evabb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 εμεις γνωριστηκαμε μεσω msn σε ενα ομαδικο τσατ που κανενας απ'τους δυο μας δεν ξερεις πως βρεθηκαμε εκει μεσα. 1
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Συμφωνω σε ολα που ειπες εκτος απο το "χαχα" που μου δινει την αίσθηση οτι με αμφισβητείς αλλα το βαζω περα διοτι ειμαι πανω απ'ολα μετριόφρον και δεχομαι ολες τις αποψεις (που συμφωνουν με την δικια μου) Τι τον θες το γάμο κι εσύ; Ισόβια δεσμά είναι.
firewalker Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μπροστά σε έναν αχνιστό ηλεκτρολογικό πίνακα. Αναρωτιόταν γιατί πέφτει συνεχώς η ασφάλεια (άφηνε ολόκληρη πτέρυγα φοιτητικής εστίας χωρίς ρεύμα). Σίδερο, πιστολάκι, αερόθερμο σε μία γραμμή...
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μπροστά σε έναν αχνιστό ηλεκτρολογικό πίνακα. Αναρωτιόταν γιατί πέφτει συνεχώς η ασφάλεια (άφηνε ολόκληρη πτέρυγα φοιτητικής εστίας χωρίς ρεύμα). Σίδερο, πιστολάκι, αερόθερμο σε μία γραμμή... Το γνωστό φετίχ που έχουν οι γυναίκες για το μάστορα, τον άντρα στυλοβάτη.
evabb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Το γνωστό φετίχ που έχουν οι γυναίκες για το μάστορα, τον άντρα στυλοβάτη. ειναι βολικο οπως και να το κανεις. 1
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 ειναι βολικο οπως και να το κανεις. Τι είναι βολικό δηλαδή;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Oτι αν καει καμια λαμπα κατα τη διαρκεια του one night stand, θα εχει ανθρωπο να την αλλαξει.
firewalker Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Εκείνη την μέρα η διακοπή μου τίναξε ένα partition με ReiserFS (ο μαλάκας έκανα και rebuild trees, σαν μικρός και αθώος που ήμουν). Ήμουν έτοιμος να αρπάξω από τον λαιμό το υπεύθυνο για το επαναλαμβανόμενο black out και να κάνω παρέα στον Hans Reiser. Τελικά εξελίχθηκαν αλλιώς τα πράγματα.
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Ακαριαία ανατιναχθήκατε μπροστά στον πίνακα ή απλώς εκεί γνωριστήκατε;
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Τι τον θες το γάμο κι εσύ; Ισόβια δεσμά είναι. Γενικα θελω να παντρευτω και παιδια θελω αλλα αφου δεν θελουν οι αλλες κοιταω να το απολαύσω!
evabb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Τι είναι βολικό δηλαδή; να ξερει ο αντρας να μαστορευει Oτι αν καει καμια λαμπα κατα τη διαρκεια του one night stand, θα εχει ανθρωπο να την αλλαξει. ε οχι και για αλλαγη λαμπας. αμα ξερει να κανει μονο αυτο να το βρασω.
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Γενικα θελω να παντρευτω και παιδια θελω αλλα αφου δεν θελουν οι αλλες κοιταω να το απολαύσω! Δεν είναι το μόνο πρόβλημα ότι οι γυναίκες δε θέλουν, αλλά ότι και το κράτος δε μας αφήνει περιθώρια για οικογένειες με την κατεδάφιση του βιοτικού επιπέδου. Αναρωτήθηκες με τι λεφτά θα μεγαλώσεις παιδιά;
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δεν είναι το μόνο πρόβλημα ότι οι γυναίκες δε θέλουν, αλλά ότι και το κράτος δε μας αφήνει περιθώρια για οικογένειες με την κατεδάφιση του βιοτικού επιπέδου. Αναρωτήθηκες με τι λεφτά θα μεγαλώσεις παιδιά; Το ξερω απλα παιδι χωρις να παντρευτω εγω δεν πρόκειται να κανω οποτε για αρχη ο γαμος και μετα βλεπουμε!
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μην ντρέπεστε. Γράφετε διεξοδικά τις ιστορίες σας. Πώς γνωριστήκατε; Πώς ανταλλάξατε τηλέφωνα για να ξαναβρεθείτε; Πώς η τυχαία (; ) γνωριμία σας εξελίχθηκε σε σχέση; Πώς ολοκληρώσατε; Το ξερω απλα παιδι χωρις να παντρευτω εγω δεν πρόκειται να κανω οποτε για αρχη ο γαμος και μετα βλεπουμε! Αυτό σου λέω. Πώς περιμένεις να κάνεις παιδί, άμα στον εργασιακό μεσαίωνα που ζούμε σταθερές δουλειές δεν έχουμε, το εισόδημα δεν επαρκεί ούτε για ένα άτομο και η ανεργία θερίζει;
evabb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μην ντρέπεστε. Γράφετε διεξοδικά τις ιστορίες σας. Πώς γνωριστήκατε; Πώς ανταλλάξατε τηλέφωνα για να ξαναβρεθείτε; Πώς η τυχαία (; ) γνωριμία σας εξελίχθηκε σε σχέση; Πώς ολοκληρώσατε; wtf τι θες να σου πουμε δλδ; σε τι σταση; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις