JohnXarxas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα φορουμ! Ένας φίλος έχει μόλις βάλει win 8. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να δει τα αρχεία του. Δεν υπάρχει ο windows explorer πουθενά, ούτε το "my computer". Δεν είναι θέμα του ότι μπερδεύεται, γιατι χρησημοποίησα και εγώ τον υπολογιστή,που ξέρω να χειρίζομαι 8αρια, και το πρόβλημα όντως υπάρχει. Τι κάνουμε? Ευχαριστώ πολύ
TheELF Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Ε τι να κάνετε, θα περιμένετε την τελική έκδοση και αν παραμένει και εκεί το πρόβλημα τότε το ψάχνουμε,τι περιμένεις από pre-release;;; 1
overpower Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Το ποντικι στην δεξια μπαρα, στις εφαρμογες. Εκει ειναι και ο πινακας ελεγχου και ο υπολογιστης, εγγραφα, παιχνιδια κ.α.
sargio01 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Στη μπάρα των windows, δεν εμφανίζεται το "desktop" δίπλα απο τη περιοχή των ειδοποιήσεων; Μήπως ο φίλος σου το αφαίρεσε κατά λάθος όταν έκανε παραμετροποίηση; Δοκιμάστε τοποθέτησή του πατώντας δεξί κλίκ στη μπάρα και μετά "properties", "toolbars"... Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από sargio01
JohnXarxas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 λοιπον, ο φίλος μου δεν το αφαίρεσε καταλάθος. επίσης, το search απο όπου μπορώ να βρώ εφαρμογές κλπ το έψαξα, όπως επίσης και το "all apps" χρησημοποιώ τα 8αρια αρκετό καιρό Η λύση που βρήκα, ήταν να κατεβάσω κάτι, να κάνω δεξί κλικ και "show destination folder" ή κάτι τέτοιο και μπήκα, μετά έκανα το "my computer" "pin to start" και βγήκε κάπως έτσι άκρη αν υπάρξει κάποιο θέμα θα ξαναποσταρω. Επίσης, μήπως ξέρει κανεις γιατι δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις και πρέπει να μπαίνω και να τσεκάρω το θέμα?
overpower Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Επελεξε το αμεση ειδοποιηση. Δεν εννοει μονο το e-mail οταν κανεις subscribe. Στο λεω γιατι το ειδα προσφατα σε ενα θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα