Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ αργά, το διάβασα ήδη. Τέλος πάντων, έχεις δίκιο. Συζητάμε ο,τιδήποτε άλλο εκτός από το αρχικό ερώτημα. Τώρα γιατί άνοιξα τέτοιο θέμα είναι λίγο προσωπική μου υπόθεση. Εσείς απλά απαντάτε και μη σας νοιάζει.

Λοιπον, βγαινετε μια φορα. Οκ. Στην δευτερη ή τριτη φορα που βγαινετε φιλα την. Αμα εκεινη θελει να συμβει τιποτα με σχετικα γρηγορους ρυθμους θα γινει καπου στην τριτη-τεταρτη φορα. Αλλιως αν δεν την βλεπεις και πολυ πρόθυμη καπου στο 5-6 ραντεβου θα γινει. Εσυ κουβαλα παντα προφυλακτικά γιατι ποτε δεν ξερεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μηπως τα παραλες

λεω μηπως?

Μπορεί και να τα παραλέω. Άμα δεν έχεις ζήσει κάτι, πλάθεις υποθετικά σενάρια και το μεγαλοποιείς μέσα στο κεφάλι σου. Όπως και να 'χει, προφανώς ακολουθήθηκε κάποια προηγούμενη διαδικασία. Ποια ήταν αυτή;

Λοιπον, βγαινετε μια φορα. Οκ. Στην δευτερη ή τριτη φορα που βγαινετε φιλα την. Αμα εκεινη θελει να συμβει τιποτα με σχετικα γρηγορους ρυθμους θα γινει καπου στην τριτη-τεταρτη φορα. Αλλιως αν δεν την βλεπεις και πολυ πρόθυμη καπου στο 5-6 ραντεβου θα γινει. Εσυ κουβαλα παντα προφυλακτικά γιατι ποτε δεν ξερεις.

Κοίτα, δεν ψάχνω για συμβουλές. Απ' αυτές έχω ακούσει μπόλικες, αλλά δεν υπήρξαν χρήσιμες εξαιτίας άλλου προβλήματος που μου δένει τα χέρια. Αν σου πω την ηλικία μου μάλιστα, θα σε σοκάρω. Θέλω να διαβάσω βασικά πραγματικές ιστορίες, καταγεγραμμένες στην αληθινή ζωή

Επεξ/σία από yodi
Δημοσ.
Κοίτα, δεν ψάχνω για συμβουλές. Απ' αυτές έχω ακούσει μπόλικες, αλλά δεν υπήρξαν χρήσιμες εξαιτίας άλλου προβλήματος που μου δένει τα χέρια. Αν σου πω την ηλικία μου μάλιστα, θα σε σοκάρω. Θέλω να διαβάσω βασικά πραγματικές ιστορίες, καταγεγραμμένες στην αληθινή ζωή

Καλυτερα να δεις διαφορες ταινιες με τετοιο περιεχομενο, θα σε βοηθησουν περισσοτερο.

Ελα πες το, τι ηλικία εχεις;

Δημοσ.

αντε γτ σε λυπαμαι. λοιπον στην δικη μου περιπτωση. βγηκαμε ραντεβου (μετα απο κανα 2-3 μηνες ομιλιας μεσω ιντερνετ χωρις να εχει ειπωθει τπτ επι του πονηρου). ε καπου στο μισαωρο αντε στην μια ωρα του ραντεβου, τον βουτηξα και τον φιλησα. μετα απο 5 μερες εγινε το μοιραιο, οχι τπτ αλλο αλλα ειχα περιοδο εξου και οι 5 μερες. :P

ποσο χρονων εισαι;

• Like 2
Δημοσ.

Καλυτερα να δεις διαφορες ταινιες με τετοιο περιεχομενο, θα σε βοηθησουν περισσοτερο.

Ελα πες το, τι ηλικία εχεις;

Για πες μου καμιά ρεαλιστική, γιατί από τον κινηματογράφο μόνο τίποτα παραμυθένια ειδύλλια μπορείς να περιμένεις.

Άντε, 21 είμαι. Κατάλαβες τίποτα;

Δημοσ.

wtf τι θες να σου πουμε δλδ; σε τι σταση;

Oh, yeah! Και φωτογραφίες, και φωτογραφίες!!!

Το θεμα ειναι να βρεθει καμια που να θελει να παντρευτει.....

Δε βρίσκεις γυναίκα που να θέλει να παντρευτεί;;; Το εδώ και δεκαετίες ζητούμενο είναι το αντίθετο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πες μου καμιά ρεαλιστική, γιατί από τον κινηματογράφο μόνο τίποτα παραμυθένια ειδύλλια μπορείς να περιμένεις.

Άντε, 21 είμαι. Κατάλαβες τίποτα;

Απο την ηλικια σου το μονο που μπορει να καταλαβα ειναι οτι δεν ειχες ποτε σου σοβαρες σχεσεις, λογικο με ολα τα γιδια/γυναικες που κυκλοφορούν.

Τωρα για τις ταινιες ξερει η αδελφη μου, θα την ρωτησω και θα σου πω.....

Δε βρίσκεις γυναίκα που να θέλει να παντρευτεί;;; Το εδώ και δεκαετίες ζητούμενο είναι το αντίθετο...

μπα, << φοβούνται την δέσμευση >> οι @#$%^&ες

αντε γτ σε λυπαμαι. λοιπον στην δικη μου περιπτωση. βγηκαμε ραντεβου (μετα απο κανα 2-3 μηνες ομιλιας μεσω ιντερνετ χωρις να εχει ειπωθει τπτ επι του πονηρου). ε καπου στο μισαωρο αντε στην μια ωρα του ραντεβου, τον βουτηξα και τον φιλησα. μετα απο 5 μερες εγινε το μοιραιο, οχι τπτ αλλο αλλα ειχα περιοδο εξου και οι 5 μερες. :P

ποσο χρονων εισαι;

σε εχω στις επαφες μου στο msn;

Επεξ/σία από geowizard
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο την ηλικια σου το μονο που μπορει να καταλαβα ειναι οτι δεν ειχες ποτε σου σοβαρες σχεσεις, λογικο με ολα τα γιδια/γυναικες που κυκλοφορούν.

Μπα όχι, δεν είχα ούτε καν επιπόλαια σχέση ποτέ, κάτι που το έχω παράπονο, γιατί δεν έχω ζήσει τίποτα.

Επεξ/σία από yodi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρεις τι yodi, ίσως αν παρουσίαζες τον προβληματισμό σου ή κάτι που δεν σου πήγε καλά τέλος πάντων, να σου απαντάγανε τα παιδιά και να έβλεπες τι παίζει πάνω κάτω. Όπως σου προείπα στην αρχή κάπου αλλού είναι το πρόβλημα και εσύ το ψάχνεις με αυτόν τον τρόπο που είναι ανούσιος.

Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί, πόσο μάλλον οι σχέσεις. Δεν είναι ένα απλό "είμαστε ζευγάρι", "δεν είμαστε ζευγάρι"....οι σχέσεις είναι πολύ σύνθετες όπου και ένα εκατομμύριο ιστορίες να διάβαζες τίποτα δεν θα σε έκανε να καταλήξεις κάπου. Ακόμα και έναν άνθρωπο που ξέρεις είναι τελείως διαφορετικός υπό διάφορες συνθήκες. Οπότε βλέπεις πως υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορεί να συμβαίνουν. Το θέμα είναι εσύ τι ψάχνεις και που προβληματίζεσαι;

Εκτός αν απλά είχες μια ερωτική απογοήτευση και ψάχνεις παρηγοριά στις ιστορίες του καθενός λέγοντας μέσα σου "α κοίτα μπορούσαμε να κάναμε και εμείς αυτό", ή "εκεί ίσως έκανα λάθος", αλλά εκτός του ότι δεν υπάρχει λάθος και σωστό (πχ μπορεί 2 άνθρωποι να δεθούν και να κάνουν σεξ σε 3 ώρες γνωριμίας και άλλοι σε 43), δεν υπάρχει και λόγος για τόσο έντονη νοσταλγία ίσως...

(άκυρο το τελευταίο που είπα μιας και είπες πως δεν έτυχε τίποτα)

Επεξ/σία από santana99
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε εχω στις επαφες μου στο msn;

δεν νομιζω. :P και δεν σου χρειαζεται.

Επεξ/σία από evabb
Δημοσ.

ποσο χρονων εισαι;

Είδες; Δεν ήταν δύσκολο. Γιατί το έκανες τόσο ζήτημα;

Δημοσ.

Νόμιζα 27+ ότι θάλεγες....

anyway η ηλικία των 21 δεν είναι και ΤΟΣΟ χάλια όσο νομίζεις, (από την άποψη ότι υπάρχει πολύς κόσμος που είναι αρκετά πάνω από 21 και, δεν.(και ούτε υπάρχει προοπτική κιόλας...))

Δημοσ.

Μπορεί και να τα παραλέω. Άμα δεν έχεις ζήσει κάτι, πλάθεις υποθετικά σενάρια και το μεγαλοποιείς μέσα στο κεφάλι σου. Όπως και να 'χει, προφανώς ακολουθήθηκε κάποια προηγούμενη διαδικασία. Ποια ήταν αυτή;

nope...

• Like 2
Δημοσ.

Είδες; Δεν ήταν δύσκολο. Γιατί το έκανες τόσο ζήτημα;

γιατι ο εμπλεκομενος τα διαβαζει αυτα που γραφω. :P

Δημοσ.

ετσι μιλατε εσεις οι επιστημονες...?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...