Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γτ λες οτι σε παρατησαν, αρα εσυ τι εκανες; δεν κουνηθηκες λιγο ωστε να μην σε παρατησουν; παραταμε κατι που δεν εχει ενδιαφερον. νομιζω παντως οτι εχεις κλειστει στο καβουκι σου κι εχεις απελπιστει κι εισαι ετοιμος να δεχθεις την κατασταση ετσι οπως ειναι χωρις να το παλεψεις καθολου. οποιος θελει κατι βρισκει τροπο να το επιτυχει και επιμενει.

Σε αυτή τη φράση πάλι, για κάποιο λόγο σκέφτομαι τα τουμπανιασμένα παιδιά του τρίτου κόσμου :)

/γαμώ τα cliché σας :)

Επεξ/σία από caution
Δημοσ.

Οι επιλογές περιορίζονται από το σύστημα του fb (mutual friends, you know). Και δεν το βρίσκω πολύ ασφαλές να έχουν όλοι πρόσβαση στη φωτογραφία μου. Άσε που με ασχημίζουν και κάτι σημάδια ακμής.

ελα τωρα, πιο συστημα και ποια ασφαλεια. θα με τρελανεις; καταζητουμενος εισαι. οσο για την φωτο, τραβα μια που να μην ειναι η μουρη σου κολλημενη στον φακο η βαλε make up. και υπαρχουν κι αλλα σαιτς. σαιτς γνωριμιων, zoo.gr και αλλα.

Σε αυτή τη φράση πάλι, για κάποιο λόγο σκέφτομαι τα τουμπανιασμένα παιδιά του τρίτου κόσμου :)

/γαμώ τα cliché σας :)

οχου κι εσυ. κι εγω θελω να παω στο φεγγαρι αλλα οτι και να κανω δεν θα παω ποτε. τι σημαινει αυτο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γτ λες οτι σε παρατησαν, αρα εσυ τι εκανες; δεν κουνηθηκες λιγο ωστε να μην σε παρατησουν; παραταμε κατι που δεν εχει ενδιαφερον. νομιζω παντως οτι εχεις κλειστει στο καβουκι σου κι εχεις απελπιστει κι εισαι ετοιμος να δεχθεις την κατασταση ετσι οπως ειναι χωρις να το παλεψεις καθολου. οποιος θελει κατι βρισκει τροπο να το επιτυχει και επιμενει.

Ο ένας πράγματι έχασε τελείως το ενδιαφέρον του και με βαρέθηκε. Με τους υπόλοιπους έκανα ορισμένα λαθάκια, αλλά αν ήταν πραγματικοί φίλοι θα με είχαν συγχωρέσει. Ο φίλος εκεί θα φανεί. Δεν είναι εκείνος που με την πρώτη δυσκολία θα σου γυρίσει την πλάτη.

Και για πες μου, όταν η σχολή καλώς ή κακώς δε σε ευνοεί, ενώ δε σου αφήνει χρόνο και όρεξη για να κοινωνικοποιηθείς αλλού και έχεις τελειώσει το σχολείο, τότε τι επιλογές έχεις; Ξόφλησες.

Επεξ/σία από yodi
Δημοσ.

Φιλε πες οτι μετακομιζεις σε μια καινουρια πολη χωρις φιλους συγγενεις. Τι θα εκανες; Θα εμενες μονος μια ζωη; Πηγαινε οπουδηποτε, γνωρισε κοσμο, εστω κι ενα γεια στον γειτονα καθε μερα! Κανε κατι!

Δημοσ.

Ο ένας πράγματι έχασε τελείως το ενδιαφέρον του και με βαρέθηκε. Με τους υπόλοιπους έκανα ορισμένα λαθάκια, αλλά αν ήταν πραγματικοί φίλοι θα με είχαν συγχωρέσει. Ο φίλος εκεί θα φανεί. Δεν είναι αυτός που με την πρώτη δυσκολία θα σου γυρίσει την πλάτη.

Και για πες μου, όταν η σχολή καλώς ή κακώς δε σε ευνοεί και δε σου αφήνει χρόνο και όρεξη για να κοινωνικοποιηθείς αλλού και έχεις τελειώσει το σχολείο, τότε τι επιλογές έχεις; Ξόφλησες.

τς τς τς. κουλαρε λιγο με την σχολη. μπορει να εχεις πιεση να τελειωσεις γρηγορα και το καταλαβενω αλλα μια δυο μερες ελευθερες δεν εχεις;

Δημοσ.

ελα τωρα, πιο συστημα και ποια ασφαλεια. θα με τρελανεις; καταζητουμενος εισαι. οσο για την φωτο, τραβα μια που να μην ειναι η μουρη σου κολλημενη στον φακο η βαλε make up. και υπαρχουν κι αλλα σαιτς. σαιτς γνωριμιων, zoo.gr και αλλα.

Εννοώ ότι δε μου αρέσει που η φωτογραφία μου θα είναι σε κοινή διάθεση, να μπορεί να τη βλέπει οποιοσδήποτε, να την κατεβάσει ή να τη μοντάρει ακόμα. Τέλος πάντων, όπως είπα, θα το φροντίσω αυτό όταν γυρίσω από τις διακοπές, αν είναι. Αυτή την περίοδο είναι πολύ χάλια η ψυχολογία μου.

Δημοσ.

Το δοκίμασα κι αυτό κάνοντας add όσες φοιτήτριες στη σχολή μου έβρισκα. Τζίφος! Ίσως να φταίει και που δε θέλω να βάλω φωτογραφία στο προφίλ.

άμα δεν είσαι ο τύπος "έχω γαμήσει 17 γκόμενες από το ζοο" τότε άσε τον διαδικτυακό τρόπο...

Καταρχήν αυτός θέλει φωτογραφία με αυτοπεποίθηση brad pitt για να πέσει γκόμενα, γιατί έχει και το αβαντάζ η γκόμενα του στυλ "οκ μου μίλησε αλλά δεν είναι μπροστά μου οπότε αν θέλω τον αγνοώ".

Εμφανισιακά πως είσαι;

Το ότι δεν βρίσκεις πουθενά ξέχνα το, σε κατάστημα με ρούχα μπορεί να πας στην περιοχή σου, χωρίς πολύ κίνηση και η ταμίας - πωλήτρια να σε κοζάρει και της πιάνεις συζήτηση....(αλήθεια μην ρωτήσεις τι θα της συζητήσω, και ξέρω πως ντρέπεσαι/παγώνεις/είναι δύσκολο αλλά μετά είναι εύκολο.... μετά είναι τόσο εύκολο που σου λείπει το δύσκολο μέρος και το επιζητείς ξανά (γιαυτό και οι απιστίες (όχι μόνο για αυτό αλλά και για αυτό)). Γενικά ότι κάνεις το κάνεις ώστε να κολλάει κάπως και όχι κανένα τελείως ξεκάρφωτο του τύπου "περπατάω στο δρόμο, βλέπω ωραία γκόμενα και τις λέω "σπουδάζεις;"", το πιθανότερο είναι να σε περάσει για ερευνητή παρά για "άντρα". Πρέπει να μην σκέφτεσαι και απλά να πράττεις. Γιατί; γιατί έτσι θα σου βγει φυσικά αυτό που πρέπει να βγει. Μπορεί να είσαι σε κλαμπ και μια γκόμενα να έχει χτυπήσει κόκκινο από το ποτό οπότε να μην περιμένει έναν γλυκό τύπο να της πει "γεια τι κάνεις", αλλά έναν που να τις δείξει ότι έχει καπότες και να την πιάσει να την φιλήσει με έναν υποτιμητικό τρόπο...λέγοντας! Στο κάτω κάτω σκέψου πως μόνο αν φέρεσαι φυσικά, όπως ο εαυτός σου (όχι όπως ο χίτλερ caution χαχα) θα έχεις δίπλα σου άτομα και κυρίως κοπέλα που θα ταιρίαζετε πραγματικά....

Η περίπτωση σου δεν είναι μοναδική, όποιος το νομίζει αυτό θέλει βοήθεια...δεν υπάρχει μοναδικός.

Γιατί νομίζω, ότι και σε αυτόν, "να είσαι ο εαυτός του" του έλεγαν όταν ήταν μικρός. Στα Γερμανικά.

( Η πιο σάπια και εγωιστική συμβουλή ever; )

χαχαχα!

Λοιπόν έχω μια ιδέα, πες μας την καθημερινότητα σου και 2 πράγματα για εσένα (παραπάνω από όσα είπες) και να δεις τις πιο κουφές προτάσεις που δεν περίμενες να ακούσεις να έρχονται (βλέπε κατάστημα ρούχων).

Δημοσ.

Φιλε πες οτι μετακομιζεις σε μια καινουρια πολη χωρις φιλους συγγενεις. Τι θα εκανες; Θα εμενες μονος μια ζωη; Πηγαινε οπουδηποτε, γνωρισε κοσμο, εστω κι ενα γεια στον γειτονα καθε μερα! Κανε κατι!

τωρα θυμηθηκα πως γνωριστηκε η κολλητη μου με τον δικος της. αυτος λοιπον ειχε μετακομισει εδω που ειμαι και δεν ηξερε ΚΑΝΕΝΑΝ απολυτως. ωραιος δεν ειναι να πεις, εχει και τα παχακια του (τοτε ειχε λιγοτερα αλλα τεσπα) και ορθοπεδικο προβλημα. τι εκανε ο ανθρωπος; πηγαινε μονος του για καφε σε ενα κεντρικο μαγαζι. ε ετυχε να συναντηθουν μερικες φορες και μετα ισως και σε αλλο μαγαζι ε και καπως ετσι γνωριστηκαν. σιγα σιγα εχτισε και τον κυκλο του.

Δημοσ.

Όταν μετακομίσω σε καινούρια πόλη, προφανώς θα έχω πιάσει εκεί κάποια δουλειά, οπότε θα ανήκω κάπου. Το άλλο που λες είναι απλούστατα εκτός πραγματικότητας, γιατί έχουμε σταματήσει προ πολλού να μιλάμε και στο γείτονά μας.

Δημοσ.

Εννοώ ότι δε μου αρέσει που η φωτογραφία μου θα είναι σε κοινή διάθεση, να μπορεί να τη βλέπει οποιοσδήποτε, να την κατεβάσει ή να τη μοντάρει ακόμα. Τέλος πάντων, όπως είπα, θα το φροντίσω αυτό όταν γυρίσω από τις διακοπές, αν είναι. Αυτή την περίοδο είναι πολύ χάλια η ψυχολογία μου.

ναι....κάποιος που έχει 300φίλους θα πάρει την δικιά σου φωτογραφία να κατεβάσει και να editαρει!!!

Ρε ξεκόλλα δεν ασχολούνται όλοι με εσένα. Το πιθανότερο είναι να είσαι ο "άκυρος" τύπος που έχουν στους φίλους τους, όπως είναι και όλοι οι φίλοι σου στο fb όπως είναι γενικότερα, δεν θα σου δώσει κανείς σημασία.

(και φωτογραφίες, ειδικά τώρα στην καλοκαιρινή περίοδο κατεβάζουν κάτι γκομενάκια σε μπικίνι, και πάλι αν έχουν σώμα μοντέλου....οπότε δεν κινδυνεύεις...)

Δημοσ.

μην το παρεις στραβα, αλλα αντρας εισαι, δεν θα ασχοληθει κανενας να κανει φωτοσοπ στην φωτογραφια σου.

Δημοσ.

μην το παρεις στραβα, αλλα αντρας εισαι, δεν θα ασχοληθει κανενας να κανει φωτοσοπ στην φωτογραφια σου.

I summon @washcloud !

• Like 1
Δημοσ.

@santana, ευχαριστώ πολύ για τις υποδείξεις σου. Για το παράδειγμα με την πωλήτρια έχω ορισμένες ενστάσεις. Όσο για τα μπαρ, απάντησα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α θυμήθηκα κάτι που ξέχασα να πω. Επίσης την εμφάνιση γράφτη στα @@ σου, (καλά κάνε ότι καλύτερο μπορείς για τον εαυτό σου) αλλά οι γκόμενες δεν έχουν τα κόμπλεξ μας με την εμφάνιση/σώμα που θέλουμε να έχει κάποια.....είναι πιο εγκεφαλικές....

Και όταν θα βάλεις μια φώτο στο φμπ (αν βάλεις) και όταν θα μιλήσεις σε κάποια από κοντά μην μιλάς με την φάτσα από τα μεμε "okay" αλλά μίλα άνετα και με αυτοπεποίθηση...το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά σκέψου να είσαι γκόμενα και να έρχεται να σου μιλήσει ένας και να είναι σαν κλαμένο μουνί, τι ψάχνει λύπηση;

Επεξ/σία από santana99
  • Like 1
Δημοσ.

I summon @washcloud !

αυτο ειχα κατα νου... ο ατιμος. πρεπει να εχει γεμισει ολοκληρο σκληρο με τις σοπαρισμενες φωτογραφιες μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...