yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 κάτσε ρε άνθρωπε όταν πας να μιλήσεις στις κοπελίτσες τι θα τις πεις; "έχω βρει μια παλιά τουαλέτα εδώ δίπλα, πάμε να μου πάρεις τα χοντρά;" συνήθως είναι κοινονικά άτομα εκεί και από μόνοι τους θα πουνε "που μένεις" με τι ασχολήσαι κλπ... So what; Δε θα γίνει αντιληπτό το πέσιμο; Το αρσενικό ανάμεσά τους που ενδεχομένως τα έχει με μια εξ αυτών ή παίζεται κάτι, θα το ανεχτεί; Φιλε εμεις τα κανουμε αυτα και γ@μ@με δεν εχεις και κατι να χασεις, ε; Ολες ετσι τις εχω γνωρίσει! Τι περιμενεις; να ερθει η αλλη και να σου πει σε γουσταρω ελα στο σπιτι μου; Είσαι σίγουρος; Για πες μου μια ιστορία για να είμαστε και στο πνεύμα του τόπικ.
epp Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Αναρωτιέμαι σε ποιο κόσμο γίνονται αυτά... Από που να ξεκινήσω δεν ξέρω. Από το καρφωτικό eye contact και το χαμόγελο που θα μεταφραστεί σαν την απεγνωσμένη κραυγή ενός αξιολύπητου, αγάμητου; Από το ότι θα μου κάνει τη χάρη να μείνει μόνη της, όταν καταλάβει ότι κάποιος την έβαλε στο μάτι; Απ' το ότι θα με αφήσει, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, και να τη δανειστώ; Ότι η barwoman που δέχεται συνέχεια παραγγελίες θα έχει το χρόνο να ασχολείται με ένα λιγούρη πελάτη; Ή ότι θα είναι και πρόθυμη να του πεις στο τέλος τι θεωρεί ότι δεν κάνει σωστά; ε και αντε θα φας και μερικα ακυρα , τι εγινε? τι περιμενεις να μπεις στο μπαρ να ειναι η στικουδη σε μια γωνια και να στην πεσει? ειπαμε δοκιμαζεις,ξαναδοκιμαζεις,διορθωνεις οτι σου φαινεται λαθος και συνεχιζεις δεν εισαι ουτε ο 1ος ουτε ο τελευταιος που τρωει ακυρα ολοι εχουμε φαει αμετρητα , επισης εκ φυσης συνηθως οι κοπελες εκδηλωνονται πολυ πιο δυσκολα απο τα αγορια γιατι φοβουνται μηπως ο περιγυρος τις "κακοχαρακτηρισει" και καταληγεις μερικα χρονια μετα να σου πουν "εμεις γιατι δεν τα φτιαξαμε τοτε???" ετσι ειναι δυστυχως , αμα δεν βραχεις δεν τρως ψαρι So what; Δε θα γίνει αντιληπτό το πέσιμο; Το αρσενικό ανάμεσά τους που ενδεχομένως τα έχει με μια εξ αυτών ή παίζεται κάτι, θα το ανεχτεί; αν εισαι σωστος και λιγο παρατηρητικος(ξερεις τα ζευγαρια φιλιουνται συνηθως..) το πολυ πολυ να φας κανα σμπρωξιμο και να φυγεις αυτο... Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από epp
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Σε παρακαλω πες μου πως το σκεφτεσαι για να σε βοηθησουμε. Εσυ πως πιστευεις οτι θα γνωρισεις καποια; Το φαντάζομαι μέσω ίντερνετ ΙΣΩΣ όταν βάλω φωτό ή σε κανένα πάρτυ, επ' ουδενί όμως της δικής μου σχολής γιατί είναι ελεεινός αρχιδόκαμπος. Αυτά σύμφωνα με το αισιόδοξο σενάριο.
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Είσαι σίγουρος; Για πες μου μια ιστορία για να είμαστε και στο πνεύμα του τόπικ. Βεβαίως! w8 να θυμηθώ Το φαντάζομαι μέσω ίντερνετ ΙΣΩΣ όταν βάλω φωτό ή σε κανένα πάρτυ, επ' ουδενί όμως της δικής μου σχολής γιατί είναι ελεεινός αρχιδόκαμπος. Αυτά σύμφωνα με το αισιόδοξο σενάριο. Ναι, εννοω να ερθει η αλλη να σου μιλησει; πως;
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 ε και αντε θα φας και μερικα ακυρα , τι εγινε? τι περιμενεις να μπεις στο μπαρ να ειναι η στικουδη σε μια γωνια και να στην πεσει? ειπαμε δοκιμαζεις,ξαναδοκιμαζεις,διορθωνεις οτι σου φαινεται λαθος και συνεχιζεις δεν εισαι ουτε ο 1ος ουτε ο τελευταιος που τρωει ακυρα ολοι εχουμε φαει αμετρητα , επισης εκ φυσης συνηθως οι κοπελες εκδηλωνονται πολυ πιο δυσκολα απο τα αγορια γιατι φοβουνται μηπως ο περιγυρος τις "κακοχαρακτηρισει" και καταληγεις μερικα χρονια μετα να σου πουν "εμεις γιατι δεν τα φτιαξαμε τοτε???" ετσι ειναι δυστυχως , αμα δεν βραχεις δεν τρως ψαρι Αν η συνταγή είναι βασισμένη σε λάθος φιλοσοφία, θα αποτυγχάνει πάντα. αν εισαι σωστος και λιγο παρατηρητικος(ξερεις τα ζευγαρια φιλιουνται συνηθως..) το πολυ πολυ να φας κανα σμπρωξιμο και να φυγεις αυτο... Απλό σπρώξιμο ή ξαφνική γροθιά που θα μου έρθει σφοντύλι; Επίσης, αν υπάρχει άντρας, μπορεί να με δει ανταγωνιστικά και να με διώξει προσβλητικά λέγοντας ότι δε με ξέρουν για να τους μιλάω στο άκυρο ή ότι τους ενοχλώ. Ναι, εννοω να ερθει η αλλη να σου μιλησει; πως; Δυστυχώς, έχω απόλυτη επίγνωση ότι αυτές δεν κάνουν ποτέ το πρώτο βήμα, που και ο Brad Pit να είσαι, γιατί υποτίθεται ότι ο άντρας είναι επιφορτισμένος με το ρόλο του κηνυγού. Ισότητα όπου μας βολεύει. Οπότε δεν το διανοούμαι να συμβαίνει.
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δυστυχώς, έχω απόλυτη επίγνωση ότι αυτές δεν κάνουν ποτέ το πρώτο βήμα, που και ο Brad Pit να είσαι, γιατί υποτίθεται ότι ο άντρας είναι επιφορτισμένος με το ρόλο του κηνυγού. Ισότητα όπου μας βολεύει. Οπότε δεν το διανοούμαι να συμβαίνει. αυτες κανουν παντα το πρωτο βημα [αλλα με τον δικο τους τροπο]... 2
epp Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Αν η συνταγή είναι βασισμένη σε λάθος φιλοσοφία, θα αποτυγχάνει πάντα. Απλό σπρώξιμο ή ξαφνική γροθιά που θα μου έρθει σφοντύλι; Επίσης, αν υπάρχει άντρας, μπορεί να με δει ανταγωνιστικά και να με διώξει προσβλητικά λέγοντας ότι δε με ξέρουν για να τους μιλάω στο άκυρο ή ότι τους ενοχλώ. μα ουτε σωστη "συνταγη" υπαρχει ουτε σωστη φιλοσοφια , ολα ειναι σχετικα ,μονο αν εισαι μαγος μπορεις να μαντεψεις ακριβως τι θελει να ακουσει η αλλη την συγκεκριμενη στιγμη , τι προβληματα εχει και τι σκεφτεται , αυτα καλα καλα ειναι δυσκολα να τα καταλαβεις σε μια σχεση ποσο μαλλον τις πρωτες στιγμες που γνωριζεις καποια το να σε σπρωξει το θεωρεις τοσο επωδυνο? ανταγωνιστικα θα σε δει αμα γουσταρει αυτην που πηγες να μιλησεις και προφανως θα τσεκαρεις πρωτα να δεις πως στεκεται διπλα της αν τις μιλαει συνεχως αν με το σωμα του προσπαθει να την "καλυπτει" απτους αλλους κλπ τεσπα για να μην αναλωνομαστε στα ιδια πραγματα , πιστευω το πιο σημαντικο ειναι να καταλαβεις οτι δεν υπαρχει ευκολος δρομος απο κει κ περα παρε καποια απτα μετρα που σου προταθηκαν εδω δες τι σου ταιριαζει κλπ
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 αυτες κανουν παντα το πρωτο βημα [αλλα με τον δικο τους τροπο]... Βολεμένες πάντα να μην εκτεθούνε. Ο άντρας να τρώει όλο το αγγούρι.
chill Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δεν χρειάζεσαι ούτε να είσαι ο Brad Pitt ούτε καν να μην είσαι μαλάκας...... Βάλε μια φωτογραφία άνθρωπε μου στο fbook, κάνε add μερικές άκυρες και αν σε ένα μήνα δεν έχεις γκόμενα και ξεπέτες εγώ θα πάω στην Καζαμπλάνκα να το κόψω. Ειδικά αυτή τη περίοδο όλες πεινασμένες είναι, δεν παίζει να μην πετύχεις αυτό που ζητάς!
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Οκ το εχω το στορυ: Ηταν τριτη. Ο Ηλιος ειχε ηδη << πέσει >>. Τα συννεφα δεν ξεχώριζαν στον μαυρο ουρανο ενω τα αστρα, λαμπρα οσο και η επιβλητικότητα μου, στολιζαν τον ουρανο σαν ενα χριστουγεννιάτικο δεντρο. Στην γωνια του δρομου ξεχώρισα ενα φωτεινο πινακίδιο. Στην αρχη πιστευα οτι εγραφε Κινεζικα αλλα αφου εβαλα τους υαλοπίνακες μου διαπίστωσα οτι έγραφε "Εδώ Κωλόμπαρον!" [δεν ηταν πορνείο] . Καθισα μισο λεπτο και σκεφτηκα "Τί εχω να χασω;" ενω κατι ιπταμενες κουραδες σαν χιονοστιβάδες επεφταν στον ηδη χεσμενο δρομο. Πηρα το θαρρος και με αποφασιστικότητα μπηκα σκεπτόμενος "Λες να εχει κανα καλο πιπινι εδω;". Κάθισα σε ενα απο τα σκαμπο που σου χώνονται στον κωλο και κανουν σβουρες. Ειπα με μια σχετικα βαρια φωνη "Τζιν Τόνικ!". Καθως επινα την πρωτη γουλια, μια υπερκουκλαρα μπηκε απ'την πυλη. Καθισε στην αλλη γωνια του μπαρ ωστε να εχουμε οπτικη επαφη. Με ειδε και την κοιταξα στα ματια. Τοτε καθως χαμογελαγα σαν τον Χαν Σολο εγειρα προς την μπαργουμα και της ειπα "Βοτκα μαρτινι στην κυρια απο μενα". Οταν η τυπισα παρελαβε το ποτο ή καλυτερα το "κώνειο του ερωτα" μου χαμογελασε, το οποιο ηταν κατι σαν το πράσινο φαναρι στον δρομο. Την πλησιασα και αρχισε η κουβεντα. Κοιμηθήκαμε μαζι. Τέλος! Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από geowizard
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δεν χρειάζεσαι ούτε να είσαι ο Brad Pitt ούτε καν να μην είσαι μαλάκας...... Εννοούσα για να κάνει εκείνη το πρώτο βήμα. Βάλε μια φωτογραφία άνθρωπε μου στο fbook, κάνε add μερικές άκυρες και αν σε ένα μήνα δεν έχεις γκόμενα και ξεπέτες εγώ θα πάω στην Καζαμπλάνκα να το κόψω. Ειδικά αυτή τη περίοδο όλες πεινασμένες είναι, δεν παίζει να μην πετύχεις αυτό που ζητάς! Θέλει λίγη διαδικασία για να μη φαίνονται τα σημάδιά μου. Το πολύ-πολύ να την περάσω από το photoshop. Θα το φροντίσω αύριο, αν είναι, και θα σας ενημερώσω.
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Απλό σπρώξιμο ή ξαφνική γροθιά που θα μου έρθει σφοντύλι; Επίσης, αν υπάρχει άντρας, μπορεί να με δει ανταγωνιστικά και να με διώξει προσβλητικά λέγοντας ότι δε με ξέρουν για να τους μιλάω στο άκυρο ή ότι τους ενοχλώ. Δυστυχώς, έχω απόλυτη επίγνωση ότι αυτές δεν κάνουν ποτέ το πρώτο βήμα, που και ο Brad Pit να είσαι, γιατί υποτίθεται ότι ο άντρας είναι επιφορτισμένος με το ρόλο του κηνυγού. Ισότητα όπου μας βολεύει. Οπότε δεν το διανοούμαι να συμβαίνει. Του λες ενα Αι στον αγύριστο και την κανεις. Στην γυναίκες ομως δεν θα αρεσει η συμπεριφορα του οποτε θα τον παρατησουν και θα βγουν εξω μαζι σου. αυτες κανουν παντα το πρωτο βημα [αλλα με τον δικο τους τροπο]... Το αυτο μα ουτε σωστη "συνταγη" υπαρχει ουτε σωστη φιλοσοφια , ολα ειναι σχετικα ,μονο αν εισαι μαγος μπορεις να μαντεψεις ακριβως τι θελει να ακουσει η αλλη την συγκεκριμενη στιγμη , τι προβληματα εχει και τι σκεφτεται , αυτα καλα καλα ειναι δυσκολα να τα καταλαβεις σε μια σχεση ποσο μαλλον τις πρωτες στιγμες που γνωριζεις καποια το να σε σπρωξει το θεωρεις τοσο επωδυνο? ανταγωνιστικα θα σε δει αμα γουσταρει αυτην που πηγες να μιλησεις και προφανως θα τσεκαρεις πρωτα να δεις πως στεκεται διπλα της αν τις μιλαει συνεχως αν με το σωμα του προσπαθει να την "καλυπτει" απτους αλλους κλπ τεσπα για να μην αναλωνομαστε στα ιδια πραγματα , πιστευω το πιο σημαντικο ειναι να καταλαβεις οτι δεν υπαρχει ευκολος δρομος απο κει κ περα παρε καποια απτα μετρα που σου προταθηκαν εδω δες τι σου ταιριαζει κλπ Το αυτο Βολεμένες πάντα να μην εκτεθούνε. Ο άντρας να τρώει όλο το αγγούρι. Δυστυχώς Δεν χρειάζεσαι ούτε να είσαι ο Brad Pitt ούτε καν να μην είσαι μαλάκας...... Βάλε μια φωτογραφία άνθρωπε μου στο fbook, κάνε add μερικές άκυρες και αν σε ένα μήνα δεν έχεις γκόμενα και ξεπέτες εγώ θα πάω στην Καζαμπλάνκα να το κόψω. Ειδικά αυτή τη περίοδο όλες πεινασμένες είναι, δεν παίζει να μην πετύχεις αυτό που ζητάς! Το αυτο
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Χαίρω πολυ΄ρε @Geowizard. Άμα ήταν σε κωλόμπαρο, έτσι μπορώ κι εγώ! Σε κανονικό μαγαζί το έχεις δοκιμάσει με επιτυχία;
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Χαίρω πολυ΄ρε @Geowizard. Άμα ήταν σε κωλόμπαρο, έτσι μπορώ κι εγώ! Σε κανονικό μαγαζί το έχεις δοκιμάσει με επιτυχία; Κανονικο μαγαζι ηταν. Κωλομπαρα τα λεω ολα τα μπαρ.ξαναδες το στορυ. Μονο τα κλαμπ τα λεω κλαμπ και οχι κωλοκλαμπα. Κώδικας του Geo! Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από geowizard
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Κανονικο μαγαζι ηταν. Κωλομπαρα τα λεω ολα τα μπαρ.ξαναδες το στορυ. Μονο τα κλαμπ τα λεω κλαμπ και οχι κωλοκλαπμα. Κώδικας του Geo! Α μάλιστα. Αλήθεια, από το πρώτο βράδυ κιόλας έπεσε το φρούριο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις