Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή modem-router που να έχει τα παρακάτω:

gigabit Ethernetτ, wirelless(b-g-n) με αρκετά καλή εμβέλεια και υποστήριξη για το μελλοντικό vdsl όπως και IPV6.Είδα ένα της DrayTek Vigor 2850 VDSL2/ADSL2+ Gigabit Router,τσουχτερή η τιμή του αλλά αξίζει;Το άλλο που με προβληματίζει είναι το πώς θα συνδέσω OTE-TV χωρίς τον εξοπλισμό του ΟΤΕ(modem router),είδα κάποια airties wirelless set top box αλλά δεν ξέρω τι παίζει με αυτά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν σας κούρασα,περιμένω γνώμες.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν γλιτώνω τα 250 ευρώ δηλαδή... και με ΟΤΕ - ΤV πως γίνετε;Πρέπει να κάνω μια θύρα ethernet stb ή θα βγάλω άκρη με αυτό της airtie(Air 7120 IP set top box);

• Super Moderators
Δημοσ.

250 euro δεν έχει WiFi, 305 κάνει αυτό με το WiFi...

ψάξε από amazon ή κάνα άλλο αγγλικό ή ευρωπαϊκό eshop μπας και γλυτώσεις τπτ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μπορέσω και πάρω αυτό(πιστεύω πως δεν θα χρειαστεί να πάρω άλλο για αρκετά χρόνια) με την OTE-TV τι μπορώ να κάνω;

Επεξ/σία από mantas
  • Super Moderators
Δημοσ.

δυστυχώς μόνο με αυτό του ΟΤΕ :-(

δεν ξέρω πάντως αν αξίζει να δώσεις τόσα για σπίτι...

Δημοσ.

Θέλω να πάρω κάτι καλό και να μην χρειαστεί να αλλάζω κάθε λίγο και λιγάκι, είδα και Netgear αλλά δεν έχουν υποστήριξη για vdsl και ipv6(ζητάω πολλά το ξέρω :-( )

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά τα περισσότερα πιστεύω ότι θα αποκτήσουν ipv6 support με firmware updates, vdsl όμως όχι...

είσαι σε περιοχή που έχουν σκάψει για new KV & VDSL?

Δημοσ.

Ναι,αν αφαιρέσω την υποστήριξη vdsl και κρατήσω μόνο το καλό ασύρματο και gigabit πηγαίνω σε Netgear;

Δημοσ.

το βρισκω υπερβολη το να δωσεις τοσα λεφτα για ενα ρουτερ που προσπαθεις να καλυψεις ολα τα μελλοντικα προτυπα.δηλαδη σιγουρα μπορεις με τα μισα λεφτα να παρεις τωρα κατι που να ειναι μονο adsl αν το εχεις αναγκη και αργοτερα να παρεις κατι για vdsl που θα ειναι πιο φτηνο και πιο καινουριο.gigabit Υπαρχει και η μονιμη λυση ενος switch αμα δεν σε νοιαζει να σου πιανει λιγο παραπανω χωρο.για ipv6 παλι εχουμε καιρο μπροστα μας αλλα ναι πολλα θα εχουν υποστηριξη με firmware update.ειδα πχ και thomson που με firmware update υποστηριζει Ipv6.εγω παντως δεν θα παιρνα κατι που να ειναι combo adsl/vdsl.αν ειναι να πας τοσο γρηγορα vdsl παρε μονο vdsl.αν ειναι να βαλεις σε κανα χρονο παρε κατι καλο και πουλησε το μετα και παρε κατι σκετο vdsl.υπαρχει και η λυση ενος καλου ρουτερ και μετα απλα να παιζεις με modem απο πισω αλλα απλα θα εχεις παραπανω ρυθμισεις.τωρα για τον οτε το να κανεις την μια θυρα stb δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι.γενικως ελαχιστα ατομα εχω δει να το εχουν καταφερει.τωρα για τα airties αυτο που θα πω ειναι wtf και αστα να πανε σαν εταιρεια.βεβαια οπως ειπε και ο Thresh ισως ειναι λιγο υπερβολη για Home use το vigor αλλα εσυ το ξερεις αυτο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι,αν αφαιρέσω την υποστήριξη vdsl και κρατήσω μόνο το καλό ασύρματο και gigabit πηγαίνω σε Netgear;

ναι σου βγαίνει και αυτή η επιλογή πλέον

Δημοσ.

αν ειναι να θελει κατι καλο τοτε παει σε draytek απλα θα πληρωσει αρκετα λεφτα παραπανω για να παρει τα ιδια feautures.αν το θελει για λιγο καιρο με σκοπο να το αλλαξει ναι τοτε ας παει σε netgear.

Δημοσ.

Όπως είπα και παραπάνω θέλω κάτι πολύ καλό που να κρατήσει αρκετά χωρίς να αλλάζω συνέχεια και να βγάλει τα λεφτά του,υπερβολή μεν αλλά αρχίζω να το σκέφτομαι έτσι. Μετά με απασχολεί η ΟΤΕ-TV πως θα το κάνω να λειτουργήσει με άλλο modem-router εκτός από του ΟΤΕ( έχεις STB άλλα όχι αυτά που θέλω). Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...