Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα έκανα το λάθος και συνδέθηκα στο net με το κανονικό μου PC, οπότε και κατάλαβα πως είναι να συνδέεσαι στο internet με γρήγορο μηχάνημα. Πλέον το net PC μου (A64 3200+, 2GB DDR300, Radeon 3650) δεν με καλύπτει.

Επειδή φυσικά οι καιροί είναι δύσκολοι, θα χρησιμοποιήσω βασικά έναν Ε6750 που τον έχω και κάθεται. Με βάση αυτό λοιπόν, προτείνετέ μου ένα mobo να τον στεγάσει. Σκέφτομαι αυτήν. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-G41MT-D3V-s775-DDR3-VGA-G41MT-D3V.htm

Επίσης βασικό θέμα είναι η κάρτα γραφικών. Η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών είναι επαρκής για θέαση HD video στο youtube και θέαση ταινιών HD; Μήπως καλύτερα να προτιμήσω μία fanless 6450;

Μνήμη θα βάλω 4GB, και πολλά είναι.

Τί λέτε, καμιά ιδέα;

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο αν θές να βάλεις 64 bit λειτουργικό σύστημα καλό θα είναι να έχεις 4GB Ram σε dual channel πάντα ( αν και το βρίσκω υπερβολικό για κατεβαστήρι ). Όσο αναφορά την κάρτα γραφικών δεν θα εμπιστευόμουν Intel ( εκτός τις HD ) , θα κοίταγα μια nVidia ( GT210 1GB cuda ) ή την ATI που είπες. Παίζει να επαρκεί και ο επεξεργαστής που έχεις για παίζει HD υλικό.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Σίγουρα θα βάλω win7 64 bit. Στο κάτω κάτω δεν θα είναι απλά κατεβαστήρι, πιο πολύ χρόνο τελικά περνάω με το μικρό, παρά με το μεγάλο μηχάνημα. Απλά, επειδή θα κάνει και το κατεβαστήρι, για αυτό κοιτάω το θέμα της κατανάλωσης και του θορύβου και ψάχνω για fanless και low budget GPU.

Αν και εδώ που τα λέμε, στο τωρινό κατεβαστήρι με win7 64 και 2GB δεν αντιμετωπίζω και τρομερά προβλήματα. Το θέμα της μνήμης το κοιτάω,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...