Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε ξενερωτοι επανελθετε στο θεμα και πειτε τις ιστοριες γεματες δοξα, αιμα και σπερμα με τις διαφορες θηλυκες παρουσιες που βρεθηκαν στο διαβα σας :P

Μπα, μας βλέπω για βιβλίο κατευθείαν! Μη σου πω τηλεοπτική σειρά

Sex and the City AND ME!

Δημοσ.

Για να μην τραβάς προσοχή ή επειδή σε ξέρουν πολλοί;

Θα μπω μέσα και θα φωνάζω "i love cock" απλά πες μου τι ώρες θα είσαι μην φωνάζω μόνος μου χαχαχαχα

Δημοσ.

Λοοοοοοοοοοολ! Μην συνεχίζεις το off-topic καλέ!

Πάντως αν άκουγα να φωνάζει κάποιος κάτι τέτοιο θα έκανα την πάπια :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που εχω παρατηρήσει ειναι οτι εισαι αρκετα εως πολυ αρνητικος. Οτι λυση και να σου δωσουμε δεν την θελεις επειδη το ενα σου βρωμάει και το αλλο σου ξινίζει. Δοκιμασε αρχικα να κανεις παρεα με διαφορους τυπους που συναντας συχνα και σιγα-σιγα θα ερθει. Παντως τα εχεις ασχημα με τους γειτονες, με το σοι, με τους φιλους σου, με τις κοπελες! Δηλαδη τι σκατα;

Καταρχήν, το ξεκαθάρισα από μιας αρχής ότι δεν ψάχνω καθόλου για συμβουλές. Μόνοι σας πεταχτήκατε και αρχίσατε να με ρωτάτε διάφορα, με αποτέλεσμα να βγούμε τελείως οφφτόπικ. Επιλογή σας ήτανε, οπότε μη μου ζητάτε εμένα το λόγο. Εκείνος που απορρίπτει μια λύση τεκμηριωμένα με επιχειρήματα δε θεωρείται αρνητικός. Άσε που ούτε καν απέρριψα, παρά μόνο εξέφρασα κάποιες επιφυλάξεις.

Το κεφάλαιο "φιλία" για μένα πια έχει κλείσει. Τα ξαναλέμε στην άλλη ζωή. Όχι μόνο για την εγγενή δυσκολία που είχα να δεθώ με ανθρώπους απ' ανέκαθεν, αλλά κυρίως γιατί νιώθω να έχω προδοθεί τόσο από άτομα που δε νομίζω ότι θέλω πια φίλους. Από κει και πέρα, ξαναείπα ότι τώρα στις διακοπές δεν ασχολούμαι με τίποτα, οπότε δε συναναστρέφομαι και κόσμο αναγκαστικά, ενώ στη σχολή υπάρχουν άλλα ζητήματα που σας τα εξέθεσα. Παρερμήνευσες μετά μια φράση μου και έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαι μαλωμένος με τους γείτονες, ενώ απλά είπα ότι γενικά με την αποξένωση που έχει επικρατήσει ούτε οι γείτονες δε μιλάνε μεταξύ τους. Και αυτό αποτελεί αντικειμενικό, αδιαμφισβήτητο γεγονός. Όσο για το σόι, δε φταίω εγώ αν οι γονείς μου δε φρόντισαν να κρατήσουν καλές σχέσεις και είναι παράξενοι.

Ok, το λοιπον. Χεσε οτι σου εχουμε πει και ας μεινουμε στο θεμα: "κοπελες". Που ακριβως εχεις προβλημα; Δεν ξερεις τι να τους πεις; Δεν εχεις το θαρρος να πας να τους μιλησεις; σε παρακαλω πες μας για να σε βοηθησουμε κι εμεις! Ειναι ευκαιρία τωρα που εχουμε και κοπελες εδω.

Η ρίζα του προβλήματός μου με τις κοπέλες, όπως έχω ξαναναφέρει, είναι η κοινωνική μου απομόνωση. Αν συναναστρεφόμουν κοπέλες θα είχα να σου δώσω απάντηση τι δεν πάει καλά, αλλά εγώ δεν έχω καν επαφή με τέτοιες. Μερικές σπασμωδικές προσπάθειες με άγνωστες έχω κάνει μόνο κατά καιρούς που κατέληξαν σε ναυάγιο.

Επεξ/σία από yodi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το φοβόμουνα. Να πρέπει να πουλήσω τη συνείδησή μου για να ζήσω αυτά που αλλού είναι αυτονόητα.

δεν σου ζητησε κανεις να πουλησεις κατι

και να στο θεσω πιο απλα η ψηφος σου σχεδον καθολου δεν θα επηρρεασει κατι προς το χειροτερο

ετσι και αλλιως πχ οι σχολες κλεινουν με εκατονταδες ψηφους , οχι μονο απτην δικια σου.. αν αυτο φοβασαι

καλο θα ειναι να καταλαβεις οτι δυστυχως σε αυτην την ζωη ,εκτος ελαχιστων κωλοφαρδων-βολεμενων, πρεπει να δωσεις για να παρεις

επαναλαμβανω οτι ειναι πολυ καλη η ιδεα των παραταξεων .. δεν ξερω τι γινεται τωρα αλλα ελαχιστα χρονια πριν και παρεα εβρισκες ,βασικα σου σπαζαν τα @@ για να βγαινεις μαζι τους , και σε παρτυ πηγαινες , και κερασμενα ηταν σχεδον ολα και γνωριζες πολυ κοσμο και το κυριοτερο αυτο ισχυε πανω κατω(αντε ισως χωρις τα κερασματα) για ολες τις παραταξεις

δεν σου λεω να αλλαξεις τα πιστευω σου σε κατι και εγω μισω τις παραταξεις και την χαζη κομματικοποιηση που υπαρχει, απλα εκμεταλλευσου αυτο που σου προσφερουν τζαμπα χωρις να γκρινιαζεις μαθε να εκτιμας μια πιθανη καλη ευκαιρια για να βελτιωσεις καποια θεματα που σε απασχολουν(στις σχολες οι μισες γνωριμιες γινονται σε παρτυ-παραταξεων και οι αλλες μισες οταν ειναι 2 ατομα σε ιδια τμηματα..)

Επεξ/σία από epp
Δημοσ.

Αν δεν απατώμαι, είχες πει να συμμετέχω ενεργά σε παρατάξεις, κάτι το οποίο περιλαμβάνει συλλαλητήρια, γράψιμο μανιφέστων, εκφωνήσεις λόγων σε γενικές συνελεύσεις, κομματική δράση κλπ. Τι τους νοιάζει αν απλά τους τάξω την ψήφο μου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Η ρίζα του προβλήματός μου με τις κοπέλες, όπως έχω ξαναναφέρει, είναι η κοινωνική μου απομόνωση. Αν συναναστρεφόμουν κοπέλες θα είχα να σου δώσω απάντηση τι δεν πάει καλά, αλλά εγώ δεν έχω καν επαφή με τέτοιες. Μερικές σπασμωδικές προσπάθειες με άγνωστες έχω κάνει μόνο κατά καιρούς που κατέληξαν σε ναυάγιο.

Λοιπον, ακου τι θα κανεις ΑΛΛΑ μονη προυποθεση ειναι να χεσεις το τι πιστευουν οι αλλοι για σενα: Το βραδυ πήγαινε μονος σου σε ενα κλαμπακι και προσπαθησε να πιασεις κουβεντα με μια κοπελα - εστω και με την barwoman που ειναι εκει για να σου μιλαει. Υστερα ελα εδω και πες μας που δεν τα πηγες καλα ή ακομα καλυτερα ρωτα την ιδια που πασχεις. Αυτο που θελουμε να μαθουμε ειναι γιατι οι προσπαθειες που ειχες κανει κατεληξαν σε ναυαγιο! Ετσι θα σε βοηθησουμε εμεις αλλα οπως ειπα και πριν, εαν δεν παρεις την αποφαση να το κανεις αυτο που σου ειπα τοτε τζαμπα 11 σελιδες.

Οσο για το γεγονος με τους προδότες φιλους σου, κι εγω βρισκόμουν σε ιδια θεση οταν τελειωνα το Λύκειο - δεν ξερω, μια μαλάκυνση τους πιάνει - αλλα πιστεψε με δεν ειναι ολοι ετσι! Προσπαθησε να βρεις ατομα με κοινα ενδιαφεροντα και σιγα-σιγα αρχιστε να κανετε παρεα. Το να βαζεις στο ιδιο σακι ολους εξαιτίας 2-3 ατομων δεν ειναι σωστο.

Αν δεν απατώμαι, είχες πει να συμμετέχω ενεργά σε παρατάξεις, κάτι το οποίο περιλαμβάνει συλλαλητήρια, γράψιμο μανιφέστων, εκφωνήσεις λόγων σε γενικές συνελεύσεις, κομματική δράση κλπ. Τι τους νοιάζει αν απλά τους τάξω την ψήφο μου;

Πες οτι δεν μπορεις να πας. Τί; Θα σε διωξουν; Ισα-ισα που θα σου προσφερουν ολο και παραπανω!

Επεξ/σία από geowizard
Δημοσ.

"απορρίπτει μια λύση τεκμηριωμένα με επιχειρήματα"......θα είμαι ζωντανός νεκρός αν πάρω φάρμακα....δεν ταιριάζει πολύ!

Αυτό που προσπαθούμε να σου πούμε είναι πως η λύση στο πρόβλημα σου δεν είναι να ακούσεις ιστορίες, αλλά να έχεις επαφές με το αντίθετο φύλο. Όμως εσύ αρνήσαι οποιαδήποτε βοήθεια γιατί είσαι όπως λες άλυτη περίπτωση και τίποτα δεν μπορεί να σε σώσει. Αυτό δεν το βρίσκεις λάθος;

Ας σου πω την ιστορία μου.

Γνωριστήκαμε προς το τέλος του σχολείου και δέσαμε πολύ απότομα, πηγαίναμε μαζί σχολή, είχαμε γίνει κολλητοί (ναι στα 20 κολλητοί, φαντάσου). Ταιριάζαμε στα πάντα....στα πάντα όμως. Νομίζαμε πως ήμασταν αδερφές ψυχές. Είχε σχέση όμως μακροχρόνια. Παρόλα αυτά ξεκινήσαμε να κάνουμε φιλικό σεξ, δεν υπάρχει όμως τέτοιο πράγμα και πολύ σύντομα ερωτευτήκαμε ο ένας τον άλλον. Με ήθελε αλλά ταυτόχρονα αγαπούσε και τον άλλον και δεν μπορούσε να τον χωρίσει. Δεν ήταν τέλος πάντων σωστός ο λόγος να χωρίσει επειδή βρήκε άλλον (γιατί κάποια στιγμή που δεν θα ήμασταν καλά θα σκεφτόταν τι χώρισα στον άλλον). Βλέποντας τα προβλήματα στην σχέση της προσπάθησε να χωρίσει αλλά δεν τα κατάφερνε, φοβόταν κάτι, δεν ήταν σίγουρη για αυτό που θα έκανε, δεν έπαιρνε καθόλου ρίσκο. Και έτσι τι έγινε; Προσπαθήσαμε να μείνουμε φίλοι για 1 βδομάδα μέχρι που ξανακάναμε σεξ και μετά γινόταν όλη την ώρα αυτός ο κύκλος, για πολλούς μήνες. Μέχρι που σπάσαμε σχετικά άσχημα. Τι νόμιζα; ότι δεν θα ξαναβρώ κάποια σαν αυτή (όχι σωματικά) σαν σύνολο άνθρωπο εννοώ, να ταιριάζουμε τόσο κλπ. Δεν ήταν πλέον ο έρωτας που με επηρέαζε αλλά η λογική, έβλεπα λογικά ότι ταιριάζω πολύ με αυτόν τον άνθρωπο και είναι "τα πάντα" για εμένα. Δεν το νομίζω ακόμα, δεν έχω βρει βέβαια κάτι παρόμοιο αλλά είναι νωρίς ακόμα υποθέτω... Την καινούργια νομίζω πως την έχω γνωρίσει ήδη...στο γυμναστήριο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οταν λεω ενεργα δεν εννοω να πας να ριξεις και ξυλο σε μελη αλλης παραταξης πχ

απλα να ασχοληθεις "κανονικα" , μανιφεστα μονο ΠΚΣ-ΕΑΑΚ βγαζουν(?) , και εκφωνησεις σιγα μην σε βγαλει κανεις να κανεις , για να μην βγουμε οφτοπικ αυτο που εννοω ειναι να ασχοληθεις σαν "χομπυ" με το θεμα ετσι κ αλλιως εκει ειναι ατομα ολων των ειδων , ε τι σκατα καποια θα βρεις να ταιριαζετε

επισης ενεργη ενασχοληση ειναι οταν ερχονται οι πρωτοετεις να τους βοηθας να γραφτουν και να τσιμπας και καμια γνωριμια τηλεφωνακι αμα κατσει... ειπαμε μην τα περιμενεις στο πιατο , κανε κανεναν ελιγμο και τα πραγματα αργα ή γρηγορα προχωρουν , ιδεες δινω και σκοπος μου ειναι απλα να καταλαβεις πως δουλευει(κατα την αποψη μου το θεμα) δεν εχει σημασια αν τις ακολουθησεις αρκει να καταλαβεις πως πρεπει να σκεφτεσαι

και επισης δεν θεωρω οφφτοπικ το οτι σου δινουν συμβουλες αντι για ιστοριες γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει μαγικη συνταγη που θα μαθαινες απο μια ιστορια

ενας χειρισμος που επιασε σε μια κοπελα σε μια αλλη ισως οδηγουσε σε τραγικη αποτυχια

και το ακολουθο ειναι ΣΟΣ : ποτε μην πιστεψεις οτι η ατακα/κινηση που επιασε στην ταδε χ,ψ κοπελα θα πιασει και στην επομενη

Επεξ/σία από epp
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...