revolver1990 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 @Yodi Ειλικρινά και όσο πιο ευγενικά μπορώ σου λέω ότι έχεις μεγάλο πρόβλημα.Διάβασα τα περισσότερα ποστ σου και βλέπω ότι γράφεις τα εξής:"Δεν μιλάω με τους γείτονες γιατί έτσι είναι διαμορφωμένη η κοινωνία σήμερα" ,"δεν έχω φίλους(ή έστω έχω λίγους φίλους)","βγαίνω έξω και δεν "μιλάω" σε γυναίκες(ερωτικά ή φιλικά)","έχω ακμή και δεν με θέλει καμμιά και γι αυτό δεν βάζω φώτο στο φβ" και άλλα που δεν θυμάμαι. Γενικότερα βλέπω ότι είσαι ΠΟΛΥ αδύναμος χαρακτήρας χωρίς τόλμη και πείσμα και αυτό δεν δημιουργεί μόνο θέμα στις σχέσεις σου με τις γυναίκες αλλά γενικότερα, είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε ερωτικές είτε ακόμα φιλικές.(Αυτό με την ακμή μου φαίνεται τραγικό....δεν νομίζω ότι μια κοπέλα (σοβαρή τουλάχιστον) θα πεί "δεν μου κάνει κούκου γιατί έχει ακμή). Δεν ξέρω αν συνέβει κάτι στο παρελθόν σου που σου κόστισε πολύ(δεν λέω για την κοπέλα που σε έβλεπε φιλικά) ή ήσουν έτσι από μικρός ,πάντως σίγουρα έχεις κανταντήσει αντικοινωνικός με αποτέλεσμα να μην σε θέλουν οι άλλοι. Δεν ξέρω σε τι σχολή είσαι (μάλλον είναι τίποτα computer science) αλλά αν σκοπεύεις με αυτήν την νοοτροπία να δουλέψεις στον ιδιωτικό τομέα τότε είσαι βαθιά νυχτωμένος.Θα σε φάνε απλά.Ακολούθησε τις συμβουλές που σου δώσανε οι συμφορουμίτες από πάνω οι οποίες είναι στην πλειοψηφία τους σωστές ή αν νιώθεις ότι δεν μπορείς τότε συμβουλέψουν άμεσα ψυχολόγο. Είναι κρίμα να ζείς μίζερα όταν μπορείς να ζήσεις τα "πάντα". 1
caution Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Να αρχίσω να παίρνω φάρμακα καταντώντας ένας ζωντανός-νεκρός; Σιγά μην γίνεις και terror x crew με μερικά αντικαταθλιπτικά ρε αθρωπα. 1
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Τι σπουδάζεις, πως πάς σχολή; Η σχολή σου σε ποια περιοχή είναι; Ίδια με το σπίτι; Με βάζεις τώρα να γράψω προσωπικά μου, αλλά τέλος πάντων. Σπουδάζω Πληροφορική & Τηλεπικοινωνίες, η σχολή βρίσκεται Ζωγράφου-Ιλίσια και μένω κέντρο, κάπου 7 χλμ μακριά. Μετακινούμε με μηχανάκι. Τα υπόλοιπα, να κανονίσω καφέ με παιδί και να πάω σε πάρτυ, είναι επιεικώς για γέλια. Οι περισσότεροι εκεί Αθηναίοι που έχουν ήδη τις παρέες τους από το σχολείο, φρικιά με τον υπολογιστή και βαριούνται που ζούνε ή πήζουν στις εργασίες. Όχι σε πάρτυ να με καλέσουν, με το ζόρι στην καντίνα κάθονται να πούμε μια κουβέντα.
epp Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Σιγά μην γίνεις και terror x crew με μερικά αντικαταθλιπτικά ρε αθρωπα. hahahahahha υποκλινομαι Με βάζεις τώρα να γράψω προσωπικά μου, αλλά τέλος πάντων. Σπουδάζω Πληροφορική & Τηλεπικοινωνίες, η σχολή βρίσκεται Ζωγράφου-Ιλίσια και μένω κέντρο, κάπου 7 χλμ μακριά. Μετακινούμε με μηχανάκι. Τα υπόλοιπα, να κανονίσω καφέ με παιδί και να πάω σε πάρτυ, είναι επιεικώς για γέλια. Οι περισσότεροι εκεί Αθηναίοι που έχουν ήδη τις παρέες τους από το σχολείο, φρικιά με τον υπολογιστή και βαριούνται που ζούνε ή πήζουν στις εργασίες. Όχι σε πάρτυ να με καλέσουν, με το ζόρι στην καντίνα κάθονται να πούμε μια κουβέντα. χωσου ενεργα σε παραταξη εκει και θα σε παρακαλαν(για την ψηφο) να πηγαινεις στα παρτυ και παιζει και καμια γνωριμια Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από epp
tritonas00 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) yodi, good wines και θα δεν θα βρεις γκόμενα ποτέ, και έλα σε 10 χρόνια που θα είσαι 31 να ανοίξεις ίδιο θρεντ Σαν τον αλλον που μας ειπε οτι 'βαλλομαστε' ? Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από tritonas00
santana99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι να μην αποδεχθείς πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή να νομίζεις πως αυτό που σου συμβαίνει είναι κάτι μοναδικό. Πρέπει να βρεις κάποιον να μιλήσεις να γίνεις δυνατότερος ψυχικά...δεν γίνεται έτσι σοβαρά... Κοιμάσαι καλά; Τρώς κανονικά; Παίρνεις/χάνεις βάρος; Συγκεντρώνεσαι στις εργασίες σου/στην οδήγηση; Έχεις χάσει τον παλιό σου εαυτό, την φόρμα σου; Αναρωτήσου κάποια πράγματα και δράσε ανάλογα
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 χωσου ενεργα σε παραταξη εκει και θα σε παρακαλαν(για την ψηφο) να πηγαινεις στα παρτυ και παιζει και καμια γνωριμια Το φοβόμουνα. Να πρέπει να πουλήσω τη συνείδησή μου για να ζήσω αυτά που αλλού είναι αυτονόητα.
santana99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Με βάζεις τώρα να γράψω προσωπικά μου, αλλά τέλος πάντων. Σπουδάζω Πληροφορική & Τηλεπικοινωνίες, η σχολή βρίσκεται Ζωγράφου-Ιλίσια και μένω κέντρο, κάπου 7 χλμ μακριά. Μετακινούμε με μηχανάκι. Τα υπόλοιπα, να κανονίσω καφέ με παιδί και να πάω σε πάρτυ, είναι επιεικώς για γέλια. Οι περισσότεροι εκεί Αθηναίοι που έχουν ήδη τις παρέες τους από το σχολείο, φρικιά με τον υπολογιστή και βαριούνται που ζούνε ή πήζουν στις εργασίες. Όχι σε πάρτυ να με καλέσουν, με το ζόρι στην καντίνα κάθονται να πούμε μια κουβέντα. καλά είσαι ζωγράφου και δεν βλέπεις γκόμενες; Πάρε κανέναν κάφρο και πηγαίντε σε καμια καφετέρια ζωγράφου... Καλή η ιδέα με τις παρατάξεις btw Για να σου μιλάνε με το ζόρι κάτι κάνεις λάθος, και δεν μπορείς να το βρεις κιόλας. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο και ούτε κάποιος άλλος νομίζω....γιατί δεν είμαστε ειδικοί! Επίσης λογικό να μην θες να μιλήσεις για τον εαυτό σου και να εκτεθείς σε πόσες δεκάδες άτομα, αλλά μπορείς να το κάνεις με γιατρό. Ξέρεις ποια είναι η συνέχεια στο "θα πουλήσω την συνείδησή μου;" ; Γιατί το νομίζεις αυτό; (μην μου απαντήσεις) επίσης μπορεί να ήταν άκυρη ιδέα...ο,τιδήποτε. Ήθελα να ήξερα το να μάθεις ιστορίες υποτίθεται ότι θα σου έδινε ιδέες; Δεν γίνονται αυτά...δυστυχώς ή ευτυχώς.
evabb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Έλεος ρε παιδί μου πια με αυτή τη φιλία ανάμεσα στα φύλα. Έχει επικρατήσει ένα χάος από τότε μέσα στο κεφάλι μου πότε ένας άντρας και μια γυναίκα είναι φίλοι και πότε ζευγάρι. Εγώ δεν μπορώ να δω γυναίκες φιλικά, εσείς γιατί τα κάνετε τόσο πολύπλοκα; Δεν έφτανε που απέφυγα να είμαι πρόστυχος σαν τους υπόλοιπους, συμπεριφορά αποκρουστική υποτίθεται, αντί να το εκτιμήσει, μου το ανταπέδωσε κιόλας με τον πλέον βάρβαρο τρόπο. Όσο για την εξομολόγηση, τι να κάνουμε, έτσι είχα δει στην τηλεόραση να γίνεται. Νόμιζα ότι τα έργα είναι βγαλμένα από την πραγματικότητα. α ουτε κι εγω πιστευω στην φιλια μεταξυ αντρα και γυναικα αλλα καποιοι αλλοι την πιστευουν. δεν σου ειπαμε ποτε να εισαι προστυχος απλα να ριξεις σποντα για το πως την βλεπεις. και σταματα το δραμα και την τηλεοραση και τις ταινιες. δεν σου ανταπεδωσε τπτ με καμια βαρβαροτητα. βαρβαρη θα ηταν αν σε ειχε σαπισει στο ξυλο.
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Κοιμάσαι καλά; Τρώς κανονικά; Παίρνεις/χάνεις βάρος; Συγκεντρώνεσαι στις εργασίες σου/στην οδήγηση; Έχεις χάσει τον παλιό σου εαυτό, την φόρμα σου; Αναρωτήσου κάποια πράγματα και δράσε ανάλογα Δεν αντιμετωπίζω διαταραχές ύπνου. Βέβαια κοιμάμαι το πρωί, αλλά φταίει που το βιολογικό μου ρολόι έχει απορρυθμιστεί. Στο φαγητό είμαι λιτοδίαιτος, δεν τρώω ανθυγιεινά και ζυγίζω φυσιολογικά, άντε λίγο πιο κάτω. Στην οδήγηση είμαι αρκετά καλός, αφού έχω πάνω από 2 χρόνια να πάθω ατύχημα. Στις εργασίες με το ζόρι αντεπεξέρχομαι, αλλά ο βασικός λόγος είναι ότι η σχολή δε μου πολυαρέσει. Τέλος, έχω χάσει τον παλιό μου εαυτό από το Λύκειο, αλλά σε αυτά τα χάλια βρίσκομαι τα τελευταία 2 περίπου χρόνια, αφού με παράτησε ο τελευταίος μου φίλος. Αν είναι πάντως να καταλήξουμε στη λύση του ψυχολόγου, δε βλέπω το νόημα να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση. καλά είσαι ζωγράφου και δεν βλέπεις γκόμενες; Πάρε κανέναν κάφρο και πηγαίντε σε καμια καφετέρια ζωγράφου... Καλή η ιδέα με τις παρατάξεις btw Όχι, γιατί το τμήμα μου δεν έχει πολλές. Και δεν είναι στην καρδιά του Ζωγράφου, απλά στην πανεπιστημιούπολή λίγο πιο απομονωμένο από τα άλλα. Τι σου έγραψα προ ολίγου; Όσοι φίλοι έχω εκεί είτε διαθέτουν παρέες από το σχολείο, είτε είναι αρνητικοί. "Μα, μου, βαριέμαι, έχω εργασίες κλπ" Ξέρεις ποια είναι η συνέχεια στο "θα πουλήσω την συνείδησή μου;" ; Γιατί το νομίζεις αυτό; (μην μου απαντήσεις) επίσης μπορεί να ήταν άκυρη ιδέα...ο,τιδήποτε. Όταν λέω θα πουλήσω τη συνείδησή μου, εννοώ ότι θα προσχωρήσω σε μια παράταξη με σκοπό να πιάσω γκόμενα, χωρίς να συμμερίζομαι την ιδεολογική της γραμμή. Υποκριτικό δε βρίσκεις; Ήθελα να ήξερα το να μάθεις ιστορίες υποτίθεται ότι θα σου έδινε ιδέες; Δεν γίνονται αυτά...δυστυχώς ή ευτυχώς. Ξαναεξηγώ ότι δεν το ζήτησα για να πάρω ιδέες, αλλά από περιέργεια να πάρω έμμεσα μια γεύση από τρίτους.
Liverpool89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Εγω οπως εχω πει εδω και 10 φορες ειχα μια σχεση και ημουν καθισμενος στα αυγα μου ουτε εψαχνα γυναικες ουτε εδειχνα οτι ενδιαφερομαι μαλ@κια μου... Τωρα που ηθελα να μιλησω σε κοπελες κολωνα τρελα...ασε που η πιο πολλες σε απραζουν απο τα μουτρα... Χτες ημουν με την παρεα του αδερφου μου και καθομασταν στο μπαρ..τους λεω μαμακες ειστε ολοκληρο μαγαζι μεσα στο μπαρ κατσατε...πως τελειωνω την φραση μου ερχονται και καθονται δυο κοριτσια διπλα μου ..για ποτο..Κοιτουσα αυτη που ηταν διπλα μου..Πως φευγει η αλλη να παει τουαλετα και εμεινε μονη της ..μου κλεινει το ματι λεω εδω ημαστε ..παραγγελνω δυο σφηνακια και αρχιζουμε να μιλαμε,να αλλαζουμε τηλεφωνα και σημερα ηταν να παμε για μπανο αλλα κατι της ετυχε μου ειπε.. Τωρα εγω ειμαι σε διλλημα να την ενοχλησω το βραδυ ή να το αφησω για καναδυο μερες και μετα να την στειλω μυνημα...
yodi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) α ουτε κι εγω πιστευω στην φιλια μεταξυ αντρα και γυναικα αλλα καποιοι αλλοι την πιστευουν. δεν σου ειπαμε ποτε να εισαι προστυχος απλα να ριξεις σποντα για το πως την βλεπεις. και σταματα το δραμα και την τηλεοραση και τις ταινιες. δεν σου ανταπεδωσε τπτ με καμια βαρβαροτητα. βαρβαρη θα ηταν αν σε ειχε σαπισει στο ξυλο. Κοίτα, όσο μιλούσαμε μέσω ίντερνετ όντως την είχα πλησιάσει για άλλο σκοπό και δεν ήμουν τόσο σίγουρος για το πως τη βλέπω, αν και νόμιζα ότι εκείνη μπορεί να με γουστάρει. Όταν συναντηθήκαμε 2 φορές από κοντά μόνο βεβαιώθηκα ότι αγγίζει την ευαίσθητη χορδή μου. Ακόμα κι έτσι όμως, άκυρο δεν είναι; Γιατί να με δει σαν φίλο, επειδή καθυστέρησα να δείξω ενδιαφέρον; Τι σημασία έχει, άμα ταιριάζουν τα γούστα μας; Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από yodi
santana99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Ωραία....και πως θα βρεις την λύση; Τι θα κάνεις; Θα ακούσεις 10-20 ιστορίες και τι θα γίνει;
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Αυτο που εχω παρατηρήσει ειναι οτι εισαι αρκετα εως πολυ αρνητικος. Οτι λυση και να σου δωσουμε δεν την θελεις επειδη το ενα σου βρωμάει και το αλλο σου ξινίζει. Δοκιμασε αρχικα να κανεις παρεα με διαφορους τυπους που συναντας συχνα και σιγα-σιγα θα ερθει. Παντως τα εχεις ασχημα με τους γειτονες, με το σοι, με τους φιλους σου, με τις κοπελες! Δηλαδη τι σκατα; Κοίτα, όσο μιλούσαμε μέσω ίντερνετ όντως την είχα πλησιάσει για άλλο σκοπό και δεν ήμουν τόσο σίγουρος για το πως τη βλέπω, αν και νόμιζα ότι εκείνη μπορεί να με γουστάρει. Όταν συναντηθήκαμε 2 φορές από κοντά μόνο βεβαιώθηκα ότι αγγίζει την ευαίσθητη χορδή μου. Ακόμα κι έτσι όμως, άκυρο δεν είναι; Γιατί να με δει σαν φίλο, επειδή καθυστέρησα να δείξω ενδιαφέρον; Τι σημασία έχει, άμα ταιριάζουν τα γούστα μας; Ok, το λοιπον. Χεσε οτι σου εχουμε πει και ας μεινουμε στο θεμα: "κοπελες". Που ακριβως εχεις προβλημα; Δεν ξερεις τι να τους πεις; Δεν εχεις το θαρρος να πας να τους μιλησεις; σε παρακαλω πες μας για να σε βοηθησουμε κι εμεις! Ειναι ευκαιρία τωρα που εχουμε και κοπελες εδω. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από geowizard
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Ρε ξενερωτοι επανελθετε στο θεμα και πειτε τις ιστοριες γεματες δοξα, αιμα και σπερμα με τις διαφορες θηλυκες παρουσιες που βρεθηκαν στο διαβα σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις