yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 μην το παρεις στραβα, αλλα αντρας εισαι, δεν θα ασχοληθει κανενας να κανει φωτοσοπ στην φωτογραφια σου. Καλά, το πολύ-πολύ να φορέσω γυαλιά ηλίου. Πάντως, δεν έχω διάθεση για παιχνίδι μέσω φβ στο μέρος που είμαι τώρα, ίσως λόγω περσινών τραυμάτων.
evabb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Καλά, το πολύ-πολύ να φορέσω γυαλιά ηλίου. Πάντως, δεν έχω διάθεση για παιχνίδι μέσω φβ στο μέρος που είμαι τώρα, ίσως λόγω περσινών τραυμάτων. το στυλ "κλαμενο μουνι/κουταβισια ματια" πιανει μονο οταν σε εχει χωρισει γκομενα και προσπαθεις να την ξανακερδισεις, οποτε αλλαξε τροπαρι.
santana99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Ρε παντού βρίσκονται λύσεις... ακόμα και αν δεν σου σκάσει η "πωλήτρια" το γελάκι δαγκώνοντας το κάτω χείλος της (χαχαχα έχω φαντασία) και την δεις να είναι κρύα και πάλι μπορείς να της μιλήσεις. Το δυσκολότερο μέρος είναι να κρατήσεις μια ισορροπία ευγένειας-αρσενικού. Μην σε περάσει για διστακτικό/ανασφαλή αλλά ούτε και για κάφρο. ΟΚ αυτό είναι το δύσκολο, μίλα εσύ καμια φορά και το βλέπουμε αυτό μετά. το στυλ "κλαμενο μουνι/κουταβισια ματια" πιανει μονο οταν σε εχει χωρισει γκομενα και προσπαθεις να την ξανακερδισεις, οποτε αλλαξε τροπαρι. και νόμιζα ότι ήμουνα ο μόνος που βρίζω..... @@ και αυτό δεν πιάνει σίγουρα, ακόμα δηλαδή και αν το εννοείς, αν είσαι στεναχωρημένος, σου βγαίνει να κλάψεις που χωρίζεται και πάλι αν έχεις πέσει σε κρύα-άψυχη γκόμενα την γάμησες! (ναι έχω πέσει...)
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δεν υπάρχει απολύτως καμία πιθανότητα να ενδιαφερθεί κάποιος να πάρει την φωτογραφία σου. Μα απολύτως καμία λέμε. Έχεις παράλογες φοβίες όπως επίσης ντρέπεσαι πολύ. Θες μια σοβαρή πρόταση; Υπάρχει θρεντ εδώ με φωτογραφίες των μελών. Βρες μια φωτογραφία που έχεις και πόσταρέ την σήμερα. Δεν χρειάζεται να είσαι μοντέλο, μια απλή καθημερινή φωτογραφία. Θα είναι ένα σημαντικό βήμα για να αρχίσεις να ξεπερνάς κάποιες από τις φοβίες σου. οκ ? Μιλάω σοβαρά και είναι κάτι που όντως θα βοηθήσει αρκετά έστω και αν αρχικά δεν σου αρέσει
evabb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 και νόμιζα ότι ήμουνα ο μόνος που βρίζω..... @@ και αυτό δεν πιάνει σίγουρα, ακόμα δηλαδή και αν το εννοείς, αν είσαι στεναχωρημένος, σου βγαίνει να κλάψεις που χωρίζεται και πάλι αν έχεις πέσει σε κρύα-άψυχη γκόμενα την γάμησες! (ναι έχω πέσει...) ε καλα. σε εμενα πιανει παντως. ισως γτ μου αρεσουν τα κουταβακια
deesnider Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Άρχισε να μιλάς σε κόσμο - και ειδικά σε γυναίκες - χωρίς να ντρέπεσαι. Είναι εύκολο, όταν συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Πιθανότητες επιτυχίας όμως, έχεις. Το πολύ πολύ να σου πει «όχι». So what? 3
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Άρχισε να μιλάς σε κόσμο - και ειδικά σε γυναίκες - χωρίς να ντρέπεσαι. Είναι εύκολο, όταν συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Πιθανότητες επιτυχίας όμως, έχεις. Το πολύ πολύ να σου πει «όχι». So what? Το πρωτο σωστο ποστ (μετα απ'το δικο μου και καποια αλλα)
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) το στυλ "κλαμενο μουνι/κουταβισια ματια" πιανει μονο οταν σε εχει χωρισει γκομενα και προσπαθεις να την ξανακερδισεις, οποτε αλλαξε τροπαρι. Ξέρεις πως είναι να συζητάς τα εσώψυχά σου με κάποια επί έναν ολόκληρο μήνα, να φτάνετε από κοινού στη διαπίστωση ότι υπάρχει μεταξύ σας χημεία, να νομίζεις ότι βρήκες το έτερόν σου ήμιση με την πρώτη και επιτέλους άραξες και όταν έρχεται η στιγμή της αλήθειας να εξομολογηθείς τα αισθήματά σου, να σου σκάει ότι δε σε βλέπει καθόλου ερωτικά εξαιτίας της πρώτης (φιλικής υποτίθεται) προσέγγισης; Είναι ένα χτύπημα κάτω από τη μέση που όσα χρόνια και να περάσουν, φοβάμαι ότι, ποτέ δε θα μπορέσω να ξεπεράσω. Άρχισε να μιλάς σε κόσμο - και ειδικά σε γυναίκες - χωρίς να ντρέπεσαι. Είναι εύκολο, όταν συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Πιθανότητες επιτυχίας όμως, έχεις. Το πολύ πολύ να σου πει «όχι». So what? Και τι θα καταλάβω που θα μιλάω σε περαστικές; Το πολύ-πολύ να ρωτάω που βρίκσεται το τάδε μέρος, να μου απαντάνε ή να μην ξέρουν, και end of story. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από yodi
santana99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 ε καλα. σε εμενα πιανει παντως. ισως γτ μου αρεσουν τα κουταβακια πιάνει και στις ιερόδουλες/στρίπερ... έχω γνωρίσει άτομα που βγαίνανε για κάποιον καιρό με στριπερ, αφού είχανε πιάσει κουβέντα "βαριά" απογοήτευσης-ιστορίας και έτσι...χαχα yodi έχω να σου πω και κάτι άλλο. Οι χαζοί είναι ευτηχισμένοι. Ξέρεις γιατί; Επειδή δεν σκέφτονται... Εσύ φαίνεσαι έξυπνος, γιατί σκέφτεσαι πολύ και έχεις καταλήξει εδώ που έχεις καταλήξει, αλλά μην το ψάχνεις πολύ γιατί θα χάσεις την μπάλα. Επίσης κάνεις ένα λάθος, ψάχνεις το θέμα σε λάθος μέρος. Το μπλαμπλα ενός τεχνολογικού φόρουμ είναι περισσότερο για να ρωτήσει κανείς για καμιά υδραβλική συμβουλή ή στην περίπτωση του ινσομνια λόγο πολυκοσμίας να βρει γρήγορα μια απάντηση πχ "τι είναι αυτό που μυρίζουν τα φαρμακεία" (προσωπικά το έχω απορία όποιος θέλει ας μου πει) και για να λειτουργήσει σαν chat μιας και έχει κλείσει το chat του in.gr και του 4fun... Είναι για χαβαλέ, ακόμα και να έχει κάποιος γνώσεις βαριέται να κάτσει να γράψει...άμα θες όντως να το ψάξεις βρες ανάλογο φόρουμ. Αν νιώθεις πολύ χάλια ψυχολογικά μπορείς να επισκεφτείς έναν ψυχολόγο που θα παίξει τον ρόλο του κολητού σου που δεν έχεις και θα σε βοηθήσει. Αν νιώθεις κουρασμένος όμως πρέπει να δράσεις άμεσα. Δεν μπορώ να σου πω εγώ ακριβώς τι θα κάνεις, και όσες ιδέες και να σου λέω πάντα θα υπάρχουν και άλλες τόσες που δεν σου είπα. Απλά κάνε κάτι...μην το αφήνεις έτσι.
tritonas00 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) yodi πω πωωω ρε παιδι μου, πολυ down-ιλα (®) :mellow: Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από tritonas00
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Ξέρεις πως είναι να συζητάς τα εσώψυχά σου με κάποια επί έναν ολόκληρο μήνα, να φτάνετε από κοινού στη διαπίστωση ότι υπάρχει μεταξύ σας χημεία, να νομίζεις ότι βρήκες το έτερόν σου ήμιση με την πρώτη και επιτέλους άραξες και όταν έρχεται η στιγμή της αλήθειας να εξομολογηθείς τα αισθήματά σου, να σου σκάει ότι δε σε βλέπει καθόλου ερωτικά εξαιτίας της πρώτης (φιλικής υποτίθεται) προσέγγισης; Είναι ένα χτύπημα κάτω από τη μέση που όσα χρόνια και να περάσουν, φοβάμαι ότι, ποτέ δε θα μπορέσω να ξεπεράσω. Και τι θα καταλάβω που θα μιλάω σε περαστικές; Το πολύ-πολύ να ρωτάω που βρίκσεται το τάδε μέρος, να μου απαντάνε ή να μην ξέρουν, και end of story. Σιγα ρε! Λες και ηταν καμια Angelina Jolie κανεις! οσο για το τελευταιο εννοειται πως δεν θα τους ρωτας απλα που βρισκεται κατι!
santana99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλά άλλο παραμύθι αυτό. Φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα δεν υπάρχει και όποιος πιστεύει ότι υπάρχει ακόμα δεν έχει εμπειρίες και ζει σε ψευδαισθήσεις. Η μόνη φιλία θα είναι με την μάνα σου και την αδερφή σου, θα έλεγα και ξαδέρφη σου αλλά έχω ακούσει κάποια περίεργα περιστατικά οπότε το αφήνω στην άκρη. Δεν υπάρχει έτερον ήμισυ φίλε μου, γνώρισες τα 3 δις που λένε και το διαπίστωσες; Όχι... Ο έρωτας σε κάνει να πιστεύεις αυτές τις μπούρδες επειδή η φύση σε θέλει να αναπαραχθείς για να διαωνίσεις το είδος σου, και εκτός από μια καλή στύση πρέπει να σου δώσει και μια καλή δικαιολογία για να το κάνεις με αυτή. Και κάτι που ίσως σε απογοητεύσει, το να ανοιχτείς πλήρως ή να λες πάντα αλήθεια και να είσαι ειλικρινής με κάποια μην το ξανακάνεις, τουλάχιστον όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Το φαλοκρατικό "οι γκόμενες θέλουν ψέματα" ισχύει γιατί δεν θα βρεθούν πολλοί "μαλάκες" (με την καλή έννοια) ώστε να τους αλλάξουν τα μυαλιά στο πια είναι η αλήθεια για τους άντρες, και επειδή αυτό δεν θα γίνει ποτέ απλά θα σε θεωρεί ξεχωριστό (ίσως και με αρνητική έννοια). Η ειλικρίνια θέλει να ένα επίπεδο ωριμότητας για να αντιμετωπιστεί. Οπότε keep it simple. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από santana99
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) @santana: Με ρώτησες καταρχάς αν έχω την οικονομική πολυτέλεια για ψυχολόγο; Και πως να τους έχω εμπιστοσύνη όταν στο παρελθόν (τότε με τους φίλους) είχε επισκεφθεί, χωρίς να δω κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Πολύ τους θεοποιείτε, μου φαίνεται, λες και πρόκειται να μου πουν κάτι που δεν έχω σκεφθεί ήδη εγώ ή τίποτα διαφορετικά από αυτά που μου λέτε εσείς, δηλαδή τα αυτονόητα: Βγαίνε έξω και κοινωνικοποιήσου και ζήτημα χρόνου είναι να έρθει στη ζωή σου και η κοπελίτσα. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από yodi
epp Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) αυτο που σε μπερδευει ειναι οτι το σκεφτεσαι το ολο θεμα υπερβολικα πολυ , δηλαδη αν σε βαθμο δυσκολιας σε κατι ειναι 4/10 εσυ το σκεφτεσαι τοσο αναλυτικα που στο τελος σου φαινεται σαν 8/10 ουτε χρειαζεται να κυνηγας στον δρομο καμια ουτε τιποτε ,απλα να εισαι χαλαρος και ετοιμος αν γνωρισεις/συναντησεις/συναναστραφεις με καποια να μπορεις να μιλησεις λιγο ωστε να κανεις μια καλη εντυπωση ετσι κ αλλιως πιστευω οτι για τις περισσοτερες κοπελες αυτο που μετραει στην 1η εντυπωση ειναι ο συνδυασμος του μετρημενος+αρκετου χιουμορ ,παραμενει αλυτο βεβαια γιατι απο κει και περα καταληγει στο "σε βλεπω σαν φιλο" ελπιζω το cern στο μελλον να ασχοληθουν και με αυτο, αλλα αυτο δεν ειναι κατι που εχει συμβει μονο σε σενα , αμα κατσουμε να γραψουμε ο καθενας τετοιες ιστοριες δεν θα μας φτασει ολο το καλοκαιρι να τις διαβασεις , συμβαινουν σε ολους , παντου , και το σημαντικοτερο συμβαινουν συχνα και ειναι σχεδον σιγουρο οτι καποτε στο μελλον ισως ξανασυμβει κατι τετοιο κατα τα αλλα χαλαρωσε , βρες νεα ενδιαφεροντα ,μεγαλωσε λιγο τον κοινωνικο σου κυκλο κλπ κλπ ps : αμα ρωτας συνεχως μονο για οδηγιες μαλλον για παραξενο θα σε περασουν.. Και κάτι που ίσως σε απογοητεύσει, το να ανοιχτείς πλήρως ή να λες πάντα αλήθεια και να είσαι ειλικρινής με κάποια μην το ξανακάνεις, τουλάχιστον όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Το φαλοκρατικό "οι γκόμενες θέλουν ψέματα" ισχύει γιατί δεν θα βρεθούν πολλοί "μαλάκες" (με την καλή έννοια) ώστε να τους αλλάξουν τα μυαλιά στο πια είναι η αλήθεια για τους άντρες, και επειδή αυτό δεν θα γίνει ποτέ απλά θα σε θεωρεί ξεχωριστό (ίσως και με αρνητική έννοια). Η ειλικρίνια θέλει να ένα επίπεδο ωριμότητας για να αντιμετωπιστεί. Οπότε keep it simple. με καλυψες απολυτα και με αυτο και μην ξεχνας οπως ειχα διαβασει καποτε τα μυστικα για την επιτυχια ειναι 2 : 1.ποτε μην λες ολα οσα ξερεις θελωντας να πω οτι καλο ειναι να μην κανεις ετσι χυμα all-in ,αμα γνωρισεις καποια ουτε χρειαζεται την 1η ωρα να της πεις τα παντα για σενα γιατι μετα θα βαρεθει , ουτε να της μιλας για την χ,ψ απογοητευση που περασες ps2 : για κανεναν λογο να μην κλαιγεσαι γιατι κινδυνευεις να παρεις την μονιμη ταμπελιτσα του "μιζερου" που δεν φευγει ευκολα Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από epp
deesnider Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Και τι θα καταλάβω που θα μιλάω σε περαστικές; Να σου πω... δουλευόμαστε τώρα; Μίλησα εγώ για περαστικές; Τράβα σ' ένα μπαρ, μωρ' αδερφάκι μου, άραξε να πιεις το ποτό σου και άμα δεις καμία που σου αρέσει και είναι μόνη της, πλησίασέ τη, μίλησέ της όμορφα, πρότεινέ της να την κεράσεις ένα ποτάκι, τέτοια πράγματα. Δεν είπαμε να την πέφτεις στις περαστικές, σε στυλ «Μανίτσα, παίζει να μου κάτσεις;»...
Προτεινόμενες αναρτήσεις