Lucifer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 To swallow my abated sobs/nothing equals ur bed's abyss Forgetfulness dwells in ur mouth/ and Lethe flows from your kiss???// Απλώς μου έκανε πολύ 15 χρονών ξερωγώ. Δεν ξέρω, αν ερχόταν κοπελίτσα στα 19 μου και μου έλεγε "γουστάρω Rimbaud" θα έλιωνα. Τώρα μάλλον θα απαντούσα "θα έπρεπε".
yodi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Εντάξει, το έχω καταλάβει ότι έχουμε ανάμεσά μας εδώ πολύ δυνατά καμάκια. Αν πάρω σαν αλήθεια ότι στην εμφάνιση δεν υστερώ, τότε καταλαβαίνω αυτό που πρέπει να δουλέψω είναι το παραμύθιασμα. Αυτό εννοούμε ουσιαστικά με το πως παρουσιάζομαι. Διότι ποιος είναι αυτός που δεν έχει ρουτίνα στην καθημερινότητά του; Βασικά τι λέω. Πρώτα θα πρέπει να έχω κάπου να την πέσω. Το οποίο μας φέρνει πάλι στην προηγούμενη πρόταση, δηλαδή να ρίξω τα μούτρα μου σε κανένα μαγαζί.
geowizard Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Ξερεις τι ατακες σου δινει η ποιηση? Αν ησουν μια δεσμη απο τριαντάφυλλα, χεσμενη θα σε ειχα, γιατι η μυρωδιά σου η σιχαμερή, σαν κωλος μαϊμούς θα ηταν.
benign Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 To swallow my abated sobs/nothing equals ur bed's abyss Forgetfulness dwells in ur mouth/ and Lethe flows from your kiss???// Απλώς μου έκανε πολύ 15 χρονών ξερωγώ. Δεν ξέρω, αν ερχόταν κοπελίτσα στα 19 μου και μου έλεγε "γουστάρω Rimbaud" θα έλιωνα. Τώρα μάλλον θα απαντούσα "θα έπρεπε". Luci υπαρχουν οι χυμα,ειδικα στην Ελλαδα,που απλα σε γουσταρουν και θελουν sex.Εκει δεν θα αρχισεις τις ωραιες φρασεις γιατι θα σου κανουν πλακα,αλλα προσωπικα τις αποφευγω αυτες,γιατι δεν μπορω τις λαικουρες.Και εκει ομως ,νομιζω οτι λιγη μορφωση,σε βοηθαει να τις σαγηνευεις.Ο λογος ειναι μαγεια και η μαγεια λογος.(Που εισαι -Nick- ) Καποτε τα ειχα φτιαξει με μια τετοια λαικουρα ,που το μονο που την ενοιαζε ηταν τα λεφτα και το σεξ.Αρχικα μου ειχε πει,εμεις βγαινουμε μονο σαν φιλοι και να μην παρεξηγηθω.Τρεις βδομαδες αντεξε. Σε αντιθεση με τις κοινοτυπιες που τις ελεγαν οι πρωην της και οι τυποι σαν αυτη,εγω το ειχα δει πειραματισμος.Της μιλουσα ομορφα,της συζηταγα για ποιηση,της ελεγα μερικα πολυ ομορφα ποιηματα που ξερω,οχι ειδικα για τον ερωτα,γενικα.Συζηταγα για χιλια δυο πραγματα περα απο τις θανατηφορα βαρετες κοινοτυπιες που ειχαν κυριευσει την μουντη καθημερινοτητα της.Υστερα απο 2 χρονια της ζητησα να χωρισουμε γιατι ειμασταν διαφορετικοι (λυπηθηκα μαλιστα λιγο γιατι με τον χρονο ειχα αρχισει να νοιαζομαι για αυτην εστω και αν δεν την αγαπουσα.)Δεν ειδα προοδο ,δεν διαβαζε βιβλια εκεινη,της αρεσε ομως να με ακουει και ενας λογος που ζητησα χωρισμο ηταν αυτος,οτι βαριομουν.Δεν θα ξεχασω ποτε ,τι μου απαντησε. ''Μην με αφηνεις σε παρακαλω,εισαι το λιμανι μου.'' Απλη φραση,δεν ηταν λογοτεχνικο διαμαντι αλλα ηταν συγκινητικo. Εδειξε οτι κατα βαθος καθε γυναικα ειναι παιδι και θελει το παραμυθι,οχι με την ασχημη εννοια ,αλλα το αλλο που την κανει να ξεχνα την ματαιοτητα που υπαρχει παντου. Καθε ομορφη και εξυπνη κοπελα που επιθυμει συναντηση,παρακαλω πρωτα στειλτε p.m με φωτο ολου του σωματος και απαριθμειστε τα ενδιαφεροντα σας.Ευχαριστω πολυ. Αν ησουν μια δεσμη απο τριαντάφυλλα, χεσμενη θα σε ειχα, γιατι η μυρωδιά σου η σιχαμερή, σαν κωλος μαϊμούς θα ηταν. Βλεπω εισαι κτηνοβατης και σκατολαγνος ,ε το περιμενα να σου πω την αληθεια. Μια βελτιωση : ''"What's in a name? That which we call a rose By any other name would smell as sweet." Ξερεις ποιος το εγραψε φανταζομαι. To swallow my abated sobs/nothing equals ur bed's abyss Forgetfulness dwells in ur mouth/ and Lethe flows from your kiss???// Υπεροχοι στιχοι ομως ετσι?
Lucifer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε μια κουβέντα benign.
tsakonas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 πρέπει να δουλέψω είναι το παραμύθιασμα. Αυτό εννοούμε ουσιαστικά με το πως παρουσιάζομαι. Διότι ποιος είναι αυτός που δεν έχει ρουτίνα στην καθημερινότητά του; Βασικά τι λέω. Πρώτα θα πρέπει να έχω κάπου να την πέσω. Το οποίο μας φέρνει πάλι στην προηγούμενη πρόταση, δηλαδή να ρίξω τα μούτρα μου σε κανένα μαγαζί. μην την φλομώσεις στο ψέμα όμως...
benign Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε μια κουβέντα benign. Απο τα posts σου κρινω οτι θα ηταν χαρα μου και τιμη μου, και ειμαι στην διαθεση σου. Αν και βλεπω οτι στις insomniacs συναντησεις μας σνομπαρεις.
geowizard Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Βλεπω εισαι κτηνοβατης και σκατολαγνος ,ε το περιμενα να σου πω την αληθεια. Μια βελτιωση : ''"What's in a name? That which we call a rose By any other name would smell as sweet." Ξερεις ποιος το εγραψε φανταζομαι. Μπα... Ισα-ισα που ειμαι πολυ ρομαντικος - πιο πολυ και απο τις γυναίκες να φανταστεις. btw Ω, Ρωμαίο, Ρωμαιο! Γιατι να εισαι ο γιος του Montague; 1
UncleBens Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 είκοσι ευρώ είναι εντάξει? όχι! είκοσι, ούτε ευρώ παραπάνω! Νταξ μπες μέσα. 1
geowizard Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 είκοσι ευρώ είναι εντάξει? όχι! είκοσι, ούτε ευρώ παραπάνω! Νταξ μπες μέσα. γκουχ γκουχ
μαφαλντα Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 To swallow my abated sobs/nothing equals ur bed's abyss Forgetfulness dwells in ur mouth/ and Lethe flows from your kiss???// Απλώς μου έκανε πολύ 15 χρονών ξερωγώ. Δεν ξέρω, αν ερχόταν κοπελίτσα στα 19 μου και μου έλεγε "γουστάρω Rimbaud" θα έλιωνα. Τώρα μάλλον θα απαντούσα "θα έπρεπε". Τα άνθη του κακού. Ρομαντικός ε;
benign Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Ο μηδενιστης θειος Μπεν,κατα τα αλλα ερωτευμενος με το αρχαιο παρελθον της χωρας του. Ξερω ποιος εισαι uncle Ben αλλα φυσικα δεν προκειται να πω.
geowizard Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Ο μηδενιστης θειος Μπεν,κατα τα αλλα ερωτευμενος με το αρχαιο παρελθον της χωρας του. Διπλή προσωπικότητα Αντε κι απο μενα ενα Big heart, wide as a watermelon, but wise as birth, there is so much abundance in the people I have: -ονομα κοπελας, μαμα, μπαμπας- ok α) γιατι γραφω με ροζ; και β) τι σκατα ειναι αυτο το background που εμφανίστηκε; Ξερω ποιος εισαι uncle Ben αλλα φυσικα δεν προκειται να πω. Ελα, καποτε θα σε λυγίσουμε και θα τα ξερασεις ολα! Πες το απο τωρα για να μην κουραστουμε!
yodi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μου προτείνετε κι εμένα κανέναν ποιητή, μπας και πάρουμε καμιά ιδέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις