JohnVani18 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Να είναι ομως σωστό GT, όχι σαν την πατάτα του PSP.
tak_loyk Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Κούραση κούραση και πάλι κούραση. Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Ανανέωση 0. Τόσα χρόνια είναι το παιχνίδι στην αγορά και πραγματικά δεν έχουν προσθέσει τίποτα που να λες "ΑΜΑΝ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ". Γενικά νομίζω ότι το gaming industry έχει προ πολλού μείνει από φρέσκες ιδέες αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης. 1
Ghost_Rider Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 τα κορυφαια ηταν αναμφιβολλα το GRAN TURISMO 1 KAI 2. ολα τα αλλα ειναι ελιες θρουμπες
Vole Maulder Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ρε συ, Ghost Rider, με όλη την καλή διάθεση, μου θυμίζεις κάτι άτομα του στιλ "εγώ ακούω μόνο το ντέμο της τάδε μπάντας. Μετά πουλήθηκαν" με αυτά που γράφεις ώρες ώρες
Titanomaxos Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 τα κορυφαια ηταν αναμφιβολλα το GRAN TURISMO 1 KAI 2. ολα τα αλλα ειναι ελιες θρουμπες Μετα βγηκε το Forza Motorsport και τελειωσε το παραμυθάκι...
marios_geo Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Κούραση κούραση και πάλι κούραση. Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Ανανέωση 0. Τόσα χρόνια είναι το παιχνίδι στην αγορά και πραγματικά δεν έχουν προσθέσει τίποτα που να λες "ΑΜΑΝ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ". Γενικά νομίζω ότι το gaming industry έχει προ πολλού μείνει από φρέσκες ιδέες αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης. Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη. Πες μου τί φρέσκο και πρωτοποριακό σκέφτεσαι σε ένα racing παιχνίδι; να βάλουμε κάνα εξωγήινο; αγώνας στο κέντρο της γης; 1
f1vettel Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μετα βγηκε το Forza Motorsport και τελειωσε το παραμυθάκι... Και τα 2 δε πιανουνε μια σε GTR-rFactor-Richard Burns Rally.
vrwmiaris Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μετα βγηκε το Forza Motorsport και τελειωσε το παραμυθάκι... Δεν είναι simulator αυτό που λες φίλος
Vole Maulder Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Γιατί; Επειδή δεν το γράφει στο εξώφυλλο όπως το GT; Πολύ παραπάνω είναι από το GT (και πολύ λιγότερο από αυτά που ανέφερε ο f1vettel), για την ιστορία. Το τι πιάνει πόσα είναι θέμα γούστων και τι ψάχνει ο καθένας. Τα GTR και rFactor είναι για λίγους για διάφορους λόγους. 1
JohnVani18 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Gran Turismo 6 officially announced, available this holiday After details leaked out of Europe this morning, Sony has officially announced Gran Turismo 6 for PS3 this holiday."I'd like to announce today that we are developing GT 6 for the holiday season this year on the PlayStation 3," said Polphony Digital and creator of Gran Turismo Kazunori Yamauchi moments ago."10 million copies of [Gran Turismo 5] have been sold," according to the Toyota Europe communications team, which did a better job of tweeting the reveal at the Silverstone Circuit in the UK than Sony Europe. "GranTurismo is most successful [PlayStation] franchise ever - over 70 million copies sold to date, almost 50% in Europe" 1
mtzs Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 http://www.enternity.gr/Article/%CE%A4%CE%B1-%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-PS3-%CF%84%CE%BF-Gran-Turismo-6/16411.html
Bourdoulas Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Για μένα καλά κάνουν και το βγάζουν στο 3. Δεν θα χρειαστεί και ο κόσμος να αγοράσει καινούργια κονσόλα. Ελπίζω να μην απογοητεύσει όπως το 5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα