yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 @geowizard, είναι δύσκολο αυτό που μου ζητάς τώρα. Θέλει έρευνα για να εντοπίσω ποια μαγαζιά προσφέρονται για τέτοια χρήση, μιας και τα περισσότερα που ξέρω εδώ είναι με τραπεζοκαθίσματα για παρέες. Ο βασικότερος όμως ενδοιασμός μου είναι ότι εδώ στην επαρχία άμα βγω μόνος, φοβάμαι ότι, θα με σταμπάρουν και ακόμα χειρότερα αν με πάρει κανένα μάτι γνωστού, θα σχολιαστεί πολύ άσχημα.
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) @geowizard, είναι δύσκολο αυτό που μου ζητάς τώρα. Θέλει έρευνα για να εντοπίσω ποια μαγαζιά προσφέρονται για τέτοια χρήση, μιας και τα περισσότερα που ξέρω εδώ είναι με τραπεζοκαθίσματα για παρέες. Ο βασικότερος όμως ενδοιασμός μου είναι ότι εδώ στην επαρχία άμα βγω μόνος, φοβάμαι ότι, θα με σταμπάρουν και ακόμα χειρότερα αν με πάρει κανένα μάτι γνωστού, θα σχολιαστεί πολύ άσχημα. Μπες σε ενα οποιοδηποτε μαγαζι. Οσο για το ματι του γνωστου σου ειπα πριν οτι πρεπει να χεσεις το τι πιστευουν οι αλλοι. Δηλαδη το να σε δει μονο σου να πινεις τζιν τονικ τι τον πειραζει τον κ@ριολη; Χεστον! Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από geowizard
Lucifer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 οταν λεω ενεργα δεν εννοω να πας να ριξεις και ξυλο σε μελη αλλης παραταξης πχ απλα να ασχοληθεις "κανονικα" , μανιφεστα μονο ΠΚΣ-ΕΑΑΚ βγαζουν(?) , και εκφωνησεις σιγα μην σε βγαλει κανεις να κανεις , για να μην βγουμε οφτοπικ αυτο που εννοω ειναι να ασχοληθεις σαν "χομπυ" με το θεμα ετσι κ αλλιως εκει ειναι ατομα ολων των ειδων , ε τι σκατα καποια θα βρεις να ταιριαζετε επισης ενεργη ενασχοληση ειναι οταν ερχονται οι πρωτοετεις να τους βοηθας να γραφτουν και να τσιμπας και καμια γνωριμια τηλεφωνακι αμα κατσει... Να γραφτείς σε παράταξη για να χώσεις; Η πιο φτηνή πιάτσα όμως.
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 "απορρίπτει μια λύση τεκμηριωμένα με επιχειρήματα"......θα είμαι ζωντανός νεκρός αν πάρω φάρμακα....δεν ταιριάζει πολύ! Αυτό που προσπαθούμε να σου πούμε είναι πως η λύση στο πρόβλημα σου δεν είναι να ακούσεις ιστορίες, αλλά να έχεις επαφές με το αντίθετο φύλο. Όμως εσύ αρνήσαι οποιαδήποτε βοήθεια γιατί είσαι όπως λες άλυτη περίπτωση και τίποτα δεν μπορεί να σε σώσει. Αυτό δεν το βρίσκεις λάθος; Όταν αποδεδειγμένα καμία λύση δεν είναι εφικτή, πολύ απλά το πρόβλημα αποδεικνύεται άλυτο εκ των πραγμάτων. Για τα ψυχοφάρμακα έχω ακούσει ότι από ένα σημείο και μετά προκαλούν εξάρτηση και συνηθίζονται από τον οργανισμό. Ξέρω και από τη μητέρα μου που πάιρνει. Και δε φταίω για την παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας που όλοι έχουμε κλειστεί σε στενούς κύκλους 2-3 ατόμων και άμα δε σε συστήσει κοινός γνωστός, τρως πόρτα.
epp Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Να γραφτείς σε παράταξη για να χώσεις; Η πιο φτηνή πιάτσα όμως. δεν καταλαβα τι εννοεις οπως ειπα τις μισω τις παραταξεις και αμφιβαλλω για την νοημοσυνη αρκετων που ασχολουνται αλλα η αληθεια ειναι οτι αν θελει να γνωρισει(εστω και επιφανειακα) πολυ κοσμο , ειναι καλη επιλογη
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Όταν αποδεδειγμένα καμία λύση δεν είναι εφικτή, πολύ απλά το πρόβλημα αποδεικνύεται άλυτο εκ των πραγμάτων. Για τα ψυχοφάρμακα έχω ακούσει ότι από ένα σημείο και μετά προκαλούν εξάρτηση και συνηθίζονται από τον οργανισμό. Ξέρω και από τη μητέρα μου που πάιρνει. Και δε φταίω για την παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας που όλοι έχουμε κλειστεί σε στενούς κύκλους 2-3 ατόμων και άμα δε σε συστήσει κοινός γνωστός, τρως πόρτα. Μονο που υπαρχει εφικτη λυση η οποια ειναι να αφησεις τις οποιες προκαταλήψεις που εχεις στο κεφαλι σου και να κανεις μια νεα αρχη. Αλλιως .... Οσο για το τελευταιο μπορω να σε διαψεύσω.... Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από geowizard 2
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μπες σε ενα οποιοδηποτε μαγαζι. Οσο για το ματι του γνωστου σου ειπα πριν οτι πρεπει να χεσεις το τι πιστευουν οι αλλοι. Δηλαδη το να σε δει μονο σου να πινεις τζιν τονικ τι τον πειραζει τον κ@ριολη; Χεστον! Ωραία, πες πως μπαίνω σε οποιοδήποτε και βλέπω τους πάντες σε παρέες. Πώς υποτίθεται ότι θα μιλήσω σε μια κοπέλα που βρίσκεται ανάμεσα σε 4-5 άτομα, ένας από τους οποίους μπορεί να είναι και γκόμενός της, με κίνδυνο να φάω ξύλο;
epp Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ωραία, πες πως μπαίνω σε οποιοδήποτε και βλέπω τους πάντες σε παρέες. Πώς υποτίθεται ότι θα μιλήσω σε μια κοπέλα που βρίσκεται ανάμεσα σε 4-5 άτομα, ένας από τους οποίους μπορεί να είναι και γκόμενός της, με κίνδυνο να φάω ξύλο; μηπως για αρχη να πηγαινες σε παρεα που ειναι μονο κοπελες(2-3 το πολυ)? ειτε 2-3 κοπελες και 1 τυπας το πολυ?? ας αρχισεις με αυτα και μετα ξεκινα τα γυμναστηρια για να εισαι σε φορμα να τρεξεις γρηγορα αμα την πεσεις στην γκομενα κανενος και ειναι αυτος και αλλοι 4-5 vs you Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από epp
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 μηπως για αρχη να πηγαινες σε παρεα που ειναι μονο κοπελες(2-3 το πολυ)? ειτε 2-3 κοπελες και 1 τυπας το πολυ?? ας αρχισεις με αυτα και μετα ξεκινα τα γυμναστηρια για να εισαι σε φορμα να τρεξεις γρηγορα αμα την πεσεις στην γκομενα κανενος και ειναι αυτος και αλλοι 4-5 vs you Δε θέλω ούτε ένας να υπάρχει ανάμεσά τους. Είναι πολύ επικίνδυνο να βρω τον μπελά μου. Και καλά να προλάβω να τρέξω.
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ωραία, πες πως μπαίνω σε οποιοδήποτε και βλέπω τους πάντες σε παρέες. Πώς υποτίθεται ότι θα μιλήσω σε μια κοπέλα που βρίσκεται ανάμεσα σε 4-5 άτομα, ένας από τους οποίους μπορεί να είναι και γκόμενός της, με κίνδυνο να φάω ξύλο; Μπαινεις, καθεσε στο μπαρ για να φαινεσαι, παιρνεις ενα τζιν τονικ (αυτο ειναι το μαγικο - το τζιν τονικ) και καθεσε ριχνοντας γρηγορα βλεματα τριγυρω. Υστερα οταν κανεις eye contact με μια τυπισα, χαμογελα της και μετα ή θα ερθει εκεινη ή θα περιμενεις μεχρι να μεινει στο τελος με μια φιλη της οπου και θα πας, θα ζητησεις συγγνωη απο την φιλη της και θα την << δανειστείς >> για λιγο. Αλλα σιγουρα θα ερθει και καποια αλλη να κατσει μονη της στο bar αλλιως ριξε την barwoman. btw εαν πεις στο γκαρσονι να την κερασει ενα ποτο τοτε θα ερθει εκεινη σε σενα 10000% Δε θέλω ούτε ένας να υπάρχει ανάμεσά τους. Είναι πολύ επικίνδυνο να βρω τον μπελά μου. Και καλά να προλάβω να τρέξω. Τον μπελα σου δεν τον βρίσκεις ειδικά εαν εχεις και λιγο μπρατσο σφιξε το χερι σου και καντην απ'το μπαρ με ενα βλεμα στυλ: δεν εγκρίνω Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από geowizard
epp Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Δε θέλω ούτε ένας να υπάρχει ανάμεσά τους. Είναι πολύ επικίνδυνο να βρω τον μπελά μου. Και καλά να προλάβω να τρέξω. μαλιστα, φανταζομαι ξερεις οτι για να κερδισεις - πρεπει να παιξεις απλα βγαλε απτο μυαλο σου οτι υπαρχει ευκολη λυση , αυτα καλα καλα ουτε στις ταινιες δεν γινονται Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από epp
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Στο χέρι σου είναι Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από geowizard
santana99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Ωραία, πες πως μπαίνω σε οποιοδήποτε και βλέπω τους πάντες σε παρέες. Πώς υποτίθεται ότι θα μιλήσω σε μια κοπέλα που βρίσκεται ανάμεσα σε 4-5 άτομα, ένας από τους οποίους μπορεί να είναι και γκόμενός της, με κίνδυνο να φάω ξύλο; εγώ πάντως δεν ήμουν της άποψης να βρεις κάποια από τον πάγκο ΑΛΛΑ να πας σε ένα παρτυ που θα κάνει η "δαπαρα" ή η "πασπαρα" και να γνωρίζεις εκεί 1-2 τύπους από πάγκο (άντρες) τις παράταξης και να θα σε γνωρίσουν σε κορίτσια σε διάφορα.... Δε θέλω ούτε ένας να υπάρχει ανάμεσά τους. Είναι πολύ επικίνδυνο να βρω τον μπελά μου. Και καλά να προλάβω να τρέξω. κάτσε ρε άνθρωπε όταν πας να μιλήσεις στις κοπελίτσες τι θα τις πεις; "έχω βρει μια παλιά τουαλέτα εδώ δίπλα, πάμε να μου πάρεις τα χοντρά;" συνήθως είναι κοινονικά άτομα εκεί και από μόνοι τους θα πουνε "που μένεις" με τι ασχολήσαι κλπ... 1
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μπαινεις, καθεσε στο μπαρ για να φαινεσαι, παιρνεις ενα τζιν τονικ (αυτο ειναι το μαγικο - το τζιν τονικ) και καθεσε ριχνοντας γρηγορα βλεματα τριγυρω. Υστερα οταν κανεις eye contact με μια τυπισα, χαμογελα της και μετα ή θα ερθει εκεινη ή θα περιμενεις μεχρι να μεινει στο τελος με μια φιλη της οπου και θα απς, θα ζητησεις συγγνωη απο την φιλη της και θα την << δανειστείς >> για λιγο. Αλλα σιγουρα θα ερθει και καποια αλλη να κατσει μονη της στο bar αλλιως ριξε την barwoman. Αναρωτιέμαι σε ποιο κόσμο γίνονται αυτά... Από που να ξεκινήσω δεν ξέρω. Από το καρφωτικό eye contact και το χαμόγελο που θα μεταφραστεί σαν την απεγνωσμένη κραυγή ενός αξιολύπητου, αγάμητου; Από το ότι θα μου κάνει τη χάρη να μείνει μόνη της, όταν καταλάβει ότι κάποιος την έβαλε στο μάτι; Απ' το ότι θα με αφήσει, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, και να τη δανειστώ; Ότι η barwoman που δέχεται συνέχεια παραγγελίες θα έχει το χρόνο να ασχολείται με ένα λιγούρη πελάτη; Ή ότι θα είναι και πρόθυμη να του πεις στο τέλος τι θεωρεί ότι δεν κάνει σωστά;
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Αναρωτιέμαι σε ποιο κόσμο γίνονται αυτά... Από που να ξεκινήσω δεν ξέρω. Από το καρφωτικό eye contact και το χαμόγελο που θα μεταφραστεί σαν την απεγνωσμένη κραυγή ενός αξιολύπητου, αγάμητου; Από το ότι θα μου κάνει τη χάρη να μείνει μόνη της, όταν καταλάβει ότι κάποιος την έβαλε στο μάτι; Απ' το ότι θα με αφήσει, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, και να τη δανειστώ; Ότι η barwoman που δέχεται συνέχεια παραγγελίες θα έχει το χρόνο να ασχολείται με ένα λιγούρη πελάτη; Ή ότι θα είναι και πρόθυμη να του πεις στο τέλος τι θεωρεί ότι δεν κάνει σωστά; Φιλε εμεις τα κανουμε αυτα και γ@μ@με δεν εχεις και κατι να χασεις, ε; Ολες ετσι τις εχω γνωρίσει! Τι περιμενεις; να ερθει η αλλη και να σου πει σε γουσταρω ελα στο σπιτι μου; Σε παρακαλω πες μου πως το σκεφτεσαι για να σε βοηθησουμε. Εσυ πως πιστευεις οτι θα γνωρισεις καποια; Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από geowizard
Προτεινόμενες αναρτήσεις