Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α μάλιστα. Αλήθεια, από το πρώτο βράδυ κιόλας έπεσε το φρούριο;

Οπως εχω πει και αλλες φορες πρεπει να ξερεις τι θελει η κοπελα δλδ εαν θελει μονο σεξ, εαν θελει γαμο, εαν θελει συντομη σχεση κτλ κατι το οποιο καταλαβαινεις μιλώντας της αλλα και απο τις εκφρασεις της μετα απο πολυ καιρο. Εμπειρια. Αλλα οπως και να το κανεις εαν δεν αυτοσχεδιασεις αυτη την στιγμη τοτε δεν.... Μαγικη συνταγη για να τις ριχνεις ετσι δεν υπαρχει.

Επισης εαν δεν ειναι του χαρακτηρα σου το να πηγαινεις σε μπαρ και να την πεφτεις σε γυναικες τοτε θα υποκρίνεσαι κατι το οποιο δυσκολα πετυχαινει. Γι αυτο λεμε να εισαι ο εαυτος σου.

Επεξ/σία από geowizard
  • Like 1
  • Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοούσα για να κάνει εκείνη το πρώτο βήμα.

Θέλει λίγη διαδικασία για να μη φαίνονται τα σημάδιά μου. Το πολύ-πολύ να την περάσω από το photoshop. Θα το φροντίσω αύριο, αν είναι, και θα σας ενημερώσω.

Ουκ ολίγες κάνουν το πρώτο βήμα.

Δεν σου χει τύχει απλά να γνωρίσεις γκομενέτο που "πο***ο θέλει ΤΩΡΑ τον θέλει"......Ή είσαι τόσο άτυχος ή απλά εγώ είμαι τόσο τυχερός.

Ποια σημάδια τώρα πλάκα μου κάνεις; Ποια θα τα δει και ποια θα ασχοληθεί με αυτά; Νομίζεις ότι η γκόμενα θα πει "ααααα ο yodi έχει σημάδια δεν του κάθομαι"; ΟΥΤΕ ΚΑΝ......Οι περισσότερες έψαχναν τον πρίγκιπα, συνηδητοποίησαν ότι αυτός δεν υπάρχει και από τότε τα βατράχια αλωνίζουν!!!!

Αγάπησε και δέξου τον εαυτό σου όπως είναι με τα ελαττώματα του. Αν δεν τον αγαπήσεις πρώτα εσύ.....μην περιμένεις τους άλλους. "Πούλα" τον όσο καλύτερα μπορείς και οι θηλυκοί αγοραστές θα κάνουν ουρά.

Δημοσ.

Όταν αποδεδειγμένα καμία λύση δεν είναι εφικτή, πολύ απλά το πρόβλημα αποδεικνύεται άλυτο εκ των πραγμάτων. Για τα ψυχοφάρμακα έχω ακούσει ότι από ένα σημείο και μετά προκαλούν εξάρτηση και συνηθίζονται από τον οργανισμό. Ξέρω και από τη μητέρα μου που πάιρνει. Και δε φταίω για την παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας που όλοι έχουμε κλειστεί σε στενούς κύκλους 2-3 ατόμων και άμα δε σε συστήσει κοινός γνωστός, τρως πόρτα.

η ζωή όμως δεν είναι αλγόριθμος και δεν έφτασες αποδεδειγμένα πουθενά, ούτε καν έχεις μπροστά σου όλες τις λύσεις για να επιλέξεις κάποια...

Δεν είναι όλα τα φάρμακα τα ίδια, υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζεις. Υπάρχουν φάρμακα που κάνεις θεραπεία 6μηνη-12μηνη, υπάρχουν ένα σωρό. Η ελληνική νοοτροπία πηγαίνει και στο ότι γινόμαστε επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες και ότι έχουμε κοντά μας. Η μάνα μου πέφτει φάρμακα και ξέρω τα πάντα στην ψυχιατρική....παπάρια...

Και δεν είναι όλα ένα καλούπι ρε yodi...

Υπεραναλύεις και βγάζεις δικές σου θεωρίες που δεν σημαίνει ότι στέκουν. Προσεγγίζεις ένα θέμα θεολογικά, λες τι πιστεύεις, οκ αυτό πιστεύεις, εγώ πιστεύω άλλο, τι ισχύει; Δεν ξέρουμε...γιατί απλά πιστεύουμε πως είναι έτσι...

So what; Δε θα γίνει αντιληπτό το πέσιμο; Το αρσενικό ανάμεσά τους που ενδεχομένως τα έχει με μια εξ αυτών ή παίζεται κάτι, θα το ανεχτεί;

Το να ρωτήσεις δηλαδή την κοπέλα τι έτος είναι, είναι πέσιμο;

Μιλάς άνθρωπε και βλέπεις πως αντιδράει, αν αντιδράει θετικά ή αρνητικά. Αν δεν γουστάρει με τον τρόπο της από χημεία και διάφορα το βλέπεις και δεν συνεχίζεις.

Όλοι οι πρωτάρηδες τις ίδιες παπαριές, φοβούνται και δεν κάνουν ποτέ το πρώτο βήμα. Κάνουν κάτι συλλογισμούς του πούτσου, του τύπου "κατσε ρε μαλακα και να κάνουμε κάτι, που θα την πηδάω στο αμάξι; αφού μένω με τους δικούς μου και αυτή λογικά, ίσως ψάχνει 30άρι με διαμέρισμα". Εκεί του ρίχνεις 2 χριστοπαναγίες και του λες ότι μίλα εσύ, δεν τι γίνεται και αν δεν τραβήξει επειδή έψαχνε 30άρι με διαμέρισμα τότε το κόβεις. Όλες οι κοπέλες δλδ στην ηλικία μας (20 πες) θα ψάχνουν 30άρι με διαμέρισμα; ή θα θέλουν να βγαίνουν κάθε μέρα και να τις κερνάς; Δεν στέκει αυτό το πράγμα. Ένα ένα βήμα...

Δηλαδή πες ότι ήμουν εγώ με την κοπέλα μου σε έναν κύκλο και ερχόταν ένας και μίλαγε στην κοπέλα μου θα τον έδερνα; Και αν κάνει 10 χρόνια ΜΜΑ και με πλακώσει; Τεσπα αυτό που θέλω να σου πω είναι με το να μιλήσεις δεν σημαίνει πως θα σε πλακώσουν. Δεν είσαι καταρχήν το επίκεντρο του σύμπαντος και κατα δεύτερον θα μιλήσεις νορμαλ.

Τώρα εσύ λες "μετά το τι έτος είσαι πάει το θες να βγούμε για καφέ". Κάνεις λάθος, άμα σου βγαίνει και το δέχεται το κλίμα πες το αλλά συνήθως πας απλά. Μπορεί την 1η μέρα να την γνωρίσεις. Για 1 βδομάδα να λέτε ένα γεια. Μια μέρα να την ρωτήσεις κάτι και να μιλήσεται κανα μισάωρο. Και σιγά σιγά, όπως τύχει....τι να σου πω...

Για την "συνταγή" με πρόλαβε ο epp.

Γενικά να σου πω λίγο κάτι; Ξεκόλλα και πήγαινε και πιάσε κουβέντα όπως σου βγει. Δεν θα σου βγει να πεις σε κάποια "μωρή καριόλα τι κολάρα είναι αυτή;", θα σου βγει κάτι πιο νορμαλ όπως λέω και πιο πάνω. Ξεκίνα και βλέπεις. Σπρώξιμο θες....

Δημοσ.

Οπως θα δεις και εσυ yodi πολυ συχνα θα σου καθονται απο την πρωτη μερα, μετα θα δεις οτι δεν ειναι τιποτα σημαντικό αλλα ενα παιχνιδι και θα εισαι ανετος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η ζωή όμως δεν είναι αλγόριθμος και δεν έφτασες αποδεδειγμένα πουθενά, ούτε καν έχεις μπροστά σου όλες τις λύσεις για να επιλέξεις κάποια...

Δεν είναι όλα τα φάρμακα τα ίδια, υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζεις. Υπάρχουν φάρμακα που κάνεις θεραπεία 6μηνη-12μηνη, υπάρχουν ένα σωρό. Η ελληνική νοοτροπία πηγαίνει και στο ότι γινόμαστε επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες και ότι έχουμε κοντά μας. Η μάνα μου πέφτει φάρμακα και ξέρω τα πάντα στην ψυχιατρική....παπάρια...

Και δεν είναι όλα ένα καλούπι ρε yodi...

Υπεραναλύεις και βγάζεις δικές σου θεωρίες που δεν σημαίνει ότι στέκουν. Προσεγγίζεις ένα θέμα θεολογικά, λες τι πιστεύεις, οκ αυτό πιστεύεις, εγώ πιστεύω άλλο, τι ισχύει; Δεν ξέρουμε...γιατί απλά πιστεύουμε πως είναι έτσι...

Το να ρωτήσεις δηλαδή την κοπέλα τι έτος είναι, είναι πέσιμο;

Μιλάς άνθρωπε και βλέπεις πως αντιδράει, αν αντιδράει θετικά ή αρνητικά. Αν δεν γουστάρει με τον τρόπο της από χημεία και διάφορα το βλέπεις και δεν συνεχίζεις.

Όλοι οι πρωτάρηδες τις ίδιες παπαριές, φοβούνται και δεν κάνουν ποτέ το πρώτο βήμα. Κάνουν κάτι συλλογισμούς του πούτσου, του τύπου "κατσε ρε μαλακα και να κάνουμε κάτι, που θα την πηδάω στο αμάξι; αφού μένω με τους δικούς μου και αυτή λογικά, ίσως ψάχνει 30άρι με διαμέρισμα". Εκεί του ρίχνεις 2 χριστοπαναγίες και του λες ότι μίλα εσύ, δεν τι γίνεται και αν δεν τραβήξει επειδή έψαχνε 30άρι με διαμέρισμα τότε το κόβεις. Όλες οι κοπέλες δλδ στην ηλικία μας (20 πες) θα ψάχνουν 30άρι με διαμέρισμα; ή θα θέλουν να βγαίνουν κάθε μέρα και να τις κερνάς; Δεν στέκει αυτό το πράγμα. Ένα ένα βήμα...

Δηλαδή πες ότι ήμουν εγώ με την κοπέλα μου σε έναν κύκλο και ερχόταν ένας και μίλαγε στην κοπέλα μου θα τον έδερνα; Και αν κάνει 10 χρόνια ΜΜΑ και με πλακώσει; Τεσπα αυτό που θέλω να σου πω είναι με το να μιλήσεις δεν σημαίνει πως θα σε πλακώσουν. Δεν είσαι καταρχήν το επίκεντρο του σύμπαντος και κατα δεύτερον θα μιλήσεις νορμαλ.

Τώρα εσύ λες "μετά το τι έτος είσαι πάει το θες να βγούμε για καφέ". Κάνεις λάθος, άμα σου βγαίνει και το δέχεται το κλίμα πες το αλλά συνήθως πας απλά. Μπορεί την 1η μέρα να την γνωρίσεις. Για 1 βδομάδα να λέτε ένα γεια. Μια μέρα να την ρωτήσεις κάτι και να μιλήσεται κανα μισάωρο. Και σιγά σιγά, όπως τύχει....τι να σου πω...

Για την "συνταγή" με πρόλαβε ο epp.

Γενικά να σου πω λίγο κάτι; Ξεκόλλα και πήγαινε και πιάσε κουβέντα όπως σου βγει. Δεν θα σου βγει να πεις σε κάποια "μωρή καριόλα τι κολάρα είναι αυτή;", θα σου βγει κάτι πιο νορμαλ όπως λέω και πιο πάνω. Ξεκίνα και βλέπεις. Σπρώξιμο θες....

Ειχα παντα απορια, εαν εσυ αλλα και αυτη μενετε με γονεις τοτε πού φύκι-φύκι;

Το thread να μετονομαστεί σε "Thread σοφίας: δώστε και πάρτε"

Πολυ καλη ιδεα! Θα την λάβουμε υπόψιν.

--τουλαχιστον εμεις βοηθαμε καποιον που μας χρειαζεται--

Μπατμαν στυλ!

nenya θες να βγεις με τον topic starter; ειναι πολυ καλο παιδι και θα του μαθεις και καποια πραγματακια!

Επεξ/σία από geowizard
Δημοσ.

α και επισης δεν ξερω αν τελιωνεις την σχολη σου ειτε αν δουλευεις αλλου κλπ

αλλα να ξερεις οτι αρκετες ψαχνουν και καποιον που ειναι σχετικα "επιτυχημενος" (σε εισαγωγικα γιατι δεν εννοω να εχει νομπελ, απλα να ειναι καλος σε αυτο που κανει) γιατι νιωθουν μια σιγουρια διπλα σε καποιον με αυτοπεποιθηση

οποτε δεν ειναι και κολασιμο το να πουλησεις και λιγο ψεμα σχετικα με την σχολη σου και τις επαγγελματικες σου επιτυχιες ειτε το χομπυ σου να δουλευεις τα καλοκαιρια στο νησι σου μπαρμαν κλπ κλπ βαριεμαι να το αναλυσω αλλα υποθετω πιανεις πανω κατω τι εννοω

Δημοσ.

Θα σου δωσω τωρα μεγαλη συμβουλη, προσεξε.

Καταρχην πρεπει να τα βρεις με τον εαυτο σου, να εισαι ανετος για σενα. Να μην εχεις κομπλεξ, να μην εισαι πεσμενος ψυχολογικα κτλ.

Πως θα το καταφερεις αυτο ειναι δικο σου θεμα, μπορεις να πας σε ψυχιατρο, να κανεις διαλογισμο, γιογκα, να πληρωνεις για σεξ κτλ.

Ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους, γυναικα γνωριζεις μεχρι και στο supermarket/λεωφορειο whatever, για να αυξησεις τις πιθανοτητες σου πας και κανα γυμναστηριο/ οτιδηποτε θα σε κανει να εχεις συναναστροφη με ατομα.

Δημοσ.

Ειχα παντα απορια, εαν εσυ αλλα και αυτη μενετε με γονεις τοτε πού φύκι-φύκι;

εσύ είσαι ο 30άρις με το διαμέρισμα που όλοι φοβούνται;;; χαχαχαχα

ε στο αμάξι, και σπίτια σας μωρέ, ένα ήσυχο γίνεται ή αν λείπουν οι γονείς.

Αυτά όμως για μικρές ηλικίες, αργότερα πιστεύω δεν μπορείς ούτε να έχεις το άγχος ότι θα δει ο πατέρας το κοριτσάκι του να πηδιέται, ούτε να σπας το σώμα σου στο αμάξι. Αλλά δύσκολο να έχεις δικό σου σπίτι την σήμερον ημέραν.

Πολυ καλη ιδεα! Θα την λάβουμε υπόψιν.

--τουλαχιστον εμεις βοηθαμε καποιον που μας χρειαζεται--

Μπατμαν στυλ!

nenya θες να βγεις με τον topic starter; ειναι πολυ καλο παιδι και θα του μαθεις και καποια πραγματακια!

μάλλον μας κοροϊδεύει.... :P

Δημοσ.

Ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους, γυναικα γνωριζεις μεχρι και στο supermarket/λεωφορειο whatever, για να αυξησεις τις πιθανοτητες σου πας και κανα γυμναστηριο/ οτιδηποτε θα σε κανει να εχεις συναναστροφη με ατομα.

Πες τα ρε άνθρωπε! Τόσο εύκολο είναι! Ειδικά στα γυμναστήρια γίνεται ΧΑΜΟΣ.

Δημοσ.

Πες τα ρε άνθρωπε! Τόσο εύκολο είναι! Ειδικά στα γυμναστήρια γίνεται ΧΑΜΟΣ.

Ε ναι το βασικο ειναι να εχεις αυτοπεποιθηση, να εισαι ανετος κτλ. Αλλιως και 100 γυναικες να εχεις διπλα σου δεν προκειται να κανεις τιποτα

Δημοσ.

Ε ναι το βασικο ειναι να εχεις αυτοπεποιθηση, να εισαι ανετος κτλ. Αλλιως και 100 γυναικες να εχεις διπλα σου δεν προκειται να κανεις τιποτα

Ναι αλλα του παιδιου ειναι η πρωτη φορα οποτε δεν ξερω κατα ποσο μπορει να μην ειναι νευρικος!

Δημοσ.

Ναι αλλα του παιδιου ειναι η πρωτη φορα οποτε δεν ξερω κατα ποσο μπορει να μην ειναι νευρικος!

Μπα δεν παιζει ρολο που ειναι η πρωτη φορα, η απλη νευρικοτητα δεν ειναι προβλημα. Το βασικο ειναι να μην εισαι τερμα αρνητικος σε ολα, κλεισμενος στον εαυτο σου και γενικα να λυσεις οτι θεματα εχεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...