Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι το μόνο πρόβλημα ότι οι γυναίκες δε θέλουν, αλλά ότι και το κράτος δε μας αφήνει περιθώρια για οικογένειες με την κατεδάφιση του βιοτικού επιπέδου. Αναρωτήθηκες με τι λεφτά θα μεγαλώσεις παιδιά;

Το ξερω απλα παιδι χωρις να παντρευτω εγω δεν πρόκειται να κανω οποτε για αρχη ο γαμος και μετα βλεπουμε!

Αποφάσισε, τελικά δεν είσαι στο CERN;

Επεξ/σία από YiN
  • Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρίσκεσαι στο ελβετικό κράτος ντε. Άααααλλη φάση.

Ελλαδα ειμαι.... Ξερεις Ελβετια ειναι τα κεντρικα!
Δημοσ.

Βίον ανθόσπαρτο τότε.

Ευχαριστω, και στα δικα σου!

Το θεμα ειναι να βρεθει καμια που να θελει να παντρευτει.....

Δημοσ.

wtf τι θες να σου πουμε δλδ; σε τι σταση;

Όχι βρε. Υπό ποιες περιστάσεις οδηγηθήκατε ώστε να επισφραγίσετε τη σχέση σας με τη σεξουαλική επαφή. Πόσες φορές βγήκατε, πώς συμφωνήσατε να βρεθείτε στο μοιραίο σπίτι κλπ.

Ευχαριστω, και στα δικα σου!

Το θεμα ειναι να βρεθει καμια που να θελει να παντρευτει.....

Με τέτοια επαγγελματική καταξίωση γιατί να μη θέλει; Θεωρητικά είσαι κελεπούρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Με τέτοια επαγγελματική καταξίωση γιατί να μη θέλει; Θεωρητικά είσαι κελεπούρι.

Διακρίνω ενδιαφέρον;

Κι ομως υπαρχουν καποιες αχάριστες που δεν γουσταρουν γαμους....

Απαντηση στην ερωτηση "σε ποιο ραντεβου το κανατε" δεν υπαρχει. Πρεπει να του δειξεις εσυ οτι εισαι ετοιμη και τοτε οταν ο αλλος νομιζει οτι ειναι ετοιμος θα γινει.

Επεξ/σία από geowizard
Δημοσ.

"επισφραγίσετε τη σχέση σας με την σεξουαλική επαφή" χαχαχαχαχαχαχαχα πολύ καλό...

Την γνώρισα στο σχολείο, την έσκισα στο πανεπιστήμιο.

Δημοσ.

Όχι βρε. Υπό ποιες περιστάσεις οδηγηθήκατε ώστε να επισφραγίσετε τη σχέση σας με τη σεξουαλική επαφή. Πόσες φορές βγήκατε, πώς συμφωνήσατε να βρεθείτε στο μοιραίο σπίτι κλπ.

αρε yodi εισαι πολυ πιτσιρικι μου φαινεται. δεν θελουν συμφωνια αυτα τα πραματα. σε θελω με θελεις και το μονο ερωτημα ειναι το που οχι το ποτε.

Δημοσ.

μηπως τα παραλες

λεω μηπως?

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδια, το κοριτσι τωρα θα ξεκινησει σοβαρη σχεση και θελει συμβουλες, οι απαντησεις σας ομως ειναι παρ' τη μια και βαρα την αλλη!

Δημοσ.

Διακρίνω ενδιαφέρον;

Κι ομως υπαρχουν καποιες αχάριστες που δεν γουσταρουν γαμους....

Απαντηση στην ερωτηση "σε ποιο ραντεβου το κανατε" δεν υπαρχει. Πρεπει να του δειξεις εσυ οτι εισαι ετοιμη και τοτε οταν ο αλλος νομιζει οτι ειναι ετοιμος θα γινει.

Άρρεν είμαι ρε συ. Έλεος, μπλιαξ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρρεν είμαι ρε συ. Έλεος, μπλιαξ!

Και τωρα βρήκες να το πεις; Μην διαβασεις το πιο πανω μου ποστ!

Επεξ/σία από geowizard
Δημοσ.

Πολύ αργά, το διάβασα ήδη. Τέλος πάντων, έχεις δίκιο. Συζητάμε ο,τιδήποτε άλλο εκτός από το αρχικό ερώτημα. Τώρα γιατί άνοιξα τέτοιο θέμα είναι λίγο προσωπική μου υπόθεση. Εσείς απλά απαντάτε και μη σας νοιάζει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...