geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μπα όχι, δεν είχα ούτε καν επιπόλαια σχέση ποτέ, κάτι που το έχω παράπονο, γιατί δεν έχω ζήσει τίποτα. Φιλε απο την εμπειρία θα μαθεις σιγα-σιγα μονος σου. Μια θα κανεις μια βλακεια την επομενη δεν θα την κανεις επειδη εμαθες απ'το λαθος σου. Πειραματισου! δεν νομιζω. και δεν σου χρειαζεται. Οχι επειδη ειχα μια φιλη που βγηκε με καποιον απο το msn και του ορμηξε στο πρωτο ραντεβου.... και εχετε και ιδιο ονομα (εαν κρινω απο το nick) ετσι μιλατε εσεις οι επιστημονες...? Μιλαμε εκ πείρας! 1
evabb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Οχι επειδη ειχα μια φιλη που βγηκε με καποιον απο το msn και του ορμηξε στο πρωτο ραντεβου.... και εχετε και ιδιο ονομα (εαν κρινω απο το nick) συμπτωση, εχω ελαχιστες επαφες και ειναι ολες ατομα που ξερω και εκτος msn οι περισσοτεροι/ες
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Ξέρεις τι yodi, ίσως αν παρουσίαζες τον προβληματισμό σου ή κάτι που δεν σου πήγε καλά τέλος πάντων, να σου απαντάγανε τα παιδιά και να έβλεπες τι παίζει πάνω κάτω. Όπως σου προείπα στην αρχή κάπου αλλού είναι το πρόβλημα και εσύ το ψάχνεις με αυτόν τον τρόπο που είναι ανούσιος. Το θέμα είναι ότι για το πρόβλημά μου δεν μπορείτε εσείς να κάνετε τίποτα, γιατί είναι άλυτο. Όταν έχεις ένα στοιχειώδη κύκλο ή έστω μερικούς γνωστούς, τότε υπάρχουν κάποιες επιλογές και εκεί οι συμβουλές θα πιάσουν τόπο. Εγώ όμως αντίθετα είμαι εντελώς περιθωριοποιημένος, οπότε ό,τι και να μου πείτε, θα έχω μηδέν. Τουλάχιστον, εφόσον δεν πρόκειται να βιώσω τίποτα στο εγγύς μέλλον, θα ήθελα να ξέρω πως λειτουργεί όλη αυτή η φάση μέσα από τις διηγήσεις σας. Εκτός αν απλά είχες μια ερωτική απογοήτευση και ψάχνεις παρηγοριά στις ιστορίες του καθενός λέγοντας μέσα σου "α κοίτα μπορούσαμε να κάναμε και εμείς αυτό", ή "εκεί ίσως έκανα λάθος", αλλά εκτός του ότι δεν υπάρχει λάθος και σωστό (πχ μπορεί 2 άνθρωποι να δεθούν και να κάνουν σεξ σε 3 ώρες γνωριμίας και άλλοι σε 43), δεν υπάρχει και λόγος για τόσο έντονη νοσταλγία ίσως... (άκυρο το τελευταίο που είπα μιας και είπες πως δεν έτυχε τίποτα) Είχα έναν ανεκπλήρωτο έρωτα πριν από ένα χρόνο που με τσάκισε ψυχικά, αλλά άσχετο. Δε γυρεύω παρηγορία, γιατί προφανώς είναι σύνηθες.
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μιλαμε εκ πείρας! α παλι καλα για μια στιγμη νομιζα οτι ησουν μισογυνης ευτυχως που διευκρινησες
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Φιλε απο την εμπειρία θα μαθεις σιγα-σιγα μονος σου. Μια θα κανεις μια βλακεια την επομενη δεν θα την κανεις επειδη εμαθες απ'το λαθος σου. Πειραματισου! Μόνο που εγώ δεν έχω καμία απολύτως για να πειραματιστώ, γιατί δεν έχω καθόλου πρόσβαση σε γυναίκες.
pappous_soulis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Το θέμα είναι ότι για το πρόβλημά μου δεν μπορείτε εσείς να κάνετε τίποτα, γιατί είναι άλυτο. Όταν έχεις ένα στοιχειώδη κύκλο ή έστω μερικούς γνωστούς, τότε υπάρχουν κάποιες επιλογές και εκεί οι συμβουλές θα πιάσουν τόπο. Εγώ όμως αντίθετα είμαι εντελώς περιθωριοποιημένος, οπότε ό,τι και να μου πείτε, θα έχω μηδέν. Έχεις σκεφτεί να πας σε ψυχολόγο;
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 συμπτωση, εχω ελαχιστες επαφες και ειναι ολες ατομα που ξερω και εκτος msn οι περισσοτεροι/ες Οκ τοτε μαλλον δεν εισαι εσυ Το θέμα είναι ότι για το πρόβλημά μου δεν μπορείτε εσείς να κάνετε τίποτα, γιατί είναι άλυτο. Όταν έχεις ένα στοιχειώδη κύκλο ή έστω μερικούς γνωστούς, τότε υπάρχουν κάποιες επιλογές και εκεί οι συμβουλές θα πιάσουν τόπο. Εγώ όμως αντίθετα είμαι εντελώς περιθωριοποιημένος, οπότε ό,τι και να μου πείτε, θα έχω μηδέν. Τουλάχιστον, εφόσον δεν πρόκειται να βιώσω τίποτα στο εγγύς μέλλον, θα ήθελα να ξέρω πως λειτουργεί όλη αυτή η φάση μέσα από τις διηγήσεις σας. Φιλε που πας με τετοια ψυχολογια; Πηγαινε σε ενα κωλομπαρο λεγε απο μεσα σου "ειμαι γαματο" και ριξε οποια γυνή δεις μονη της. α παλι καλα για μια στιγμη νομιζα οτι ησουν μισογυνης ευτυχως που διευκρινησες Τι πρόστυχο μυαλο εχεις ρε;
evabb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μόνο που εγώ δεν έχω καμία απολύτως για να πειραματιστώ, γιατί δεν έχω καθόλου πρόσβαση σε γυναίκες. ελα τωρα. δεν γινεται αυτο που λες. στην τελικη υπαρχουν και τα κωλομπαρα (ανοιξε και θεμα γι αυτο) κι αμα θες να ξεχαρμανιασεις υπαρχουν και οι επαγγελματιες, κακο δεν ειναι.
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 υπαρχουν και οι επαγγελματιες Εχουν κανα πτυχιο και δεν το ξέρω;
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 γιατί δεν έχω καθόλου πρόσβαση σε γυναίκες. Μπορείς να πεις γιατί;
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) ελα τωρα. δεν γινεται αυτο που λες. στην τελικη υπαρχουν και τα κωλομπαρα (ανοιξε και θεμα γι αυτο) κι αμα θες να ξεχαρμανιασεις υπαρχουν και οι επαγγελματιες, κακο δεν ειναι. Πηγαίνω και σε επαγγελματίες (κωλόμπαρο μια φορά), αλλά δεν είναι ρε παιδιά το ίδιο σε καμιά περίπτωση! Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Άλλο να σου κάτσει, αφού καταβάλλεις το χρηματικό αντίτιμο, και σε ξεπετάξει για κανένα 15λεπτο το πολύ και άλλο να κατακτήσεις κάποια χάρη στη δική σου γοητεία και τις δικές σου δεξιότητες. Κι εκτός αυτού, σου ικανοποιούνται έτσι μόνο τα κατώτερα ένστικτα (πάλι υπό προϋποθέσεις αυτά), στις ανάγκες συντροφικότητας δεν καλύπτεσαι. Όταν φεύγεις από κει, πάλι μόνος σου είσαι. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από yodi
caution Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 κρυαδες Επαγγελματικές κρυάδες. Πάντως ρε TS, elaborate. Τι έχει συμβεί και δεν έχεις πρόσβαση σε γυναικάκια; Μένεις στο βουνό; Μυρίζουν οι μασχάλες σου; Τι; 3
evabb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Πηγαίνω και σε επαγγελματίες (κωλόμπαρο μια φορά), αλλά δεν είναι ρε παιδιά το ίδιο σε καμιά περίπτωση! Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Άλλο να σου κάτσει, αφού καταβάλλεις το χρηματικό αντίτιμο, και σε ξεπετάξει για κανένα 15λεπτο το πολύ και άλλο να κατακτήσεις κάποια χάρη στη δική σου γοητεία και τις δικές σου δεξιότητες. Κι εκτός αυτού, σου ικανοποιούνται έτσι μόνο τα κατώτερα ένστικτα (πάλι υπό προϋποθέσεις αυτά), στις ανάγκες συντροφικότητας δεν καλύπτεσαι. Όταν φεύγεις από κει, πάλι μόνος σου είσαι. ε αδικο δεν εχεις μην λεμε και ψεματα. γτ δεν ψαχνεσαι μεσω ιντερνετ; facebook, forums, chatrooms και τετοια; αμα μιλησεις με 1000 γυναικες λες να μην ενδιαφερθει καμια; δεν μπορει να ειναι ολες ακαταλληλες.
santana99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) yodi... δεν μπορείς να μάθεις πως λειτουργεί η όλη φάση γιατί δεν έχει συγκεκριμένο τρόπου που λειτουργεί! Κάτι άρθρα του τύπου "the five rules of the first date" ή "have sex on the 2nd date" είναι αμερικανοποιημένες παπαρίες, που μόνο 1 πράγμα μπορείς να αντλήσεις από αυτά. Συνήθως σου λένε να είσαι ο εαυτός σου, και αν είσαι άνετος. Βασικά να αντλήσεις την ψυχολογία που προσπαθούν να σου περάσουν από την γελοία γραμμή που θα λέει "όταν της στάξει μια σταγόνα από το "ιδρωμένο" ποτήρι στο φόρεμα της, πες της κάτι πολύ αστείο για να της αποσπάσεις την προσοχή". ΟΚ εδώ πάρε ότι απλά ίσως νιώσει άσχημα που φαίνεται μια μικρή υδάτινη στάμπα στο φόρεμα της και εσύ πρέπει να την κάνεις να νιώσει άνετη. Άλλοι θα την κάνουν να νιώσει άνετη λέγοντας ένα ανέκδοτο και αυτή θα ξεχαστεί τελείως, άλλοι θα της διηγηθούν μια ιστορία που τους χύθηκε ένα ποτήρι νερό και άλλοι θα τις πιάσουν τα βυζιά και θα της πούνε "μου έχει γίνει πέτρα"....όλα αυτά αναλόγως το πόσο γνωρίζεστε και και και άπειροι παράμετροι... Σε αυτό που λες "είμαι περιορισμένος" κλπ, είσαι πολύ λάθος ακόμα και αν είσαι φυλακή!! Πάντα όταν βλέπεις την λύση ενός ταχυδακτυλουργικού κόλπου που υπήρχε λες στον εαυτό σου "κοίτα τι έμαθα, ούτε φανταζόμουνα πως υπήρχε". Εγώ προσωπικά έχω μάθει να αναθεωρώ τα πάντα, κυρίως επειδή δεν έχω τις γνώσεις για τα πάντα σε τόσο εμβάθυνση αλλά ούτε σταματάνε ποτέ οι γνώσεις οπότε... Έτσι και αλλιώς καινούργιο μέλος (ή διπλό είσαι) οτιδήποτε δεν μας νοιάζει, ρίξε τα "μούτρα" σου και πες την "λυπητερή" για εσένα ιστορία του εαυτού σου και θα δεις ότι δεν είναι όλα τόσο τραγικά...όσο τα βλέπεις τουλάχιστον!! Όταν λες ερωτική απογοήτευση εννοείς δεν σε γούσταρε; Γιατί αυτό εγώ το λέω απλά απόρριψη. Ερωτική απογοήτευση - ανεκπλήρωτος έρωτας για εμένα είναι να είστε μαζί για πολύ λίγο, να ζήσετε πως είναι και μετά να τελειώσει για κάποιον λόγο πολύ σύντομα (πχ 1-2 μήνες). Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από santana99 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις