yodi Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Εδώ γράφουμε ιστορίες γνωριμιών με μια πρώην σχέση μας. Προαιρετικά αναφέρετε και υπό ποιες συνθήκες και μετά από ποια στάδια ολοκληρώσατε. Λόγω έλλειψης εμπειριών σε αυτό τον τομέα ο υποφαινόμενος θα απέχει.
deesnider Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Σ' ενδιαφέρει γενικότερα ως θέμα, ή απλώς ψάχνεις ιδέες;
santana99 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 γιατί όχι της νυν ας πούμε; πόσο χρονών είσαι; γενικά θέλω να πω, πως και ο χώρος που προέκυψε η γνωριμία και οι συνθήκες που έγινε η "ολοκλήρωση" είναι εντελώς τυχαία και αυθόρμητη και δεν μπορείς να προκαθορίσεις το τι θα κάνεις με κάποια στάνταρ μέρη να "κοιτάς" και κάποιους στάνταρ τρόπους/μεθόδους να "ολοκληρώσεις", ειδάλλως θα αποτύχεις... απλά άραξε και να είσαι ο εαυτός σου είναι το σημαντικότερο. Συνήθως που έρχεται; Εκεί που δεν το περιμένεις...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Mια χαρα θεμα ειναι, στο καταλληλο φορουμ που σφυζει απο τεστοστερονη. Ασε να μας διηγηθουν πως κατατροπωσαν τις θηλυκες παρουσιες που βρεθηκαν στο διαβα τους. 4
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Κατοχυρώνω από τώρα τη συλλογή διηγημάτων που θα μπορεί να γραφτεί μόλις ο Λούσι βρει αφορμή να κλειδ...συγγνώμη, μόλις το θέμα ολοκληρώσει τον κύκλο του. Πολλές νευρωτικές και ανέρασστες early 40s+ νοικοκυρές θα χαρούν με το πνευματικό μου παιδί. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από arxaggelos
yodi Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Σ' ενδιαφέρει γενικότερα ως θέμα, ή απλώς ψάχνεις ιδέες; Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια. γιατί όχι της νυν ας πούμε; πόσο χρονών είσαι; Και της νυν. Όποια θέλετε... Απλά πήρα ως δεδομένο ότι οι περισσότεροι θα είστε μπακούρια σαν εμένα. 1
Liverpool89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μετα απο την γιορτη της 28ης Οκτωμβριου στο λυκειο πηγα για καφε.. Καθομαι χαλαρος και μαμακιζομαι με την παρεα μου..Παιρναει ενα κοριτσι α;πο μπροστα μου ολο χαρα... Λεω πολυ ωραιο.. Καθεται πιο περα με τις φιλες τις και αρχιζει να με κοιταει... Στην ουσια αυτη μου την επεσε...(Ημουν και λιγο γκ@υλ@κι εκεινη την εποχη, τωρα γερασα)..Στελνει την φιλη της που ημασταν μαζι στην ταξη και μου λεει μια φιλη μου σε γουσταρει, καταλαβα αμεσως για ποια προκειται, πηρα τον καφε και πηγα.. Μιλουσαμε, και μετα απο 2 μηνες πανε ελα Μουδανια-Θεσσαλονικη με τα κτελ, τα καταφερα και ημασταν μαζι... Περασαν 5 χρονια ομορφα..Τωρα με εστειλε ετσι απλα..δεν μπορω να πω ηταν πολυ ωραια..αλλα τελειωσε πολυ ασχημα... 2
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μετα απο την γιορτη της 28ης Οκτωμβριου στο λυκειο πηγα για καφε.. Καθομαι χαλαρος και μαμακιζομαι με την παρεα μου..Παιρναει ενα κοριτσι α;πο μπροστα μου ολο χαρα... Λεω πολυ ωραιο.. Καθεται πιο περα με τις φιλες τις και αρχιζει να με κοιταει... Στην ουσια αυτη μου την επεσε...(Ημουν και λιγο γκ@υλ@κι εκεινη την εποχη, τωρα γερασα)..Στελνει την φιλη της που ημασταν μαζι στην ταξη και μου λεει μια φιλη μου σε γουσταρει, καταλαβα αμεσως για ποια προκειται, πηρα τον καφε και πηγα.. Μιλουσαμε, και μετα απο 2 μηνες πανε ελα Μουδανια-Θεσσαλονικη με τα κτελ, τα καταφερα και ημασταν μαζι... Περασαν 5 χρονια ομορφα..Τωρα με εστειλε ετσι απλα..δεν μπορω να πω ηταν πολυ ωραια..αλλα τελειωσε πολυ ασχημα... Ενα κοριτσι απο τα 3 δισ. Χεστην Εγω παλι μιας και ειμαι και γαμω τους εργένηδες μονιμως βρίσκομαι σε σχέση. Τωρα με μια barwoman που γνωρισα -μαντεψε που- σε ενα μπαρ! Αλλα ρε γμτ καμια δεν θελει να παντρευτει, τι κακο ειναι αυτο τωρα πια; Ειναι της μοδας μαλλον.
Liverpool89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Ενα κοριτσι απο τα 3 δισ. Χεστην Εγω παλι μιας και ειμαι και γαμω τους εργένηδες μονιμως βρίσκομαι σε σχέση. Τωρα με μια barwoman που γνωρισα -μαντεψε που- σε ενα μπαρ! Αλλα ρε γμτ καμια δεν θελει να παντρευτει, τι κακο ειναι αυτο τωρα πια; Ειναι της μοδας μαλλον. Καλα εσυ εισαι πολυ προχω...τι να λεμε τωρα... Τα σεβη μου...χαχα 2
tritonas00 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Στην δουλεια. Οχι πρωην, ακομα μαζι ειμαστε.
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Καλα εσυ εισαι πολυ προχω...τι να λεμε τωρα... Τα σεβη μου...χαχα Συμφωνω σε ολα που ειπες εκτος απο το "χαχα" που μου δινει την αίσθηση οτι με αμφισβητείς αλλα το βαζω περα διοτι ειμαι πανω απ'ολα μετριόφρον και δεχομαι ολες τις αποψεις (που συμφωνουν με την δικια μου) Στην δουλεια. Οχι πρωην, ακομα μαζι ειμαστε. Κατι σαν το κοινα ενδιαφέροντα που λεμε..... Good θα προσπαθήσω κι εγω στην δουλειά.
tritonas00 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Κατι σαν το κοινα ενδιαφέροντα που λεμε..... Good θα προσπαθήσω κι εγω στην δουλειά. Yeap, μουσικος και αυτη κ γω, και ταιριαζουμε σχεδον σε ολα. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από tritonas00
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Yeap, μουσικος και αυτη κ γω, και ταιριαζουμε σχεδον σε ολα. Δυο ερωτήσεις μονο: 1. Ποσο καιρο είσαστε μαζι; 2. Χρησιμοποιεί Gnu/Linux; Υ.Γ. που σκατα ήσουν οταν ανοιξα θεμα για το βιολι; Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από geowizard 1
tritonas00 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Δυο ερωτήσεις μονο: 1. Ποσο καιρο είσαστε μαζι; 2. Χρησιμοποιεί Gnu/Linux; Υ.Γ. που σκατα ήσουν οταν ανοιξα θεμα για το βιολι; 1. Οχι πολυ, κοντα 2 μηνες 2. Ουτε που ξερει τι ειναι. (για αυτο ειπα σχεδον σε ολα... ) Υ.Γ. Πιανιστας ειμαι. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από tritonas00
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 1. Οχι πολυ, κοντα 2 μηνες 2. Ουτε που ξερει τι ειναι. (για αυτο ειπα σχεδον σε ολα... ) Υ.Γ. Πιανιστας ειμαι. 1. Καλη συνεχεια 2. αυτο πρεπει να ειναι μεγαλο πλήγμα για την σχεση σας Υ.Γ. Damn You.
Προτεινόμενες αναρτήσεις