Udontneed2know Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 παλι καλα που υπαρχει και το eurogamer γιατι καποιοι μας ελεγαν οτι απο την cocpit cam μετρας τα frames.
JohnVani18 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Κάνει μπαμ οτι χάνει frames. Το να πέφτει απο τα 60 στα 40 δεν είναι και λίγο. Κι εμένα μου χτύπησε πολύ άσχημα στο μάτι οταν έπαιξα και έβαλα εσωτερική.
panos2171 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Χάνει αισθητά frames, ειδικά με in-car και 2-3 αυτοκίνητα μπροστά. Αυτό σίγουρα θα λυθεί στην κανονικά έκδοση. Εγώ όμως δεν μπορώ να καταλάβω το άλλο, στο βίντεο όπου γίνεται η σύγκριση ανάμεσα σε 720 και 1080 πως είναι δυνατόν να κάνει τις ίδιες ακριβώς κινήσεις? Δεν υποτίθεται ότι τη μια φορά το τεστάρει στα 720 και την άλλη στα1080?
KingVairas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Εμενα μια χαρά μου φαίνεται το παιχνιδάκι. ..χαλαρώστε !!! Στα pc μας των 800 ευρώ τέτοια γραφικά δύσκολα να δεις !!!
Vole Maulder Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Χάνει αισθητά frames, ειδικά με in-car και 2-3 αυτοκίνητα μπροστά. Αυτό σίγουρα θα λυθεί στην κανονικά έκδοση. Εγώ όμως δεν μπορώ να καταλάβω το άλλο, στο βίντεο όπου γίνεται η σύγκριση ανάμεσα σε 720 και 1080 πως είναι δυνατόν να κάνει τις ίδιες ακριβώς κινήσεις? Δεν υποτίθεται ότι τη μια φορά το τεστάρει στα 720 και την άλλη στα1080? Μήπως είναι replay του ίδιου αγώνα σε διαφορετική ανάλυση απλώς;
panos2171 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δε θα ταν λίγο άκυρη η σύγκριση όμως?? Όταν παίζεις ''live'' το hardware χρησιμοποιείται περισσότερο από το να παίζει απλά ένα βίντεο. Σε μένα ήταν πιο μεγάλο το lag.
JohnVani18 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Εμενα μια χαρά μου φαίνεται το παιχνιδάκι. ..χαλαρώστε !!! Στα pc μας των 800 ευρώ τέτοια γραφικά δύσκολα να δεις !!!Riiiiiiight............... υγ : αν τα 600 τα έσκασες για CPU, ναί, δεν θα τα δείς
Udontneed2know Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Κάνει μπαμ οτι χάνει frames. Το να πέφτει απο τα 60 στα 40 δεν είναι και λίγο. Κι εμένα μου χτύπησε πολύ άσχημα στο μάτι οταν έπαιξα και έβαλα εσωτερική. Σαφεστατα και χανει frames, αλλα τα 40fps (minimum) δεν το λες οτι "μετρας τα frames στην οθονη" Δε θα ταν λίγο άκυρη η σύγκριση όμως?? Όταν παίζεις ''live'' το hardware χρησιμοποιείται περισσότερο από το να παίζει απλά ένα βίντεο. δεν παιζει κανενα video, το replay του αγωνα ειναι , σου δειχνει τι εκανες με το engine του παιχνιδιου, σαν να το επαιξες εσυ, δεν εχει καμια διαφορα.
JohnVani18 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Κι όμως, φαίνεται πάρα πολύ. Χάνει το 1/3. Και οταν χάνει τόσο πολύ, είναι σα να μετράς τα frame. Μου φαίνεται περίεργο αν το έπαιξες και δεν το πρόσεξες.
Udontneed2know Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Κι όμως, φαίνεται πάρα πολύ. Χάνει το 1/3. Και οταν χάνει τόσο πολύ, είναι σα να μετράς τα frame. Μου φαίνεται περίεργο αν το έπαιξες και δεν το πρόσεξες. δηλαδη εσενα το 90% των παιχνιδιων που ειναι στα 30fps σου φενεται οτι μετρας frames?
JohnVani18 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Όχι, γιατί οταν παίζω σε κονσόλα, ξέρω τι με περιμένει και πλέον έχω μάθει να μην δίνω σημασία. Στις αρχές ναί, μου ηταν πολύ περίεργο το όλο σκηνικό. Και άλλο οταν παίζεις σε σταθερό 30αρι επί λεπτά/ώρες, άλλο οταν παίζεις και καλομαθαίνεις με 60αρι και σου πέφτει στα 40.
KingVairas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Εμενα μια χαρά μου φαίνεται το παιχνιδάκι. ..χαλαρώστε !!! Στα pc μας των 800 ευρώ τέτοια γραφικά δύσκολα να δεις !!!Riiiiiiight............... υγ : αν τα 600 τα έσκασες για CPU, ναί, δεν θα τα δείς Μα δεν έχει βγει για pc ισαξιο παιχνίδι ακομα απο οσο θυμάμαι. Εκτός αν θυμάσαι εσυ.
Darthvader Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Τα παιχνίδια στα pc είναι καλύτερα μόνο σε αναλυση. Τα GΤ και Forza είναι κλάσεις ανώτερα σαν παιχνίδια από ότι αντίστοιχο υπάρχει για pc. Και μάλιστα το GT 6 είναι άθλος που τρέχει σε αυτό το hardware.Την ποιότητα σχεδιασμού των αυτοκινήτων δεν την έχει κανένα άλλο franchise. Οσο για τα fps σίγουρα τα 60 είναι τα επιθυμητά. Εντύπωση όμως μου έκανε το Horizon που ήταν πολύ smooth στα 30fps. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα