mi26 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Παιδιά καλησπέρα, έχω τη συγκεκριμένη μητρική asus p4c800 και μέχρι στιγμής είχα μια κάρτα AGP. Ξαφνικά όταν ανοίγω τον υπολογιστή δεν δίνει σήμα στην οθόνη οπότε υποθέτω πως κάτι έγινε με την κάρτα γραφικών. Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω μια φτηνή καρτα γραφικών. Η μητρική μου έχει και υποδοχή AGP αλλά και υποδοχές PCI. Πρέπει να βάλω υποχρεωτικά κάρτα AGP ή μπορώ να βάλω και κάρτα PCI??
doakes Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Μονο AGP μπορεις να βαλεις , η μητρικη σου ειναι πολυ παλια και δεν εχει υποδοχη για PCI Express.Παντως πιο πιθανο ειναι να καηκε η μητρικη σου παρα η καρτα γραφικων. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από doakes
mi26 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 το θέμα είναι ότι ο ανοιγεί ο υπολογιστής και φαίνεται και δυλεύει ο δίσκος και να έχει ρευμα η μητρική...άρα λες είμαι για μητρική..
doakes Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Χωρις να το χω μπροστα μου να κανω καποιες δοκιμες δε μπορω να ξερω τι εχει καει.Το οτι δουλευουν τα ανεμιστηρακια του επεξεργαστη ,καρτας γραφικων, κουτιου παντως δε λεει κατι.Οσες καμενες μητρικες εχω συναντησει γυριζαν κανονικα οι ανεμιστηρες αλλα δεν εδιναν εικονα.
mi26 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 ευχαριστώ για τις απαντήσεις. μπορείς να μου πεις τι δοκιμές μπορω να κάνω; δυστυχώς ο άλλος μου ο υπολογιστής δεν παίρνει καρτα AGP να την δοκιμάσω..
doakes Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Εγω θα τα βγαζα όλα απτο κουτι και θα δοκιμαζα χυμα τη μητρικη με μονο μια μνημη πανω,επεξεργαστη και καρτα γραφικων να δω αν ποσταρει στο BIOS.Επειδη εσυ όμως ισως εχεις δυσκολια μετα να ξανασυνδεσεις σωστα τα καλωδια του κουτιου στη μητρικη, αποσυνδεσε ολα τα περιφερειακα οπως σκληρο δισκο, DVD ROM, Floppy disk drive κλπ βγαλε και τη δευτερη μνημη αν εχει και δοκιμασε να δεις αν ποσταρει.Πριν τα κανεις ολα αυτά, αφου βγαλεις πρωτα το καλωδιο τροφοδοσιας απτο pc, δοκιμασε να βγαλεις τη μπαταρια της μητρικης 2-3 λεπτα και να την ξαναβαλεις μπας και παρει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα