Προς το περιεχόμενο

Gran Turismo 6 [PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λιγο που επαιξα μου αρεσει πιο πολυ απο το προηγούμενο αν θα μαρεσει πιο πολυ και απο το forza ο καιρος θα το δειξει. Μονο που εφτιαξαν τα κωλομενου και ειναι ποιο αμεσα ειναι μεγαλο + !

Τα κουμπια γιατι τα εχουν παντα χαλια? ας πουμε το accelerate ειναι στον αναλογικο και οχι στις σκανδαλες..

Δημοσ.

Παίδες, αν παίξουμε απο τώρα το GT6 (πρίν δηλαδή την επίσημη release date),

χωρίς να είμαστε στο psn online, υπάρχει κίνδυνος για BAN κτλ?

Δημοσ.

παρατηρώ ότι καποια αυτοκίνητα δεν εχουν πολλες λεπτομέρειες πανω τους εν συγκρισει με άλλα που υπαρχουν στο παιχνιδι.

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, και στο 5 ίσχυε αυτό. Κάποια αμάξια ήταν premium models και τα υπόλοιπα είναι πιο απλά μοντέλα, νομίζω χωρίς καν εσωτερική κάμερα (σε αυτό μπορεί και να κάνω λάθος, πάει πολύς καιρός που ασχολήθηκα με το GT5).

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, και στο 5 ίσχυε αυτό. Κάποια αμάξια ήταν premium models και τα υπόλοιπα είναι πιο απλά μοντέλα, νομίζω χωρίς καν εσωτερική κάμερα (σε αυτό μπορεί και να κάνω λάθος, πάει πολύς καιρός που ασχολήθηκα με το GT5).

Ισχυει για το GT5, για το 6 δε ξερω περιμενω την official release να πω εντυπωσεις.

Δημοσ.

Ξέρει κάνεις αν το gt6 θα είναι και 3d όπως το gt5?

Στο εξωτερικό αναφέρουν ότι δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη.... Είναι δυνατόν?

Δημοσ.

Τα γραφικά του παιχνιδιού ειναι εντυπωσιακά (υπαρχουν κατι ψιλοκολλήματα αλλα νταξ τιποτα σοβαρο).
Δοκίμασα να το παίξω σε 720p και νομιζω τρεχει καλύτερα.. δεν ξερω ισως ειναι και placebo.
Για τα μοντελα των αυτοκινήτων ειπα και παραπανω οτι καποια θελουν δουλεια!

Ο ήχος από τα αμάξια και τους κινητήρες βέβαια παραμένει μέτριος (εως μουφα) του forza ειναι πολυ καλύτερος, και επειδη εγώ δίνω αρκετή βάση στα soundtrack και τον ήχο των παιχνιδιών-ταινιών-σειρών με εκνευρίζει!

Τα physics αν και δεν είμαι ειδικός είναι αποδεκτά (και εκεί οριακά καλύτερο το forza), βέβαια για μένα θέλουν ολικό ξήλωμα, σβήσιμο και delete, και να τα φτιαξουν  απο το 0 στο ps4 για πετύχουν έξτρα ρεαλισμό αφου υπάρχει και η επεξεργαστικη ισχύς.. (αμφιβάλω πολυ εαν θα το κανουν)

Το καλο οπως παντα με το GT ειναι οτι σου δινει παρα πολλές πιστες και τεράστιο αριθμό αυτοκινήτων (1200?) που αν το συγκρινεις με το κομμένο forza5 γελας. (τον παιζει εκει η turn10)

Κλείνοντας το παιχνίδι είναι πολύ καλό και πιστεύω θα μας κρατήσει καλή συντροφιά μεχρι να αγορασουμε καμια next gen κονσολα.

Δημοσ.

Στο forza δεν τον παιζει η turn 10 αλλα η γελοια η Μικρομαλακη....οσο για το gt6 πρεπει να μας τα κανουν τσουρεκια οι Γιαπωνεζοι στην αρχη του παιχνιδιου που σου δινουν οδηγιες λες και δεν εχουμε παιξει κανενα παιχνιδι στη ζωη μας;

Αμ η μαλακια που σε υποχρεωνει να αγορασεις συγκεκριμενο αυτοκινητο για πρωτο;Επαιξα μονο 2 πιστες μεχρι τωρα στο Sunday Cup και απο οτι παρατηρω πλεον δεν σε υποχρεωνει να παιρνεις διπλωματα και παπαριες αλλα σε βαζει κατευθειαν να αγωνιζεσαι....μπορει και να κανω λαθος μιας και εχω παιξει ελαχιστα.

Σαν πρωτη εντυπωση παντως μου κανει σαν ενα υπεραπλουστευμενο και παιδικο στην αισθηση GT5...

Υ.Γ
Στο τελος κερδιζεις εναν αγωνα και πεταγονται κατι γελοια πυροτεχνηματα λες και ειναι manga....ελεος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...