Προς το περιεχόμενο

Gran Turismo 6 [PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι γραφικαρες,ηλιος μονο με χαλια εφφε εξοδων και ατυχηματων μαζι με χαλια background.

Οταν εστιαζουν μονο στα αμαξια,λογικο ειναι να δειχνουν ωραια.

Το Assetto Corsa του ριχνει στα αυτια.

Και μη μιλατε για Project CARS,θα βγει και για κονσολες

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι γραφικαρες,ηλιος μονο με χαλια εφφε εξοδων και ατυχηματων μαζι με χαλια background.

Οταν εστιαζουν μονο στα αμαξια,λογικο ειναι να δειχνουν ωραια.

Το Assetto Corsa του ριχνει στα αυτια.

Και μη μιλατε για Project CARS,θα βγει και για κονσολες

σιγά τα παιχνίδια. δεν ειναι τυχαίο νομίζω οτι το gt βγαίνει μόνο για ps. 

αμα ηταν fifa η pro θα εβγαινε και σε pc.

ελα ομως που ειναι ενας απ τους κολοσσιαίους τίτλους του ps. 

αυτα που λες εσυ εχει μονο πολύγωνα για γραφικά και ας πουμε καλη οδήγηση.  

να μου πεις οτι το forza εχει καλυτερα γραφικα...να σου πω ναι, αλλα και αυτο δεν μπορει να πιασει το gt.

απο εμενα το forza εφαγε ακυρο μονο και μονο οτι εχει XP και πρεπει να μαζευεις τετοια χαζα για να ξεκλειδώσεις αυτοκίνητα. 

στο gt θες μονο δίπλωμα για να τρεχεις και χρηματα για να αγοράζεις !!!  τα υπόλοιπα ειναι περιττα....

το μονο ραλακι που κατι πήγε να κανει στους υπολογιστές ηταν το sega gt.

αλλα το άφησαν στο χρονοντουλαπο.... 

το ειχα θυμαμαι..... ηταν 2 cd, καπου το εδωσα και απο τοτε χαθικε μια και καλη. 

Δημοσ.

Kαι εμενα μου αρεσει το GT,αλλα το 5 δε με ικανοποιησε.

Αλλα το AC εχει κατι physics...

Αυτη ειναι και η διαφορα τους.

Το GT ειναι semi-sim,ενω το AC ειναι Sim.

Να ξερεις οτι τα καλα simulations δε πουλανε.Tα GT και Forza ειναι ημιsimulations,για να πουλησουν.

Δημοσ.

@John

Μάλλον δεν το ξέρεις πως η PD ήθελε να βγάλει το GT και στο PC λόγω δυνατοτήτων της πλατφόρμας, αλλά δεν είναι στο χέρι της μια τέτοια απόφαση.

Δημοσ.

Kαι εμενα μου αρεσει το GT,αλλα το 5 δε με ικανοποιησε.

Αλλα το AC εχει κατι physics...

Αυτη ειναι και η διαφορα τους.

Το GT ειναι semi-sim,ενω το AC ειναι Sim.

Να ξερεις οτι τα καλα simulations δε πουλανε.Tα GT και Forza ειναι ημιsimulations,για να πουλησουν.

δεν ειμαι μονο η οδήγηση. 

ειναι η ελευθεριά κίνησης στο παιχνίδι, η ποικιλία στα οχήματα και το καταπληκτικό φτιάξιμο που περνούν. 

Δημοσ.

σιγά τα παιχνίδια. δεν ειναι τυχαίο νομίζω οτι το gt βγαίνει μόνο για ps. 

αμα ηταν fifa η pro θα εβγαινε και σε pc.

ελα ομως που ειναι ενας απ τους κολοσσιαίους τίτλους του ps. 

αυτα που λες εσυ εχει μονο πολύγωνα για γραφικά και ας πουμε καλη οδήγηση.  

να μου πεις οτι το forza εχει καλυτερα γραφικα...να σου πω ναι, αλλα και αυτο δεν μπορει να πιασει το gt.

απο εμενα το forza εφαγε ακυρο μονο και μονο οτι εχει XP και πρεπει να μαζευεις τετοια χαζα για να ξεκλειδώσεις αυτοκίνητα. 

στο gt θες μονο δίπλωμα για να τρεχεις και χρηματα για να αγοράζεις !!!  τα υπόλοιπα ειναι περιττα....

το μονο ραλακι που κατι πήγε να κανει στους υπολογιστές ηταν το sega gt.

αλλα το άφησαν στο χρονοντουλαπο.... 

το ειχα θυμαμαι..... ηταν 2 cd, καπου το εδωσα και απο τοτε χαθικε μια και καλη. 

μαλλον εχεις ασχοληθει πολυ επιφανιακα με το forza.

στα γραφικα, εφ'οσον μιλαμε σοβαρα τωρα και δε λεμε βλακιες, το forza, ή μαλλον ΟΛΑ τα forza στο 360, ειναι κατα πολυ καλυτερα στα γραφικα, αφου ειναι φουλ κλειδωμενα στα 60 frames με v-sync, και δεν χανουν ουτε μισο frame ακομα και οταν προσπαθεις να κανεις καραμπολες με 16 αυτοκινητα.

σε αντιθεση, το gt5 κομπιαζει, σχιζει την εικονα, και γενικα κανει οτι γουσταρει αναλογα το φορτιο των γραφικων.

βασικα, ακομα και το gameplay εχει υποστει μειωσεις για χαρη των (μη σταθερων) γραφικων...!

αυτα, για καποιον που παιζει racing ή racing simulator ειναι εκ των ουκ ανευ.

παμε παρακατω

ποιος σου ειπε οτι χρειαζεσαι experience κλπ? λαθος!

και το sega gt ηταν οντως καλο, αλλα παρολα αυτα 10 σκαλες κατω απο το forza...

• Like 1
Δημοσ.

υπηρχε λογος και πολυ καλος: η 'κονομα!

οπως αντιστοιχα κανουν και με το GTA5.

περα απο αυτο, ελπιζω στο ps4 να μην καταντησουμε να δουμε το gt με ασπρα μαλια......

Εννοείς  οτι θα κονομήσουν επειδή το βγάζουν για ps3 και όχι για ps4 , έτσι?

στα γραφικα, εφ'οσον μιλαμε σοβαρα τωρα και δε λεμε βλακιες, το forza, ή μαλλον ΟΛΑ τα forza στο 360, ειναι κατα πολυ καλυτερα στα γραφικα, αφου ειναι φουλ κλειδωμενα στα 60 frames με v-sync, και δεν χανουν ουτε μισο frame ακομα και οταν προσπαθεις να κανεις καραμπολες με 16 αυτοκινητα.

σε αντιθεση, το gt5 κομπιαζει, σχιζει την εικονα, και γενικα κανει οτι γουσταρει αναλογα το φορτιο των γραφικων.

βασικα, ακομα και το gameplay εχει υποστει μειωσεις για χαρη των (μη σταθερων) γραφικων...!

παμε παρακατω

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του forza για εμένα που δεν το έχω παίξει ήταν η υποστήριξη τιμονιέρας. Εχω G25 από την εποχή που έπαιζα GTR2 , GTR Evo και Μ3 challenge και δεν ηθελα να σκάσω του κόσμου τα λεφτά για να πάρω και μια δευτερη Fanatec τιμονιέρα. ( Ασε που θα χρειαζόμουν και 2o cockpit...)

Αν η MS είχε φροντίσει να υπάρχει μια τιμονίερα που να δουλευει σε pc,360,ps τοτε το xbox θα είχε πουλήσει περισσότερο και το franchise θα ήταν ακόμα πιο γνωστό . Τελος πάντων τώρα που έχω και 360 θα το δοκιμάσω.

• Like 1
Δημοσ.

Μας χρωστούσε η Polyphony άλλο ένα GT στο PS3, γιατί το 5 είχε πολλά θεματάκια. Ελπίζω στο 6 να υπάρχει locked 60fps και μηδενικό tearing, στο 5 ειδικά στις city circuits το tearing έβγαζε μάτια, πολλές φορές και σε κάθε στροφή. Αν και απ' οτι καταλαβαίνω, μάλλον θα ξαναέχουμε μέσα standard cars και θα ξενερώσω άσχημα...

• Like 1
Δημοσ.

-Εννοείς  οτι θα κονομήσουν επειδή το βγάζουν για ps3 και όχι για ps4 , έτσι?

-Το μεγαλύτερο πρόβλημα του forza για εμένα που δεν το έχω παίξει ήταν η υποστήριξη τιμονιέρας. Εχω G25 από την εποχή που έπαιζα GTR2 , GTR Evo και Μ3 challenge και δεν ηθελα να σκάσω του κόσμου τα λεφτά για να πάρω και μια δευτερη Fanatec τιμονιέρα. ( Ασε που θα χρειαζόμουν και 2o cockpit...)

Αν η MS είχε φροντίσει να υπάρχει μια τιμονίερα που να δουλευει σε pc,360,ps τοτε το xbox θα είχε πουλήσει περισσότερο και το franchise θα ήταν ακόμα πιο γνωστό . Τελος πάντων τώρα που έχω και 360 θα το δοκιμάσω.

σωστος και στα δυο

-το gt6 κοιταει πρωτη μερα που θα βγει, αρκετα εκατομμυρια πωλησεις. αν εβγαινε στο ps4, θα κοιτουσε 70% κατω στην καλυτερη,

συν οτι τα κοστη για επομενο επισοδειο με τα γνωστα εργαλεια και στο γνωστο hardware, ειναι συγκριτικα μηδαμινα.

-οπως εγραψα και στο θεμα forza, οι ανθρωποι που τα κανονιζουν αυτα στη microsoft ειναι οι μεγαλυτερες πουτανες του κοσμου.

εχεις 100% δικιο για την g25 και οχι μονο. υπαρχει παρασκηνιο πριν 6-7 χρονια μεταξυ Logitech-microsoft. (που τελικα τους πηδηξε η logitech)

περα απο αυτην ομως, εχεις και παλι δικιο σε αυτο που λες για το forza.

απο ολους μου τους γνωστους που πραγματικα ασχολουνται με αυτοκινητα (και με αντιστοιχα games), μονο 2 προτιμουν το gt αντι του forza, και φυσικα ο λογος ειναι οτι ενω στο gt απλα κουμπωνουν το τιμονακι που ηδη ειχαν αγορασει για το pc τους, στο forza αμα πανε να το κανουν αυτο, βγαινει μια χερα και τους μουτζωνει.

ετσι λοιπον, ειναι 100% λογικο καποιος που δοκιμασε το forza με joypad, και το gt με τιμονι, ΕΙΔΙΚΑ οταν εχει εμπειρια με το τιμονι και οχι με το joystick, οι πρωτες του εντυπωσεις να μην αντικατοπτριζουν την πραγματικοτητα, αλλα αυτο που ενιωσε. (γνωριμο το τιμονι, ασχετο το joystick).

για το αλλο που λες δε, ακομα και οσοι πηραν περσι την ακριβη τιμονιερα με τα λογοτυπα του forza απανω, ειναι αρκετα πιθανο οτι θα την βαλουνε ολοι μαζι στον πατο τους στο επομενο xbox.

tilemaxx: εγω μονο αυτο θελω. 60fps locked. αν δεν ειναι ετσι -7 χρονια μετα-  απλα αρνουμαι να ασχοληθω.

η ωραιοπαθεια εχει και τα ορια της (κ. yamauchi)

Δημοσ.

παμε παρακατω

αυτα τα τεχνικα προβληματα που λες για το GT ειναι καθαρά θεμα κονσολας και προγραμματιστων. 

το saga gt ηταν σε εποχες πριν το πρωτο xbox, απλα ηταν και ειναι το μονο παιχνιδι στο ιδιο στιλ με forza και gt που προσπαθισε να βγει σε υπολογιστες. εχουμε πιξει στα nfs στο pc !!! 

Εγώ πάντως κρατάω μικρό καλάθι και για τα 60fps και για το tearing.

για το ps3 ? ετσι το κοβω και γω. 

Δημοσ.

αυτα τα τεχνικα προβληματα που λες για το GT ειναι καθαρά θεμα κονσολας και προγραμματιστων. 

συμφωνοι, αλλα εφ'οσον το συγκεκριμενο game το βρισκεις μονο στη συγκεκριμενη κονσολα, και απο τους συγκεκριμενους προγραμματιστες, αυτο το μετατρεπει σε γενικοτερο προβλημα του παιχνιδιου.

το sega gt ηταν σε εποχες πριν το πρωτο xbox, απλα ηταν και ειναι το μονο παιχνιδι στο ιδιο στιλ με forza και gt που προσπαθισε να βγει σε υπολογιστες. εχουμε πιξει στα nfs στο pc !!! 

το sega gt ειχε βγει σαν gran turismo killer. και εδω που τα λεμε, ητανε!

ειχε βγει και στο original xbox, και ηταν καταπληκτικο για την εποχη του ( http://en.wikipedia.org/wiki/Sega_GT_2002 )

δυστυχως, οπως με πολλα καταπληκτικα πραγματα της sega, αγνοειται η τυχη του.

οσο για τα 60καρε στο gt6, μη με απογοητευετε ωρε!

η κοινοτητα GT εχει επικοινωνησει το θεμα ουκ ολιγες φορες στην polyphony, και η polyphony δηλωνει νεο engine.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

John Vani 18 ετσι θα είναι το GT στο PS4....

Λοιπόν μια πρώτη ανάλυση για το demo.

Based on what we're seeing in the GT6 demo, resolution gets an impressive boost - up 12.5 per cent to 1440x1080 - but multi-sampling is gone, eschewed in favour of post-process MLAA. In effect, Polyphony is reallocating resources - moving anti-aliasing over to the Cell's SPUs, and giving the RSX graphics chip room to breathe, allowing for the increased definition in the core imagery plus the implementation of other new rendering features.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-gt6-demo-vs-gt5

GT Academy  720p vs 1080p

GT Academy 1080p (1440*1080)  Vs GT5 1080p (1280*1080)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...