yodi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 αρκετος κοσμος εχει τετοια σημαδια δεν ειναι κ κατι το ανηκουστο , ασε που αν αφηνεις και λιγο μουσια-γενια(αν βγαζεις πυκνα γενια και αν σου ταιριαζουν) παιζει κ να μην φαινονται καν... Έχω αφήσει μούσια ούτως ή άλλως, αλλά τα σημάδια βρίσκονται στα μάγουλα, όπου δε φυτρώνουν. Και πάλι τα γένια μου δεν είναι τόσο πυκνά, όσο των υπολοίπων. Μέχρι πήλινγκ είχε κάνει το περασμένο φθινόπωρο, αλλά φαίνεται πως είμαι τόσο καταραμένος που δεν είχε κανένα απολύτως αποτέλεσμα ούτε αυτό. Και δεν είναι μόνο τα σημάδια. Έχω επίσης ελαφρώς στραβή μύτη από παλιό χτύπημα, την οποία μάλιστα με την πρώτη ευκαιρία θέλω να εγχειρήσω. επισης να προτεινω αφου εισαι κ απο νησι καλεσε κ κανεναν γνωστο σου απτην σχολη να ρθει το καλοκαιρι(με καμια φιλη του) ποιος χαζος θα αρνιοταν κατι τετοιο? βαλε και στο FB καμια φωτο απο παραλιες beach bar κλπ απτην περιοχη σου να δειξεις μια λιγο πιο κοινωνικη εικονα Το πρότεινα χωρίς ανταπόκριση στα 2 άτομα με τα οποία μιλάω από τη σχολή. Όσο για τις φωτό από beach bar, πρώτα προφανώς θα πρέπει να βρεθεί η παρέα που δεν το βλέπω να συμβαίνει σύντομα τουλάχιστον. επισης το χομπυ μπορει να ειναι απλα γυμναστηριο ειτε καποιο αθλημα 1-2 φορες την βδομαδα , μη σου πω οτι καποια πολεμικη τεχνη μπορει να σε κανει να νιωσεις καλυτερα με τον εαυτο σου Για το χόμπυ απάντησα παραπάνω.
CROM271 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για όσα μου γράψατε. Δεν ξέρετε πόσο κουράγιο μου δίνετε. Μάλλον έχεις δίκιο ως προς το ρόλο των φίλων σε αυτό. Θα προσπαθήσω μέσα από καμιά παράταξη της σχολής, όταν γυρίσω. Πάντως μου έμπηξες το μαχαίρι στην καρδιά με τη φράση παραπάνω. Η αλήθεια πόνεσε άσχημα, βλέπεις. Το γεγονος παντως οτι ο χαρακτηρας σου δεν ειναι του τυπου ΄΄παω μονος μου σε μπαρ και την πεφτω σε γκομενες και γ@μ@ω κιολας΄΄ μονο παραξενο δεν ειναι. Αυτον τον χαρακτηρα τον εχουν οι λιγοι οχι οι πολλοι. Οπως σου ειπα το σημαντικο πιστευω ειναι να βρεις παρεα. Προσπαθησε να βρεις καποιον απο την σχολη. Καποιον που ισως τον βλεπεις να μην εχει και αυτος πολλες παρεες. Ή δοκιμασε καποιες δραστηριοτητες. Πηγαινε σε ενα γυμναστηριο π.χ. Οσον αφορα αυτο που λες δεν εχω χρονο γιατι διαβαζω συνεχεια. What the fuck???? Φοιτητης εισαι μεγαλε. Κανε και 1-2 χρονια παραπανω να την βγαλεις την σχολη το πολυ πολυ. Εγω διαβασμα το πολυ 1 μηνα πριν την εξεταστικη αρχιζα. Και αυτο στα μεγαλα ετη...
yodi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Το θέμα δεν είναι ο χρόνος. Αφού το φιλοσόφησα αρκετά, κατέληξα πως το εμπόδιο με τις φοιτητικές υποχρεώσεις έγκειται αλλού. Γιατί πες πως 3 ωρίτσες την εβδομάδα βρίσκονται. Είναι η διάθεση. Άμα είσαι συνέχεια μέσα στην τσίτα και το άγχος, πώς μετά να είσαι σε θέση να αντεπεξέλθεις στις άλλες δραστηριότητες και την κοινωνικοποίηση, τα οποία απαιτούν να είσαι άπειρα χαλαρός; Ξέρεις τι δύσκολο που είναι να προσαρμόζεται το mindset και να αποφεύγεται ο αποσυντονισμός από την εναλλαγή αυτών τωνδύο; Και δεν υπερβάλλω καθόλου για τη σχολή μου. Έτσι κι εμένα μου πέρασε από το μυαλό πέρσι να την πάρω πιο χαλαρά, μπας και της δίνω υπέρμετρη αξία, με αποτέλεσμα να το πληρώσω ακριβά φορτώνοντας για το Σεπτέμβρη 6 ολόκληρα μαθήματα. Και αφού με νύχια και με δόντια ξεσκίστηκα για να σώσω τουλάχιστον την άλλη εξεταστική, με το ζόρι πήρα στα περισσότερα 6, ακόμα κι εκεί που περίμενα άριστα. Οπότε μη μου λες ότι είμαι άκυρος. Βάζοντας μαζί και κάτι, το λιγότερο, τρελές εργασίες που μας ζητάνε, θαρρείς και είμαστε νομπελίστες computer scientists, καταλαβαίνεις ότι η σχολή θέλει καθημερινό διάβασμα. Τέλος, καλά θα ήτανε να μη με ένοιαζε πότε θα τελειώσω. Όμως, όταν συντηρείσαι με μια σύνταξη (από θανόντα πατέρα) που με τη συμπλήρωση κάποιας ηλικίας κόβεται και περνάς απαίσια εξαιτίας αναγκαστικής συμβίωσης με το μεγαλύτερο αδερφό σου, τότε εύχεσαι να ξεκουμπιστείς το νωρίτερο.
Cabir Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 ρε παιδιά σας τρολλαρι το παιδί και πολύ πετυχημένα μάλιστα ΕΥΓΕ!
CROM271 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 ρε παιδιά σας τρολλαρι το παιδί και πολύ πετυχημένα μάλιστα ΕΥΓΕ! Μου φαινεται εχεις δικιο...
yodi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Εμ πώς να καταλάβετε ότι είμαι απόλυτα σοβαρός, όταν εσείς προφανώς τα έχετε βρει όλα έτοιμα και βολικά στη ζωή; Είναι να σε πιάνει απελπισία, όταν νομίζουν κι από πάνω ότι κάνεις πλάκα με τις δύσκολες καταστάσεις που έχεις περάσει.
*nenya* Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 yodi ό,τι και να σου πούμε εμείς, αν είσαι βουτηγμένος στον πεσιμισμό και έχεις κατεβασμένα μούτρα δεν πρόκειται κανείς να θέλει να κάνει παρέα μαζί σου. Κι εγώ ως φοιτήτρια είχα καθημερινό διάβασμα αλλά πάντα άφηνα και λίγο χρόνο στην άκρη αφιερωμένο είτε στους φίλους μου είτε στον εαυτό μου. Προσπάθησε να βρεις την χρυσή τομή λοιπόν. Και να ξέρεις ότι ένα χαμόγελο μπορεί άνετα να έλξει κόσμο προς το μέρος σου. Ξεκίνα λοιπόν να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και αυτό θα φανεί και προς τα έξω. Η κατάσταση που περιγράφεις (ότι ζεις με την σύνταξη κλπ.) ναι μεν είναι πιεστική αλλά μπορεί να παλευτεί αν το θες. Cheer up dude! 2
evabb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Έχω αφήσει μούσια ούτως ή άλλως, αλλά τα σημάδια βρίσκονται στα μάγουλα, όπου δε φυτρώνουν. Και πάλι τα γένια μου δεν είναι τόσο πυκνά, όσο των υπολοίπων. Μέχρι πήλινγκ είχε κάνει το περασμένο φθινόπωρο, αλλά φαίνεται πως είμαι τόσο καταραμένος που δεν είχε κανένα απολύτως αποτέλεσμα ούτε αυτό. Και δεν είναι μόνο τα σημάδια. Έχω επίσης ελαφρώς στραβή μύτη από παλιό χτύπημα, την οποία μάλιστα με την πρώτη ευκαιρία θέλω να εγχειρήσω. τι λες ρε παιδι σοβαρα; εκανες τετοιο πραμα; πως βρηκες το κουραγιο; σοβαρα τωρα, αν εχει τοσο μεγαλο προβλημα με τα σημαδια της ακμης δες εναν δερματολογο. ενα απλο πηλινγκ (μηχανικο) δεν προκειται να κανει τπτ. ισως χρειαζεσαι θεραπεια με λειζερ ή χημικο πηλινγκ (αυτο ειναι hardcore η αληθεια) κρεμες κτλ. yodi ό,τι και να σου πούμε εμείς, αν είσαι βουτηγμένος στον πεσιμισμό και έχεις κατεβασμένα μούτρα δεν πρόκειται κανείς να θέλει να κάνει παρέα μαζί σου. Κι εγώ ως φοιτήτρια είχα καθημερινό διάβασμα αλλά πάντα άφηνα και λίγο χρόνο στην άκρη αφιερωμένο είτε στους φίλους μου είτε στον εαυτό μου. Προσπάθησε να βρεις την χρυσή τομή λοιπόν. Και να ξέρεις ότι ένα χαμόγελο μπορεί άνετα να έλξει κόσμο προς το μέρος σου. Ξεκίνα λοιπόν να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και αυτό θα φανεί και προς τα έξω. Η κατάσταση που περιγράφεις (ότι ζεις με την σύνταξη κλπ.) ναι μεν είναι πιεστική αλλά μπορεί να παλευτεί αν το θες. Cheer up dude! πες τα ρε κοπελια. κι αλλοι εχουμε τραβηξει ζορι με το πανεπιστημειο αλλα δεν τα βαψαμε και μαυρα. κι εγω ειχα τρομερη πιεση να τελειωσω στην ωρα μου και την τελευταια χρονια εφαγα μεγαλο πακετο με πτυχιακη και 13 μαθηματα και να μου βγαινουν ολη την ωρα προβληματα υγειας. 1
drake. Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 yodi παρε σκυλο! η καλυτερη και πιο σιγουρη μουνοπαγιδα για ολες τις ηλικιες. να ειναι ομως κανα γλυκουλη, ενα σαν αυτο στην φωτο μου πχ. οχι κανα αγριο πιτ μπουλ. eva που συχνάζεις έχω και εγώ σκύλο
yodi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 τι λες ρε παιδι σοβαρα; εκανες τετοιο πραμα; πως βρηκες το κουραγιο; Εγώ δε σε ειρωνεύτηκα. σοβαρα τωρα, αν εχει τοσο μεγαλο προβλημα με τα σημαδια της ακμης δες εναν δερματολογο. ενα απλο πηλινγκ (μηχανικο) δεν προκειται να κανει τπτ. ισως χρειαζεσαι θεραπεια με λειζερ ή χημικο πηλινγκ (αυτο ειναι hardcore η αληθεια) κρεμες κτλ. Τι σημαίνει μηχανικό πήλινγκ; Το γνωστό σε όλους χημικό έκανα κι εγώ. Αλλά ακόμα κι αν είχε αποτέλεσμα, που αμφιβάλλω, εμφανίστηκαν καινούρια και θα πρέπει να το επαναλάβω. πες τα ρε κοπελια. κι αλλοι εχουμε τραβηξει ζορι με το πανεπιστημειο αλλα δεν τα βαψαμε και μαυρα. κι εγω ειχα τρομερη πιεση να τελειωσω στην ωρα μου και την τελευταια χρονια εφαγα μεγαλο πακετο με πτυχιακη και 13 μαθηματα και να μου βγαινουν ολη την ωρα προβληματα υγειας. Ναι, μόνο που, ξέρεις, δεν είναι όλες οι σχολές το ίδιο. Η δικιά μου μάλιστα θεωρείται η δυσκολότερη στον τομέα της. Πότε πήγες πανεπιστήμιο εσύ; Πριν από μια δεκαετία; Χαίρω πολύ, τότε ήταν πολύ χαλαρότερα τα πράγματα, γιατί ακόμα δεν είχαν εντατικοποιηθεί οι σχολές όπως τώρα. Ούτε φυσικά υπήρχε η πίεση να τελειώσεις νωρίς με τις τροπολογίες για τους αιώνιους φοιτητές. yodi ό,τι και να σου πούμε εμείς, αν είσαι βουτηγμένος στον πεσιμισμό και έχεις κατεβασμένα μούτρα δεν πρόκειται κανείς να θέλει να κάνει παρέα μαζί σου. Κι εγώ ως φοιτήτρια είχα καθημερινό διάβασμα αλλά πάντα άφηνα και λίγο χρόνο στην άκρη αφιερωμένο είτε στους φίλους μου είτε στον εαυτό μου. Προσπάθησε να βρεις την χρυσή τομή λοιπόν. Και να ξέρεις ότι ένα χαμόγελο μπορεί άνετα να έλξει κόσμο προς το μέρος σου. Ξεκίνα λοιπόν να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και αυτό θα φανεί και προς τα έξω. Η κατάσταση που περιγράφεις (ότι ζεις με την σύνταξη κλπ.) ναι μεν είναι πιεστική αλλά μπορεί να παλευτεί αν το θες. Cheer up dude! Πεσιμισμός είναι να εκθέτεις την τραγική κατάσταση ως έχει; Αν ένας άστεγος πει ότι δεν έχει στέγη είναι πεσιμιστής ή ένα αντικειμενικό γεγονός; Και τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, ώστε να διευθετούνται με ένα απλό χαμόγελο. Ξέρεις πως είναι να προσπαθείς να φανείς ευχάριστος χωρίς ανάλογη διάθεση από την άλλη μεριά, γιατί προφανώς είναι προκατειλλημένοι εναντίον σου; Έχεις ιδέα πόσο αρνητισμό έχω δεχτεί εγώ από τον κόσμο και μετά εγκαλούμαι εγώ ως αρνητικός; ΥΓ: Από χθες το βράδυ έχω στείλει αίτημα στο φβ σε καμιά 20-30ριά από το μέρος μου και έχουν μέχρι στιγμής δεχτούν 4. Ίδωμεν παρακάτω...
imr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 ΥΓ: Από χθες το βράδυ έχω στείλει αίτημα στο φβ σε καμιά 20-30ριά από το μέρος μου και έχουν μέχρι στιγμής δεχτούν 4. Ίδωμεν παρακάτω... Προσπαθεις να ριξεις γκομενα απο το facebook?
yodi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Προσπαθεις να ριξεις γκομενα απο το facebook? Ναι, όπως με συμβούλευσαν κάποιοι προλαλήσαντες. Γιατί; Δεν πιστεύεις ότι θα πετύχει;
tsakonas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 έτσι χύμα...δύσκολα.. παίξε με κάνα dating application....
ennoeitai Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 yodi όλη η ιστορία είναι να βρεις κάποιον που να λειτουργήσει σαν παράδειγμα και να σε παρασύρει θετικά. Είναι ο μόνος τρόπος να καταφέρεις κάτι. Και ισχύει για όλα τα πράγματα αυτό, όχι μόνο για τις κοπέλες. π.χ. ένα πολύ καλό παράδειγμα είμαι εγώ. Κοίτα τώρα τι θα γίνει: Όσοι από εσάς πιστεύετε ότι μπορώ να ρίξω όποια κοπέλα μου αρέσει, πατήστε "μου αρέσει" σ'αυτό το ποστ. Κοίτα τι θα γίνει. 1
geowizard Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Όσοι από εσάς πιστεύετε ότι μπορώ να ρίξω όποια κοπέλα μου αρέσει, πατήστε "μου αρέσει" σ'αυτό το ποστ. Αν και μονο σε εμενα θα πετύχαινε αυτο σου εκανα "like" μονο και μονο για την αισιοδοξία σου! yodi δυστυχώς πρεπει να αλλαξει ο χαρακτηρας σου. Περπει επίσης να βαλεις τα διαφορα προβληματα στο πισω μερος του κεφαλιου κατι το οποιο θα σε βοηθησει να σκέφτεσαι ανοιχτόμυαλα. Εαν δεν τα κανεις αυτα θεωρω πολυ δυσκολο το να βρεις παρεα ή το να ριξεις γκομενα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις