Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υ.Γ. Στο μονο που συμφωνω με τον ts ειναι η αποψη του για τους ψυχολογους. Πιστευω το πιο κομπογιανιτικο επαγγελμα ever...

Μη χέσω

Unleash the toxovolos_UK :lol:

Σιωπή εσύ μαν μην έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.... ή ''μπερδέματα'' δε με χαλάει :devil:

• Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προς τον φίλο yodi

Ζήσε την κάθε ημέρα σου ουσιαστικά. Το να κάθεσαι να αναλύσεις τα εάν κάνεις αυτο τοτε θα γίνει εκείνο ή το άλλο νόημα που να σε βοηθήσει δεν βγάζει. Μην περιμένεις ΚΑΝΕΝΑΣ να σου προσφέρει λύση στο τι αντιμετωπίζεις παρα μόνο ο ίδιος σου ο εαυτός. Τι εννοώ; Μην αφήνεις τον χρόνο σου να φεύγει αλλα δράσε δεν θα σου πω εγω τον κατάλληλο τροπο, απλα σκέψου πως μια φορα στην ζωή σου είσαι 21 χρόνων και δεν θα έρθει δεύτερη η κάθε ημέρα μας είναι ξεχωριστή ζήσε την δράσε γνώρισε κόσμο και κανε λάθη φάε άκυρα πολλα άκυρα μόνο έτσι θα μάθεις όπως μάθαμε όλοι μας. Τον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου τις γνωρίζεις και τις καλλιέργεις μόνος σου. Το κυριότερο μην κλαίγεσαι και δείχνεις ότι ζητάς οίκτο. Ο άνθρωπος που θα έρθει μαζι σου απο οίκτο 99% θα είναι χειρότερος απο εσένα και μεσω εσένα θα θελήσει να αυτοεπιβεβαιωθει, γιατι θα θεωρήσει ότι είναι η ευκαιρία του να γίνει για μια φορα ανώτερος απο ότι είναι. Η ζωή είναι απλή binary code 0,1 ενδιάμεσες καταστάσεις δεν υπάρχουν. Τόλμησε και ας αποτυχίες μόνο μεσω της αποτυχίας δημιουργείται η εμπειρία. Η κοινωνία μας καλώς ή κακώς είναι τμημα της φύσης και ακολουθεί τους νομούς τις. Ο ισχυρότερος και ο πιο έμπειρος επιβιώνει. Όσες συμβουλές και αν σου δοθούν εδω όσες απόψεις και αν σου αναλύσουν εάν εσυ δεν τολμάς να κάνεις κάτι δεν πρόκειται να ξεφυγεις απο εκει που είσαι. Την ζωη μας την φτιάχνουμε μόνοι μας έχουμε τα πινελα και τα χρώματα εάν θα την κάνουμε μαύρη ή πολύχρωμη είναι στο χέρι μας. Ελπίζω έστω κάπως να σου έδωσα κάποιο ερέθισμα για σκέψη, ζήσε κάθε ημέρα σαν να ναι η τελευταία θάρρος θέλει.

Δημοσ.

Πολύ σημαντική παράληψη είναι οι φίλοι που είπαν και τα παιδιά πιο πάνω. Ένας άντρας που έχει φίλους είναι πιο εύκολο να την πέσει σε κάποια παρά αν είναι μόνος του...

Ξέρεις γιατί; Επειδή αν έχεις φίλους είσαι καλυμμένος από τις σχέσεις σου με φίλους. Αν δεν έχεις όταν θα μιλήσεις με μια κοπέλα θα προσπαθήσεις να την κάνεις και φίλη και γκόμενα (κάτι δύσκολο για τις γυναίκες).

Οπότε αν έχεις φίλους πας και την πέφτεις (γνωρίζεις εννοώ) διάφορες με ένα ύφος "στα αρχίδια μου και αν δεν γίνει κάτι" και έτσι όλο και κάτι θα γίνει.

Όσο για την ακμή και την εμφάνιση ξέχνα τα, στις γκόμενες αλήθεια ο χαρακτήρας μετράει, είναι διαφορετικές από εμάς καλώς ή κακώς. Έχω δει παιδιά με ακμή να κάνουν παρέα με πολλές γκόμενες γενικά. Δεν έχει να κάνει εν τέλει...

Δημοσ.

To ότι αυτήν την εποχή οι γκόμενες είναι πολύ πεινασμένες από που προκύπτει;

Είχες πολλά τυχερά εσύ(1 άτομο) και έβγαλες γενικό συμπέρασμα ή κάτι άλλο ;

Από το γεγονός ότι είναι καλοκαίρι. Σε κάθε μου έξοδο έχω την αίσθηση ότι βρίσκομαι σε νυφοπαζαρο. Οι δε συζητήσεις που κάνω με φίλους και γνωστούς και απο τα δυο φύλλα μου το επιβεβαιώνουν....

Δεν μιλάω για ένα τυχερό αλλά για πολλά περισσότερα, απλά αναφέρθηκα στην περίπτωση ορόσημο η οποία με "ανάγκασε" κατα κάποιο τρόπο να χρησιμοποιώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αυτό το σκοπό, Δεν εννοώ φυσικά ότι με οποιαδήποτε αρχίζω να συνομιλώ θα καταλήξουμε στο κρεβάτι, ουτε οτι οποια ασχετη με addαρει/addαρω θα πηδηχτει μαζι μου. Μπορει να γνωρίσεις εξαιρετικές περιπτώσεις για παρέα ή και περιπτώσεις εντελώς αδιάφορες που απλώς θα προσπερασεις.

Sent from my New iPad using Insomnia

Δημοσ.

To ότι αυτήν την εποχή οι γκόμενες είναι πολύ πεινασμένες από που προκύπτει;

Είχες πολλά τυχερά εσύ(1 άτομο) και έβγαλες γενικό συμπέρασμα ή κάτι άλλο ;

μεγαλυτερη πιεση

περισσοτερες πεινες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Toxovolinos_UK

Για πες, εσυ πως γνωρισες το ετερον σου ήμισυ ? :rolleyes:

Επεξ/σία από tritonas00
  • Like 2
Δημοσ.

yodi παρε σκυλο! η καλυτερη και πιο σιγουρη μουνοπαγιδα για ολες τις ηλικιες. να ειναι ομως κανα γλυκουλη, ενα σαν αυτο στην φωτο μου πχ. οχι κανα αγριο πιτ μπουλ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μέσω fb...

της έριξα άκυρο αρχικά διότι ήταν αρκετά εμφανίσιμη και πίστευα ότι θα είναι παιχνιδιάρα...με άλλους :) ήταν και μακριά...είχα και 4-5 "ξεκωλακια" στο fb που έσφιγγα...οποτε delete..

μετά από 5-6 μήνες στο άσχετο την ξανακάνω add,χωρίς να θυμάμαι τίποτα...

e μου είπε 2-3 πράματα που τις είχα πει και έμεινα μαλάκας...

μετά μου εξομολογήθηκε ποσο στεναχωρήθηκε που την έσβησα......και σου μου του...έδεσε το γλυκό ... :devil:

Επεξ/σία από tsakonas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για όσα μου γράψατε. Δεν ξέρετε πόσο κουράγιο μου δίνετε.

Καταρχην ξεχνα τα νυχτοπερπατηματα στα μπαρακια μονος σου και το πεσιμο στις γκομενες που σου ειπαν οι αλλοι. Με την ψυχολογια, τους προβληματισμους και τις σκεψεις που εχει ρε παιδια ο φιλος δεν προκειται να ριξει γκομενα ουτε σε 100 χρονια με αυτο τον τροπο. Ασε που απο οτι φαινεται ο χαρακτηρας του απεχει ετη φωτος απο το να κανει κατι τετοιο.

Εμενα η συμβουλη μου ειναι η εξης. Σταματα να προσπαθεις να γνωρισεις γυναικες και αρχισε να προσπαθεις να γνωρισεις αντρες (για φιλους εννοω μην το παρεξηγειτε :devil: ). Ο αρχιδοκαμπος οπως λες που υπαρχει στην σχολη σου ειναι το 1ο βημα να γνωρισεις γκομενα. Γνωρισε 1-2 ατομα και βγες μαζι τους.

Και φιλαρακι αυτα τα ατομα δεν χρειαζεται να γινουν και επιστηθιοι φιλοι σου απαραιτητα. Το λεω αυτο γιατι πιστευω αυτο θα απαντουσες. Πως δεν βρισκεις κανεναν που να ταιριαζεις και αλλες τετοιες μ@λ@κιες. Τα ατομα αυτα μπορει να μην τα γουσταρεις καν ή να ειναι σπασικλες (οπως ειπες παλι πριν) ή οτιδηποτε αλλο. ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ! Πρεπει να βρεις παρεα οπωσδηποτε!!!

Περα απο το γεγονος οτι μπορει να σου κατσει και να γνωρισεις καμια αδερφη-ξαδερφη-φιλη, θα εχεις καποιον να βγεις εξω. Και τοτε τα πραγματα ειναι πολυ πιο ευκολα να την πεσεις σε γκομενα.

Μάλλον έχεις δίκιο ως προς το ρόλο των φίλων σε αυτό. Θα προσπαθήσω μέσα από καμιά παράταξη της σχολής, όταν γυρίσω. Πάντως μου έμπηξες το μαχαίρι στην καρδιά με τη φράση παραπάνω. Η αλήθεια πόνεσε άσχημα, βλέπεις.

Επεξ/σία από yodi
Δημοσ.

μονο έτσι θα ξυπνήσεις, όταν το πάρεις εγωιστικά...

οι γυναίκες θέλουν ευγένεια,αποφασιστικότητα και ειλικρίνεια...

είναι απλά μαθηματικά, την πέφτεις ευγενικά και όμορφα σε 10, σίγουρα θα πάρεις 5 τηλεφωνα

Δημοσ.

Πήρα τελικά το κουράγιο και έβαλα φωτογραφία στο προφίλ μου στο φβ. Αναμείνατε για εξελίξεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα τελικά το κουράγιο και έβαλα φωτογραφία στο προφίλ μου στο φβ. Αναμείνατε για εξελίξεις.

Με μια απλη φωτογραφια στο fb δεν θα κανεις και τοσα πολλα, σιγουρα ειναι ενα θετικο βημα και καθεται καλυτερα απο το να μην εχει φωτογραφια καποιος οταν σε κανει add η προσπαθει να σου πιασει κουβεντα αλλα μαζι με αυτο πρεπει να κοιταξεις πολυ βασικοτερα πραγματα.

1) Για αρχη πρεπει σιγα σιγα να αναθεωρησεις καποια πραγματα και να αποβαλεις τον αρνητισμο σου, αρκετες συμβουλες που εχουν δωθει εδω μεσα ειναι πολυ καλυτερες απο τις εμπειριες που αναζητουσες στην αρχη. Δεν υπαρχει μαγικη συνταγη που αν την εφαρμοσεις θα εχεις επιτυχια στο αλλο φιλο, υπαρχουν ορισμενες τακτικες αλλα για να τις εφαρμοσεις θα χρειαστεις να εχεις την εμπειρια για να ξερεις ποια μεθοδο να εφαρμοσεις στην καθε περιπτωση.

2) Οπως σου ειπαν και τα αλλα παιδια σε πρωτη φαση κοιτας να βελτιωσεις λιγο τον εαυτο σου και να δικτυωθεις, στην Ελλαδα του 2012 ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο των γνωριμιων γινονται μεσω παρεας. Δεν σου ειπαμε να γινεις κολλητος με καποιον που δεν συμπαθεις αλλα μπορεις να βγεις μαζι του για ποτο/καφε και σιγα σιγα θα αρχιζεις να χτιζεις εναν κοινωνικο κυκλο που καποια στιγμη θα σου αποφερει κερδος.

3) Τον ελευθερο σου χρονο πως τον γεμιζεις; Εχεις σκεφτει να ξεκινησεις καποιο hobby που περιλαμβανει και αλλα ατομα;

4) Αν και δεν ειχα ποτε παρε-δωσε με παραταξεις η προταση που σου εκαναν τα αλλα παιδια ειναι πολυ σωστη, δεν θα προδωσεις τα πιστευω σου αν πας σε μια παραταξη. Θα το εκμεταλλευτεις οπως νομιζουν οτι σε εκμεταλλευονται και αυτοι. Θα γνωρισεις νεο κοσμο και μαζι με τα παραπανω θα βγεις απο το περιθωριο που ηδη εισαι αυτην την στιγμη.

Γενικα απο οτι καταλαβαινω αυτο που σου λειπει σε πρωτη φαση δεν ειναι καποια σχεση αλλα ειναι η κοινωνικοποιηση και μην ξεχνας κατι πολυ βασικο το να κρινεις αρνητικα οτι σου προτεινουν τα παιδια εδω ειναι το μονο ευκολο και δεν οδηγει πουθενα. Οποτε το ερωτημα που σου θετω ειναι θες οντως να αλλαξεις;

Και κατι αλλο, ξεχνα αυτα που ακους περι του να'σαι ο εαυτος σου κλπ κλπ, με την ψυχολογια που εχεις αυτην την στιγμη το να εισαι ο εαυτος σου δεν θα σε βοηθησει, πρεπει σιγα σιγα να φτιαξεις εναν νεο καλυτερο εαυτο και θα δεις μετα οτι οι γνωριμιες θα γινονται εντελως αυθορμητα.

Υ.γ οσο για την ακμη, επισκεψου εναν δερματολογο... ειχα προβλημα με σπυρακια στο παρελθον αλλα με μια 6μηνη θεραπεια τωρα εχουν εξαφανιστει.

Επεξ/σία από snik
Δημοσ.

1) Για αρχη πρεπει σιγα σιγα να αναθεωρησεις καποια πραγματα και να αποβαλεις τον αρνητισμο σου, αρκετες συμβουλες που εχουν δωθει εδω μεσα ειναι πολυ καλυτερες απο τις εμπειριες που αναζητουσες στην αρχη. Δεν υπαρχει μαγικη συνταγη που αν την εφαρμοσεις θα εχεις επιτυχια στο αλλο φιλο, υπαρχουν ορισμενες τακτικες αλλα για να τις εφαρμοσεις θα χρειαστεις να εχεις την εμπειρια για να ξερεις ποια μεθοδο να εφαρμοσεις στην καθε περιπτωση.

Διευκρίνισα ήδη ότι ο σκεπτικισμός που δείχνω για τις συμβουλές σας δεν είναι αρνητισμός, δηλαδή μια άκριτη στάση άρνησης. Η αντίληψη δε που έχει κανείς για τα πράγματα αποτελεί μια ευθεία συνάρτηση των βιωματικών εμπειριών που τον καθορίζουν. Αυτά που επιβεβαιώνουν οι εμπειρίες του είναι απολύτως φυσικό να διαμορφώνουν και τον τρόπο θεώρησης του για τον κόσμο. Δεν γίνεται ξαφνικά να τραβηξω μια κόκκινη γραμμή και να αρχίσω να πιστεύω απόψεις που αντικρούουν αυτά που έχω ζήσει ως τώρα. Το αντίθετο θα ήταν μια λογικότερη ακολουθία.

2) Οπως σου ειπαν και τα αλλα παιδια σε πρωτη φαση κοιτας να βελτιωσεις λιγο τον εαυτο σου και να δικτυωθεις, στην Ελλαδα του 2012 ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο των γνωριμιων γινονται μεσω παρεας. Δεν σου ειπαμε να γινεις κολλητος με καποιον που δεν συμπαθεις αλλα μπορεις να βγεις μαζι του για ποτο/καφε και σιγα σιγα θα αρχιζεις να χτιζεις εναν κοινωνικο κυκλο που καποια στιγμη θα σου αποφερει κερδος.

Το γεγονός ότι έχουμε 2012 σε συνδυασμό με αυτό τον αναχρονιστικό και συντηρητικό τρόπο γνωριμιών αποτελεί σχήμα οξύμωρο. Αν το εννοούσες κι εσύ έτσι, μαζί σου. Όσο για τον κύκλο, θεωρώ ότι στενεύει τις επιλογές σου γιατί περιορίζει την γκάμα υποψήφιων συντρόφων μέσα στα κλειστά όριά του.

3) Τον ελευθερο σου χρονο πως τον γεμιζεις; Εχεις σκεφτει να ξεκινησεις καποιο hobby που περιλαμβανει και αλλα ατομα;

Αναγκαστικά είμαι όλη μέρα υπολογιστής. Ένας μήνας διακοπών είναι πολύ λίγος χρόνος για ομαδικά χόμπυ και εγώ, από την άλλη, δεν έχω καθόλου όρεξη. Τα ίδια και το χειμώνα που η σχολή καταστρέφει την ψυχολογία μου ολοσχερώς από το εντατικό διάβασμα.

Γενικα απο οτι καταλαβαινω αυτο που σου λειπει σε πρωτη φαση δεν ειναι καποια σχεση αλλα ειναι η κοινωνικοποιηση και μην ξεχνας κατι πολυ βασικο το να κρινεις αρνητικα οτι σου προτεινουν τα παιδια εδω ειναι το μονο ευκολο και δεν οδηγει πουθενα. Οποτε το ερωτημα που σου θετω ειναι θες οντως να αλλαξεις;

Λάθος, μου έλειπε παλιά. Τώρα μπορώ να πω ότι την έχω συνηθίσει τη μοναξιά μετά από μακροχρόνια παραμονή στο περιθώριο, αποκτώντας ανοσία. Πλέον είμαι πεπεισμένος ότι οι σημερινοί άνθρωποι λόγω του άκρατου ατομικισμού τους, αλλά και της συμφεροντολογικής νοοτροπίας των καιρών, είναι ανίκανοι να αναπτύσσουν φιλίες και από την πλευρά μου εμένα οι πολλές και επιφανειακές σχέσεις δε με γεμίζουν. Συνέπεια αυτού να υφίσταμαι και όλα τα παρεπόμενα, όπως την μπακουριά.

Υ.γ οσο για την ακμη, επισκεψου εναν δερματολογο... ειχα προβλημα με σπυρακια στο παρελθον αλλα με μια 6μηνη θεραπεια τωρα εχουν εξαφανιστει.

Νά 'σαι καλά, την έχω ακολουθήσει κι εγώ τη θεραπεία με τα χάπια και από την ακμή έχω απαλλαγεί. Όχι όμως και από τα κάμποσα ενοχλητικά σημάδια που έχει αφήσει πίσω της.

Δημοσ.

αρκετος κοσμος εχει τετοια σημαδια δεν ειναι κ κατι το ανηκουστο , ασε που αν αφηνεις και λιγο μουσια-γενια(αν βγαζεις πυκνα γενια και αν σου ταιριαζουν) παιζει κ να μην φαινονται καν...

επισης να προτεινω αφου εισαι κ απο νησι καλεσε κ κανεναν γνωστο σου απτην σχολη να ρθει το καλοκαιρι(με καμια φιλη του) ποιος χαζος θα αρνιοταν κατι τετοιο? βαλε και στο FB καμια φωτο απο παραλιες beach bar κλπ απτην περιοχη σου να δειξεις μια λιγο πιο κοινωνικη εικονα

επισης το χομπυ μπορει να ειναι απλα γυμναστηριο ειτε καποιο αθλημα 1-2 φορες την βδομαδα , μη σου πω οτι καποια πολεμικη τεχνη μπορει να σε κανει να νιωσεις καλυτερα με τον εαυτο σου

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...