sweetemily Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Πρώτα από όλα, να σας πω ότι έχω το παρακάτω σύστημα: CPU: Core 2 Quad Q6600 @2.4GHz MOBO: MSI G41M-P25 RAM: 1xKingston DDR3 4GB @1.333MHz GPU: Radeon HD4870 1GB PSU: 650W Οθόνη: Viewsonic 19" - 1440x900 μέγιστη ανάλυση HDD: 2xWD 500GB Θέλω να κάνω livestream games και record ταυτόχρονα. Μιλάω για έως 720p αναλύσεις. Τι αναβαθμίσεις θα χρειαστώ; Θα προσθέσω σίγουρα άλλα 4GB RAM και σκέφτομαι να αγοράσω και μια 7850 της ATI. CPU/MOBO δε θέλω να αλλάξω ακόμα. Επίσης, σκέφτομαι να αγοράσω και έναν μικρό SSD. Η σύνδεση που έχω είναι μια 24άρα από την HOL (1mbps upload). Γίνεται να τους ζητήσω να με πάνε πιο πάνω στο upload; Θα με συμβουλεύατε να αγοράσω και μια video capture card; Θα βοηθούσε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Rush13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 κάνε ένα speedtest http://www.speedtest.net/ και δές πόσο upload έχεις...Πολύ δύσκολο να έχεις 1mbps...Επίσης με τις ταχύτητες στην Ελλάδα δέν νομίζω να μπορείς να streamάρεις 720p
sweetemily Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Ξέχασα να αναφέρω ότι αυτές είναι οι ονομαστικές ταχύτητες και όχι οι πραγματικές που πιάνω. Από την σελίδα του router μου βγάζει: Upload: 838 Kbps. Download: 11034 Kbps. Το downstream ήταν στα 16κάτι πριν λίγες ημέρες, πριν να συνδέσω το HOL My tv. Θέλω να τους πάρω και ένα τηλέφωνο να δω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη γραμμή γιατί μου βγάζει και προβλήματα το my tv (άσχετο ). Στο speedtest μου δίνει τα παρακάτω αποτελέσματα: Στο pingtest μου βγάζει τα παρακάτω: Όταν επιλέγω για server Αθήνα, μου βγάζει Packet Lost Test Error. Δίνοντας ένα tracert στο www.insomnia.gr, μου βγάζει 29ms στο δέκατο jump, με "request timed out" στα jumps 4 και 5.
TheELF Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Θέλω να κάνω livestream games και record ταυτόχρονα. Μιλάω για έως 720p αναλύσεις. Τι αναβαθμίσεις θα χρειαστώ; Θα προσθέσω σίγουρα άλλα 4GB RAM και σκέφτομαι να αγοράσω και μια 7850 της ATI. CPU/MOBO δε θέλω να αλλάξω ακόμα. Επίσης, σκέφτομαι να αγοράσω και έναν μικρό SSD. Η σύνδεση που έχω είναι μια 24άρα από την HOL (1mbps upload). Γίνεται να τους ζητήσω να με πάνε πιο πάνω στο upload; Θα με συμβουλεύατε να αγοράσω και μια video capture card; Θα βοηθούσε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δηλαδή όλα τα άλλα τα βρήκες πως να τα κάνεις και σε μάρανε η αναβάθμιση;;; Η capture card δεν ωφελεί σε αυτό που θες να κάνεις,ούτε η κάρτα γραφικών εκτός και αν έχει cuda και βοηθάει τον codec. Σε ποιόν θες να κάνεις stream(γιατί σε πάνω από ένα άτομο δεν θα μπορείς);
Rush13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ειναι πολύ λίγο το upload , εγώ π.χ βγάζω 0,85 περίπου...Δέν νομίζω να μπορείς να streamάρεις σε 720p. Και πάλι και όχι σε HD ανάλυση για να streamάρεις αξιοπρεπώς πιστευω οτι πρέπει να αλλάξεις το σύστημα εντελώς κάτι σε i5 και μια 7870 θα κάνει δουλειά. Φαντάσου οτι αυτοί που streamάρουν HD έχουν κοντά 2mb Upload Speed Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από Rush13
TakisStathis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 κάνε ένα speedtest http://www.speedtest.net/ και δές πόσο upload έχεις...Πολύ δύσκολο να έχεις 1mbps...Επίσης με τις ταχύτητες στην Ελλάδα δέν νομίζω να μπορείς να streamάρεις 720p πολύ βολικό, ευχαριστώ.
sweetemily Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δε μπορώ να ζητήσω από τον πάροχο να με πάει στα 2mbps upload; Δε με πειράζει να stremάρω και σε λίγο χαμηλότερη ανάλυση.
marios32 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Όχι, δεν γίνεται να πας σε 2mbps. Και σε sd να κάνεις το stream, πάλι θα μπουκώνει η γραμμή γιατί θα πιάνει πολύ ψηλά το upload και αν δεν είναι στα ταβάνια, θα είναι στα 70-80% σίγουρα.
arianos16 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Τι παιχνιδια θες να streamαρεις αν επιτρεπεται?
sweetemily Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δε θέλω να streamάρω συγκεκριμένα παιχνίδια, ότι κάτσει περισσότερο, αλλά και ότι game είναι για review.
GnsP Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Ρώτα το Γρυπάρη, δεν ξέρει να σου πει; Αφου ξέρει τα πάντα γύρω από τους υπολογιστές και τα games..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα