Tilemaxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ο ήχος των αυτοκινήτων ακόμα ηλεκτρική σκούπα είναι; 1
alexasso Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Το παιζω εδω και καμια ωρα , καλο μου φαινεται , ο χειρισμος μπορει να ειναι και η ιδεα μου αλλα μου φαινεται βελτιωμενος , δεν εχω τιμονιερα ..Αυτοκινητα να φαν και οι κοτες , αλλα η απολαυση του να οδηγεις το Τεσλα ειναι ονειρο , ήσυχο και γρήγορο .. ειμαι ακομα στην αρχη οπως ειπα , παντως φαινεται οτι θα περασουν ομορφα οι γιορτες , με γκαζια και αναποδα τιμονια
spinemm Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ο χειρισμος με την εξωτερικη καμερα παραμενει ιδιος με το 5? θελω να πω το αυτοκινητο ακομα το νοιωθεις οτι παει σαν τρενο στις στροφες ή αυτη την φορα το διορθωσανε και μπορεις να "νοιωσεις" τα αναποδα και οχι οτι απλα βγαινεις απο το δρομο και απλα το επαναφερεις? με λιγα λογια....η εξωτερικη καμερα "ακολουθει" το αυτοκινητο ή "ανταποκρινεται" τις κινησεις που κανεις εσυ οπως στο FORZA?
fearwhatnow Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Στο forza δεν τον παιζει η turn 10 αλλα η γελοια η Μικρομαλακη....οσο για το gt6 πρεπει να μας τα κανουν τσουρεκια οι Γιαπωνεζοι στην αρχη του παιχνιδιου που σου δινουν οδηγιες λες και δεν εχουμε παιξει κανενα παιχνιδι στη ζωη μας; Αμ η μαλακια που σε υποχρεωνει να αγορασεις συγκεκριμενο αυτοκινητο για πρωτο;Επαιξα μονο 2 πιστες μεχρι τωρα στο Sunday Cup και απο οτι παρατηρω πλεον δεν σε υποχρεωνει να παιρνεις διπλωματα και παπαριες αλλα σε βαζει κατευθειαν να αγωνιζεσαι....μπορει και να κανω λαθος μιας και εχω παιξει ελαχιστα. Σαν πρωτη εντυπωση παντως μου κανει σαν ενα υπεραπλουστευμενο και παιδικο στην αισθηση GT5... Υ.Γ Στο τελος κερδιζεις εναν αγωνα και πεταγονται κατι γελοια πυροτεχνηματα λες και ειναι manga....ελεος. Θα σβηστουν απο τον χαρτη GT και Forza το 2014 που θα κυκλοφορησει το Project Cars στις κονσολες. Ο ήχος των αυτοκινήτων ακόμα ηλεκτρική σκούπα είναι; Οχι. Ακομα καλυτερος: 1
kabamaru21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ο χειρισμος με την εξωτερικη καμερα παραμενει ιδιος με το 5? θελω να πω το αυτοκινητο ακομα το νοιωθεις οτι παει σαν τρενο στις στροφες ή αυτη την φορα το διορθωσανε και μπορεις να "νοιωσεις" τα αναποδα και οχι οτι απλα βγαινεις απο το δρομο και απλα το επαναφερεις? με λιγα λογια....η εξωτερικη καμερα "ακολουθει" το αυτοκινητο ή "ανταποκρινεται" τις κινησεις που κανεις εσυ οπως στο FORZA? Φιλε αυτο που λες με την καμερα μου εχει κανει εντύπωση και εμενα, ειναι fix πισω απο το αυτοκίνητο (όπως και στο 5) ενώ αν ανταποκρινοταν οπως λες και εσυ, θα εδινε παραπάνω ρεαλισμό. Τωρα ειναι λες και παιζεις arcade σε ουφαδικο ενα πραμα.
spinemm Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Φιλη... :) Ευχαριστω, με βλεπω να ακυρωνω την Anniversary Που εχω παραγγειλει... και να περιμενω το ΧΟΝΕ και το FORZA 5.... Δεν με χαλαει το εαν "μοιαζει" με arcade σε ουφαδικο ισα ισα (μακαρι μαλιστα ο "χειρισμος" -μιλαω παντα για την εξωτερικη καμερα- να εφτανε εστω και τα επιπεδα του SEGA RALLY 1,2) αλλα επειδη μου αρεσει να βλεπω το αυτοκινητο και παντα παιζω με την εξωτερικη καμερα γμτ με χαλαει πια η συγκεκριμενη του GT, στα πρωτα 4 ελεγα ΟΚ αλλα με το 6 (Και το 5 βεβαια) και αφου πια υπαρχει μετρο συγκρισης (FORZA) πιστευα οτι θα καναν κατι για να το αλλαξουν.....αλλα απο οτι φαινεται παλι παμε για μια "αρπαχτη" (αν και ακουγεται σαν ιεροσυλια αυτο) οπως θεωρω οτι ηταν το 5!!!!!!!!
privateer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ο ήχος των αυτοκινήτων ακόμα ηλεκτρική σκούπα είναι; Live http://www.ustream.tv/channel/redsungamer-live#itm_source=user_dropdown&itm_campaign=header&itm_medium=channel1_link&itm_content=Channel_1
kabamaru21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 εδω λεει οτι θα βγαλουν update με audio improvements καποια στιγμή.http://uk.ign.com/articles/2013/09/17/audio-improvements-may-not-be-ready-for-gran-turismo-6 και εδω οτι θα προσθέτουν πραγματα σιγα σιγα http://uk.ign.com/articles/2013/09/18/gran-turismo-6-to-have-large-day-one-patch αλλα αυτο εδω με αποτελείωσε..http://www.eurogamer.net/articles/2013-12-04-gran-turismo-6-microtransaction-pricing-revealed αίσχος!
vfragos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε αυτο που λες με την καμερα μου εχει κανει εντύπωση και εμενα, ειναι fix πισω απο το αυτοκίνητο (όπως και στο 5) ενώ αν ανταποκρινοταν οπως λες και εσυ, θα εδινε παραπάνω ρεαλισμό. Τωρα ειναι λες και παιζεις arcade σε ουφαδικο ενα πραμα. Ρεαλισμός και κάμερα πίσω από το αυτοκίνητο δεν πάνε μαζί.
spinemm Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Εαν καποιος θελει πραγματικο "ρεαλισμο" δεν αγοραζει παιχνιδια και κονσολα, μαζευει ευρω και αγοραζει "πραγματικο" εξομοιωτη, πληρωνει και κανει μαθηματα αγωνιστικης οδηγησης και υστερα αγοραζει αγωνιστικο αυτοκινητο και...ενα σωρο αλλα ....κοινως κανει το ονειρο του πραγματικοτητα με οποιοδηποτε κοστος (για να μην αναφερθω σε ολους αυτους που περιμενουν απο μια κονσολα και ενα παιχνιδι να νοιωσουν τον ρεαλισμο που ΔΕΝ μπορει προσφερει ενας προσομοιωτης αφων ή μαχης ) απο εκει και περα οι υπολοιποι νομιζω οτι θελουμε κατι που να μπορουμε να χαρουμε ΚΑΙ ΟΧΙ να εκνευριστουμε προσπαθωντας να "απολαυσουμε" το ΧΟΜΠΥ μας!!! με την μονη διαφορα οτι ο γιαπωνεζος "φιλος" μας δεν ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙς "φωνες" περι καμερας-χειρισμου και ενα σωρο αλλες υποδειξεις απο τους "φιλους"-"λατρεις" της σειρας GT!!!!! 4
marios_geo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Σωστός, ps3 και gt κόστος 300 ευρώ. Αγορά αυτοκινήτου κόστος 30000. Τελικά, θα κάνω ένα μικρό κουράγιο και δεν θα πάρω το παιχνίδι. Λίγη οικονομία και τσουπ να το αυτοκίνητο.
Vole Maulder Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μάριε, ούτε καν. Δες το σενάριο για την ταινία Gran Turismo που πρόκειται να βγει
spinemm Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Σωστός, ps3 και gt κόστος 300 ευρώ. Αγορά αυτοκινήτου κόστος 30000. Τελικά, θα κάνω ένα μικρό κουράγιο και δεν θα πάρω το παιχνίδι. Λίγη οικονομία και τσουπ να το αυτοκίνητο. Εαν και εσυ εισαι ενας απο αυτους που το "παιζουν" οδηγαρες και μαχητες, πιλοτοι etc των κονσολων και τους "χαλαει" το "εξωτερικη καμερα" ΔΥΣΤΥΧΩΣ ή ΕΥΤΥΧΩΣ, αυτο που σκεφτηκες και εγραψες σαν δευτερη επιλογη ειναι ο μονοδρομος!!! μονο που σιγουρα δεν θα ειναι της ταξης των 30000 αλλα υπερβαινει κατα πολυ αυτου του ποσου!!! :)
BRAXOS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 καλα ρε παιδια δεν ειναι ολα στην ζωη ακρα! υπαρχει και το rbr2013 για wrc εμπηρεια και rfactor/as.corsa για τα υπολοιπα...μια καλη τιμονιερα, ενα μπαγκετ καθησματακι και εισαι αρχοντας. προσωπικα μου εχει φτασει ενα project μου περιπου στα 500 ευρα.
HolyMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 εδω λεει οτι θα βγαλουν update με audio improvements καποια στιγμή. http://uk.ign.com/articles/2013/09/17/audio-improvements-may-not-be-ready-for-gran-turismo-6 και εδω οτι θα προσθέτουν πραγματα σιγα σιγα http://uk.ign.com/articles/2013/09/18/gran-turismo-6-to-have-large-day-one-patch αλλα αυτο εδω με αποτελείωσε.. http://www.eurogamer.net/articles/2013-12-04-gran-turismo-6-microtransaction-pricing-revealed αίσχος! ε καλα σιγα το πιο ακριβο αμαξι εχει 20m credits aka 150€...μια χαρα ειναι για να βλεπεις ρεαλισμο σε τενεκεδες με 4 τροχους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα