Προς το περιεχόμενο

dell u2311h και ps3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα χτες σκεφτηκα να συνδεσω το Ps3 στην u2311 εκανα τη συνδεση μεσω ανταπτορα dvi-hdmi- και hdmi δουλευε κανονικα απλα δεν μου βγαζει καθολου ηχο εχω αυτο το headset http://www.creative....tactic3d/alpha/

Ειμουν σιγουρος οτι με οπτικη ινα θα εχω ηχο αλλα πηγα στο πλαισιο και μου ειπε οτι δεν γινετε και πρεπει να παρω ηχεια και διαφορα...αλλα ειπα να αρχισω και εδω ενα θεμα για να ειμαι σιγουρος 100%

Ευχαριστω Κωστας

Επεξ/σία από lust21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να πας στα sound settings και να ρυθμίσεις εσύ από που θες να "βγάζει" ήχο ;)

Επεξ/σία από ilias_97
Δημοσ.

Μπορείς να πας στα sound settings και να ρυθμίσεις εσύ από που θες να "βγάζει" ήχο ;)

Το δοκιμασα αυτο αλλα με το hdmi οταν εβαζα αυτοματες μου λεει οτι δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για ηχο...

μηπως ενοεις οτι με την οπτικη ινα?

Δημοσ.

Πριν στο συνδέσεις σε αυτό το monitor είχες ήχο από το headset?

Ναι εχω το pc ανοιχτο και ακουω μια χαρα οταν αλαζω απο Pc στο ps3 δεν εχω ηχο στο Ps3 αλλα ακουω ακομα το ραδιο στο pc ( me usb συνδεδεμενο στην οθονη τοχω το headset)

Δημοσ.

Ναι εχω το pc ανοιχτο και ακουω μια χαρα οταν αλαζω απο Pc στο ps3 δεν εχω ηχο στο Ps3 αλλα ακουω ακομα το ραδιο στο pc ( me usb συνδεδεμενο στην οθονη τοχω το headset)

Παίρνει το headset οπτική ίνα?! Αν ναι το συνδέεις πας sound settings και επιλέγεις να βγάζει ήχο από digital optical.

Δημοσ.

Παίρνει το headset οπτική ίνα?! Αν ναι το συνδέεις πας sound settings και επιλέγεις να βγάζει ήχο από digital optical.

oxι δεν γινετε μονο με usb η οθονη παιρνει οπτικη ινα αλλα μου ειπαν στο πλαισιο οτι αμα συνδεσω οθονη και Ps3 με οπτικη ινα παλι δεν θα εχω ηχο

Δημοσ.

Περίμενε να σου απαντήσει και κάποιος άλλος αλλά μάλλον όντως δεν γίνεται. 90% δεν θα δουλέψει αλλά δοκίμασε να το συνδέσεις στο ps3 με usb (αλλα νομιζω στο sound settings δεν εχει επιλογη να βγαζει ηχο απο usb)

Γενικά το ps3 βγάζει ήχο με 3 τρόπους: rca,hdmi,οπτική ίνα (αν είχες οθόνη με υποδοχή hdmi παίζει και να δούλευε όπως το έχεις τώρα δεν είμαι σίγουρος)

Δημοσ.

Με το dvi δε περνάει ήχος. Οπότε, για να έχεις ήχο, τα ακουστικά πρέπει να τα συνδέσεις απευθείας στο ps3.

Μόλις τα συνδέσεις βάζεις στις ρυθμίσεις του ps να σου βγάζει ήχο στην έξοδο που έβαλες τα ακουστικά.

Δημοσ.

Με το dvi δε περνάει ήχος. Οπότε, για να έχεις ήχο, τα ακουστικά πρέπει να τα συνδέσεις απευθείας στο ps3.

Μόλις τα συνδέσεις βάζεις στις ρυθμίσεις του ps να σου βγάζει ήχο στην έξοδο που έβαλες τα ακουστικά.

To δοκιμασα δυστηχως δεν γινετε :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...