Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Πρώτα από όλα, να σας πω ότι έχω το παρακάτω σύστημα:

CPU: Core 2 Quad Q6600 @2.4GHz

MOBO: MSI G41M-P25

RAM: 1xKingston DDR3 4GB @1.333MHz

GPU: Radeon HD4870 1GB

PSU: 650W

Οθόνη: Viewsonic 19" - 1440x900 μέγιστη ανάλυση

HDD: 2xWD 500GB

Θέλω να κάνω livestream games και record ταυτόχρονα. Μιλάω για έως 720p αναλύσεις. Τι αναβαθμίσεις θα χρειαστώ; Θα προσθέσω σίγουρα άλλα 4GB RAM και σκέφτομαι να αγοράσω και μια 7850 της ATI. CPU/MOBO δε θέλω να αλλάξω ακόμα. Επίσης, σκέφτομαι να αγοράσω και έναν μικρό SSD. Η σύνδεση που έχω είναι μια 24άρα από την HOL (1mbps upload). Γίνεται να τους ζητήσω να με πάνε πιο πάνω στο upload;

Θα με συμβουλεύατε να αγοράσω και μια video capture card; Θα βοηθούσε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Δημοσ.

Ξέχασα να αναφέρω ότι αυτές είναι οι ονομαστικές ταχύτητες και όχι οι πραγματικές που πιάνω. Από την σελίδα του router μου βγάζει:

Upload: 838 Kbps.

Download: 11034 Kbps.

Το downstream ήταν στα 16κάτι πριν λίγες ημέρες, πριν να συνδέσω το HOL My tv. Θέλω να τους πάρω και ένα τηλέφωνο να δω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη γραμμή γιατί μου βγάζει και προβλήματα το my tv (άσχετο :P).

Στο speedtest μου δίνει τα παρακάτω αποτελέσματα:

2088271598.png

Στο pingtest μου βγάζει τα παρακάτω:

67080032.png

Όταν επιλέγω για server Αθήνα, μου βγάζει Packet Lost Test Error. Δίνοντας ένα tracert στο www.insomnia.gr, μου βγάζει 29ms στο δέκατο jump, με "request timed out" στα jumps 4 και 5.

Δημοσ.

Θέλω να κάνω livestream games και record ταυτόχρονα. Μιλάω για έως 720p αναλύσεις. Τι αναβαθμίσεις θα χρειαστώ; Θα προσθέσω σίγουρα άλλα 4GB RAM και σκέφτομαι να αγοράσω και μια 7850 της ATI. CPU/MOBO δε θέλω να αλλάξω ακόμα. Επίσης, σκέφτομαι να αγοράσω και έναν μικρό SSD. Η σύνδεση που έχω είναι μια 24άρα από την HOL (1mbps upload). Γίνεται να τους ζητήσω να με πάνε πιο πάνω στο upload;

Θα με συμβουλεύατε να αγοράσω και μια video capture card; Θα βοηθούσε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Δηλαδή όλα τα άλλα τα βρήκες πως να τα κάνεις και σε μάρανε η αναβάθμιση;;;

Η capture card δεν ωφελεί σε αυτό που θες να κάνεις,ούτε η κάρτα γραφικών εκτός και αν έχει cuda και βοηθάει τον codec.

Σε ποιόν θες να κάνεις stream(γιατί σε πάνω από ένα άτομο δεν θα μπορείς);

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι πολύ λίγο το upload , εγώ π.χ βγάζω 0,85 περίπου...Δέν νομίζω να μπορείς να streamάρεις σε 720p.

Και πάλι και όχι σε HD ανάλυση για να streamάρεις αξιοπρεπώς πιστευω οτι πρέπει να αλλάξεις το σύστημα εντελώς κάτι σε i5 και μια 7870 θα κάνει δουλειά.

Φαντάσου οτι αυτοί που streamάρουν HD έχουν κοντά 2mb Upload Speed :confused:

Επεξ/σία από Rush13
Δημοσ.

Δε μπορώ να ζητήσω από τον πάροχο να με πάει στα 2mbps upload; Δε με πειράζει να stremάρω και σε λίγο χαμηλότερη ανάλυση.

Δημοσ.

Όχι, δεν γίνεται να πας σε 2mbps.

Και σε sd να κάνεις το stream, πάλι θα μπουκώνει η γραμμή γιατί θα πιάνει πολύ ψηλά το upload και αν δεν είναι στα ταβάνια, θα είναι στα 70-80% σίγουρα.

Δημοσ.

Ρώτα το Γρυπάρη, δεν ξέρει να σου πει; Αφου ξέρει τα πάντα γύρω από τους υπολογιστές και τα games.. :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...