yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μπορείς να πεις γιατί; Πού να σου γράφω τώρα την ιστορία της ζωής μου; Επιγραμματικά απλά θα πω ότι κατά την εφηβεία ήμουν κλειστό άτομο και είχα μείνει κολλημένος στην ίδια παρέα που με είχε απορρίψει. Μετά, τελειώνοντας το σχολείο, κράτησα 2-3 στενούς φίλους που όλοι με πρόδωσαν και με παράτησαν. Στο πανεπιστήμιο από την άλλη που πέρασα, η κατάσταση αυτή δεν άλλαξε αφενός γιατί είναι αντροκρατούμενο κυρίως και αφετέρου επειδή οι φοιτητές λόγω αντικειμένου δεν ξεχωρίζουν για την κοινωνικότητά τους.
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μεγαλε σε κανα κλαμπ μπες μεσα ή ζητα απο φιλους σου να σου γνωρισουν καμια!
caution Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 ... ...σου λένε να είσαι ο εαυτός σου, και αν είσαι άνετος... ... Πάντα στο διάβασμα αυτής της φράσης, για κάποιο λόγο σκέφτομαι τον Hitler
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 ε αδικο δεν εχεις μην λεμε και ψεματα. γτ δεν ψαχνεσαι μεσω ιντερνετ; facebook, forums, chatrooms και τετοια; αμα μιλησεις με 1000 γυναικες λες να μην ενδιαφερθει καμια; δεν μπορει να ειναι ολες ακαταλληλες. Το δοκίμασα κι αυτό κάνοντας add όσες φοιτήτριες στη σχολή μου έβρισκα. Τζίφος! Ίσως να φταίει και που δε θέλω να βάλω φωτογραφία στο προφίλ.
evabb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Πού να σου γράφω τώρα την ιστορία της ζωής μου; Επιγραμματικά απλά θα πω ότι κατά την εφηβεία ήμουν κλειστό άτομο και είχα μείνει κολλημένος στην ίδια παρέα που με είχε απορρίψει. Μετά, τελειώνοντας το σχολείο, κράτησα 2-3 στενούς φίλους που όλοι με πρόδωσαν και με παράτησαν. Στο πανεπιστήμιο από την άλλη που πέρασα, η κατάσταση αυτή δεν άλλαξε αφενός γιατί είναι αντροκρατούμενο κυρίως και αφετέρου επειδή οι φοιτητές λόγω αντικειμένου δεν ξεχωρίζουν για την κοινωνικότητά τους. αμα περιμενεις να τρεχουν απο πισω σου οι φιλοι χωρις εσυ να κουνησεις το δαχτυλακι σου τοτε θα περιμενεις πολυ. παρτο λιγο εγωιστηκα πες "ρε δεν γαμιουνται ολο και καποιος θα βρεθει" βγες με ξαδερφια σου εστω.
santana99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Πάντα στο διάβασμα αυτής της φράσης, για κάποιο λόγο σκέφτομαι τον Hitler στα αρχίδια μου αστειεύομαι... γιατι έτσι; Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από santana99
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Πού να σου γράφω τώρα την ιστορία της ζωής μου; Επιγραμματικά απλά θα πω ότι κατά την εφηβεία ήμουν κλειστό άτομο και είχα μείνει κολλημένος στην ίδια παρέα που με είχε απορρίψει. Μετά, τελειώνοντας το σχολείο, κράτησα 2-3 στενούς φίλους που όλοι με πρόδωσαν και με παράτησαν. Στο πανεπιστήμιο από την άλλη που πέρασα, η κατάσταση αυτή δεν άλλαξε αφενός γιατί είναι αντροκρατούμενο κυρίως και αφετέρου επειδή οι φοιτητές λόγω αντικειμένου δεν ξεχωρίζουν για την κοινωνικότητά τους. Δεν είμαι σίγουρος ότι απαντάς στην ερώτησή μου, περίμενα να ακούσω κάτι σε στυλ "μένω σε χωριό με 30 άτομα πληθυσμό, οι 25 γέροι". Το εμπόδιο που είπες ότι "δεν υπάρχουν γυναίκες" το έχεις δημιουργήσει μόνος σου και πρέπει να το ξεπεράσεις
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μεγαλε σε κανα κλαμπ μπες μεσα ή ζητα απο φιλους σου να σου γνωρισουν καμια! Τώρα μόλις εξήγησα γιατί δεν έχω κανένα φίλο. Έχω πάει και σε μπαρ μόνος μου, αλλά χτυπάει άσχημα στο μάτι ειδικά στη χώρα μας, γι' αυτό και δεν κατάφερα τίποτα.
evabb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Το δοκίμασα κι αυτό κάνοντας add όσες φοιτήτριες στη σχολή μου έβρισκα. Τζίφος! Ίσως να φταίει και που δε θέλω να βάλω φωτογραφία στο προφίλ. ε τι τζιφος ρε παιδι μου; κι εσυ γτ περιοριζεις ετσι τις επιλογες σου; μονο τις φοιτητριες. αν εισαι σε πολυτεχνειο/στεφ τοτε καληνυχτα. και βαλε εκει μια φωτο να σε κολακευει, θα ανεβασεις τις πιθανοτητες σου.
caution Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 στα αρχίδια μου αστειεύομαι... γιατι έτσι; Γιατί νομίζω, ότι και σε αυτόν, "να είσαι ο εαυτός του" του έλεγαν όταν ήταν μικρός. Στα Γερμανικά. ( Η πιο σάπια και εγωιστική συμβουλή ever; )
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 αμα περιμενεις να τρεχουν απο πισω σου οι φιλοι χωρις εσυ να κουνησεις το δαχτυλακι σου τοτε θα περιμενεις πολυ. παρτο λιγο εγωιστηκα πες "ρε δεν γαμιουνται ολο και καποιος θα βρεθει" βγες με ξαδερφια σου εστω. Από πού προκύπτει ότι εγώ περιμένω να τρέχουν από πίσω μου χωρίς να κουνάω το δαχτυλάκι; Όσο για συγγενείς, έχω κάτι πολύ μακρινούς μόνο με τους οποίους δεν έχουμε καλές σχέσεις οικογενειακώς.
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Το δοκίμασα κι αυτό κάνοντας add όσες φοιτήτριες στη σχολή μου έβρισκα. Τζίφος! Ίσως να φταίει και που δε θέλω να βάλω φωτογραφία στο προφίλ. Πρέπει να το πω ότι το κάνεις τελείως λάθος, έ; Ποιος θα κοιτάξει κάποιον/α χωρίς καν φωτό μου λες; Κοίτα ναλλάξεις μυαλά τελείως, στο λέω
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 ε τι τζιφος ρε παιδι μου; κι εσυ γτ περιοριζεις ετσι τις επιλογες σου; μονο τις φοιτητριες. αν εισαι σε πολυτεχνειο/στεφ τοτε καληνυχτα. και βαλε εκει μια φωτο να σε κολακευει, θα ανεβασεις τις πιθανοτητες σου. Οι επιλογές περιορίζονται από το σύστημα του fb (mutual friends, you know). Και δεν το βρίσκω πολύ ασφαλές να έχουν όλοι πρόσβαση στη φωτογραφία μου. Άσε που με ασχημίζουν και κάτι σημάδια ακμής.
evabb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Από πού προκύπτει ότι εγώ περιμένω να τρέχουν από πίσω μου χωρίς να κουνάω το δαχτυλάκι; Όσο για συγγενείς, έχω κάτι πολύ μακρινούς μόνο με τους οποίους δεν έχουμε καλές σχέσεις οικογενειακώς. γτ λες οτι σε παρατησαν, αρα εσυ τι εκανες; δεν κουνηθηκες λιγο ωστε να μην σε παρατησουν; παραταμε κατι που δεν εχει ενδιαφερον. νομιζω παντως οτι εχεις κλειστει στο καβουκι σου κι εχεις απελπιστει κι εισαι ετοιμος να δεχθεις την κατασταση ετσι οπως ειναι χωρις να το παλεψεις καθολου. οποιος θελει κατι βρισκει τροπο να το επιτυχει και επιμενει. 2
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Πρέπει να το πω ότι το κάνεις τελείως λάθος, έ; Ποιος θα κοιτάξει κάποιον/α χωρίς καν φωτό μου λες; Κοίτα ναλλάξεις μυαλά τελείως, στο λέω Ίσως έχεις δίκιο, τέσπα θα το κοιτάξω όταν ξαναγυρίσω Αθήνα αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις