε μας είπες.

Λες να βρω έναν εδώ καλοκαιριάτικα; Επειδή από φθινόπωρο θα πήξω πάλι.

Δημοσ.

Ρε κάνε ότι νομίζεις.

Οικονομικό... αν είναι ανάγκη, ιατρική ανάγκη τότε δεν βλέπω οικονομικό θέμα εκεί εκτός αν πας για χειρουργίο στην αγγλία.

Μπορείς να πεις στους γονείς σου τι συμβαίνει, στον πατέρα σου, δεν ξέρω.

Αν νομίζεις ότι δεν προχωράς έτσι και δεν θα κάνεις τίποτα στην ζωή σου ή ότι σε κρατάει πίσω τότε τι άλλη επιλογή έχεις;

Δημοσ.

Ξέρεις πως είναι να συζητάς τα εσώψυχά σου με κάποια επί έναν ολόκληρο μήνα, να φτάνετε από κοινού στη διαπίστωση ότι υπάρχει μεταξύ σας χημεία, να νομίζεις ότι βρήκες το έτερόν σου ήμιση με την πρώτη και επιτέλους άραξες και όταν έρχεται η στιγμή της αλήθειας να εξομολογηθείς τα αισθήματά σου, να σου σκάει ότι δε σε βλέπει καθόλου ερωτικά εξαιτίας της πρώτης (φιλικής υποτίθεται) προσέγγισης; Είναι ένα χτύπημα κάτω από τη μέση που όσα χρόνια και να περάσουν, φοβάμαι ότι, ποτέ δε θα μπορέσω να ξεπεράσω.

δεν εμαθες τπτ απ αυτη την ιστορια; 1 μηνας ψιλη κουβεντα χωρις καμια σποντα ειναι συνηθως 1 way ticket to friendzone. δευτερον χημεια αν υπαρχει την καταλαβενεις στις 2 μερες. επισης τι εξομολογησεις; αν το πραμα παει μονο του προς τα εκει δεν θα χρειαστει να κανεις εξομολογιση, οποτε αν σου ξανατυχει να το ξερεις εκ των προτερων οτι μικρες οι πιθανοτητες της επιτυχιας. γι αυτο υπαρχουν και οι σποντες. για να μην φτασεις το σημειο που εφτασες.

• Like 1
Δημοσ.

ΟΠΑ βλέπω πως συγκεκριμενοποιείς τα πράγματα. Το παιδί ένα πχ σου έδωσε, μην ψάχνεις ανταπάντηση ότι στο χωριό σου δεν έχει μπαρ ή ο,τιδήποτε. Αν θες να σου προτείνουμε συγκεκριμένες λύσεις γράψε μια παράφραφο (200λέξεις χαχα) με πράγματα σχετικά με εσένα και το που ζεις και θα έρθουν οι λύσεις

Τι άλλο θες να σου γράψω; Τα έχω καλύψει όλα, νομίζω. Σπουδάζω Αθήνα και περνώ τις διακοπές μου σε ένα νησί που όπως κάθε μέρος της επαρχίας δεν επιτρέπει καφρίλες του τύπου "σκας μύτη σε μπαράκι για να ρίξεις αγκίστρι".

Δημοσ.

Στην επαρχία που παραθερίζω τώρα όλοι στα μπαρ βγαίνουν σε παρέες, διαφορετικά περνιέσαι για προβληματικός. Αθήνα, από την άλλη, που το δοκίμασα, μίλησα για 2-3 λεπτά και μετά δεν έβρισκα τι να πω. Άλλες φορές ο πορτιέρης δε με άφηνε να μπω.

Τι κεράσματα και κλισέ μου τσαμπουνάς ρε φίλε, άμα τους την πέφτουν καθημερινώς μ' αυτό τον τρόπο ή από τη νοοτροπία της η Ελληνίδα ζητάει τον ουρανό με τ' άστρα και πετάει χυλόπιτες προκαταβολικά μέχρι να βρεθεί ο τέλειος πρόγκιπας;

Μ' αρέσει που σου κάνουμε και προτάσεις! Κάτσε και βλέπε τσόντες στο internet στην τελική (με επιφύλαξη όμως, διότι μάλλον θα φας χυλόπιτα και στις φαντασιώσεις...)

Η ψυχολογία είναι μια επιστήμη που βασίζεται σε θεωρίες και αυταπόδεικτες παραδοχές και καμιά θεραπεία της δεν έχει εξακριβωθεί από έρευνες.

Υπάρχει και η ψυχιατρική...

Δημοσ.

δεν εμαθες τπτ απ αυτη την ιστορια; 1 μηνας ψιλη κουβεντα χωρις καμια σποντα ειναι συνηθως 1 way ticket to friendzone. δευτερον χημεια αν υπαρχει την καταλαβενεις στις 2 μερες. επισης τι εξομολογησεις; αν το πραμα παει μονο του προς τα εκει δεν θα χρειαστει να κανεις εξομολογιση, οποτε αν σου ξανατυχει να το ξερεις εκ των προτερων οτι μικρες οι πιθανοτητες της επιτυχιας. γι αυτο υπαρχουν και οι σποντες. για να μην φτασεις το σημειο που εφτασες.

Έλεος ρε παιδί μου πια με αυτή τη φιλία ανάμεσα στα φύλα. Έχει επικρατήσει ένα χάος από τότε μέσα στο κεφάλι μου πότε ένας άντρας και μια γυναίκα είναι φίλοι και πότε ζευγάρι. Εγώ δεν μπορώ να δω γυναίκες φιλικά, εσείς γιατί τα κάνετε τόσο πολύπλοκα; Δεν έφτανε που απέφυγα να είμαι πρόστυχος σαν τους υπόλοιπους, συμπεριφορά αποκρουστική υποτίθεται, αντί να το εκτιμήσει, μου το ανταπέδωσε κιόλας με τον πλέον βάρβαρο τρόπο. Όσο για την εξομολόγηση, τι να κάνουμε, έτσι είχα δει στην τηλεόραση να γίνεται. Νόμιζα ότι τα έργα είναι βγαλμένα από την πραγματικότητα.

Δημοσ.

Τι σπουδάζεις, πως πάς σχολή; Η σχολή σου σε ποια περιοχή είναι; Ίδια με το σπίτι;

Λύσεις που μου ήρθαν. Πηγαίνεις με λεωφορίο και έχεις προσέξει μια κοπέλα που για 2 μήνες είναι στο πρωινό λεοφορίο μίλα της.

Γενικά ψάχνεις κύκλο για να μιλήσεις και όχι στο άκυρο. Κάνε παρέα με κανα παιδί από το μάθημα στη σχολή, θα βγείτε για να κανα καφέ, μπορεί να πάτε στο πάρτυ μιας φίλης της που θα έχει άλλες 10 φιλες τις εκεί....πολλά μπορεί.

Αυτό με την επαρχία δεν πολυισχύει. Μπορεί κάποια κοπέλα να έχει πάει έτσι διακοπές με τους δικούς της στο ίδιο μέρος με εσένα....μάντεψε αυτομάτως είστε στον ίδιο κύκλο μόνο 2 άτομα που βαριούνται αλλά δεν είχαν άλλη επιλογή και πήγαν στην επαρχία. Της μιλάς και πολύ πιθανόν να γίνει και κάτι εν όψη ήλιου, καλοκαιριού, περιορισμένοι οφθαλμόλουτρου βρε αδερφέ.

Δημοσ.

Μ' αρέσει που σου κάνουμε και προτάσεις! Κάτσε και βλέπε τσόντες στο internet στην τελική (με επιφύλαξη όμως, διότι μάλλον θα φας χυλόπιτα και στις φαντασιώσεις...)

Δε ζήτησα προτάσεις. Άλλο είναι το θέμα αν θυμάσαι, αλλά πού να το θυμάσαι τόσο που ξεφύγαμε.

Υπάρχει και η ψυχιατρική...

Να αρχίσω να παίρνω φάρμακα καταντώντας ένας ζωντανός-νεκρός;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχήν για το γιατρό μάλλον πήγες σε άκυρο ή δεν σου ταίριαζε. Το θέμα είναι να θες να πας να βοηθηθείς. Τώρα να κάτσεις να κατακρίνεις ολόκληρη επιστήμη δεκατιών με σπουδές του πούτσου που δεν έχουν τελειώσει κιόλας δεν λέει.

Κατα δεύτερον ή ο γυαλός...

Κλασσική ελληνική νοοτροπία, ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς...όχι φίλε μου και παπάς και ζευγάς!

Δεν είναι μόνο άσπρο και μαύρο. Δηλαδή δεν σημαίνει ότι θα πάρεις φάρμακα και θα είσαι χαρούμενος αλλά θα είσαι φυτό! Υπάρχουν πολλά φάρμακα, πχ για τον ύπνο....τέσπα ένα σωρό, αν κρίνει ο γιατρός σου πως χρειάζεσαι κάποιο μπορείς να το δοκιμάσεις αλλιώς ξεκίνα το χόρτο.

Επεξ/σία από santana99
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό ακριβώς.

yodi, good wines και θα δεν θα βρεις γκόμενα ποτέ, και έλα σε 10 χρόνια που θα είσαι 31 να ανοίξεις ίδιο θρεντ

Επεξ/σία από cthulhucarbide
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...