lazxas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Logitech g27 ps3 gran turismo Καλησπερα!!εχω καποιες αποριες σχετικα με την τημονιερα logitech g27 στο παιχνιδι gran turismo 6..μολις την αγορασα και καθως εβαλα να παιξω στο παιχνιδι πολλες φορες δεν μπαινει η επομενη ταχυτητα οταν ειναι το γκαζι πατημενο!!ειναι καποιο θεμα του παιχνιδιου,της τημονιερας η απλα πρεπει να μην ειναι πατημενο το γκαζι;;γινεται αυτο να ρυθμιστει;
don korleon Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Gran turismo 6 (ps3)-Αναβάθμιση Καλησπέρα παιδιά. Έχω το Gran Turismo 6 στο Playstasion 3. Μου ζητήθηκε αναβάθμιση κάποια στιγμή από το παιχνίδι.Έτσι και έκανα. Σε κάποια στιγμή όμως είδα ότι αργούσε πολύ να κάνει instalation. Το άφησα ένα ολόκληρο βράδυ και η μπάρα ήταν στα ίδια ακόμα. Κάποια στιγμή έκλεισα το Playstation. Όταν το άνοιξα πάλι και πήγα να παίξω το παιχνίδι και μου ζητούσε και πάλι αναβάθμιση. Το θέμα είναι ότι έκανα φορμάτ κατά κάποιον τρόπο το PS3, μήπως και γίνει κάτι σε σχέση με το παιχνίδι (από την διαγραφή των δεδομένων) αλλά και πάλι τα ίδια. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Δεν με νοιάζει να χαθεί η πρόοδος του παιχνιδιού. Ευχαριστώ.
Eddy_Gordo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα μετά από καιρό λέω να το πάρω στο ps3 μεταχειρισμένο και η ερώτηση μου είναι πόσο πιο βελτιωμένο είναι από το GT5 και αν υπάρχει ακόμα ονλαιν υποστήριξη ώστε να παίζω ονλαιν ;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Online υποστηρίζεται ακόμα. Τελευταία φορά το τσεκαρα μεσα στο 2017. Μπορείς και να οργανώσεις πριβέ αγώνα με φίλους. Τέλειο. Το παιχνίδι είναι ανώτερο στα σημεία από τον προκάτοχό του ενώ έχει και πιο καλαίσθητο και ελαφρύ μενού. Ακούγεται ασήμαντο το τελευταίο αλλά πίστεψέ με δεν είναι.
Eddy_Gordo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Online υποστηρίζεται ακόμα. Τελευταία φορά το τσεκαρα μεσα στο 2017. Μπορείς και να οργανώσεις πριβέ αγώνα με φίλους. Τέλειο. Το παιχνίδι είναι ανώτερο στα σημεία από τον προκάτοχό του ενώ έχει και πιο καλαίσθητο και ελαφρύ μενού. Ακούγεται ασήμαντο το τελευταίο αλλά πίστεψέ με δεν είναι. Σε ευχαριστώ για την απάντηση Οποτε θα το πάρω πακέτο με το σπορτ. Από αυτοκίνητα τι λέει; Έχει τα ίδια με το 5 ή έχει περισσότερα ή λιγότερα; Όντως το μενού του σε μπερδεύει...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Παρακαλω! Έχει τα περισσότερα αυτοκίνητα αν δεν κάνω λάθος. Και σίγουρα έχει και πολλά πιο πρόσφατα. Κοντά στα χίλια συνολικά πρέπει να έχει. Γκουγκλαρε και τίποτα βρε συ!
Eddy_Gordo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αντίο ζωή και το χω μερικούς μήνες http://www.gameworld.gr/component/content/article/178-racing/30441-σταματάει-το-online-στο-gran-turismo-6/ Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από Eddy_Gordo
Liverpool89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Αγορασα προχτες το GT6 μεταχειρισμενο απο τα public στα 13€. Εκατσα επαιξα λιγο, πηρα το αμαξι που μου προτεινε. Επειδη μονο με το gt2εχω ασχολειθει μονο και γνωριζω μονο εκεινα τα αμαξια πχ gto, escudo, supra κλπ, εχω 45.000 τι αμαξι να αγορασω ώστε να μπορω να κερδιζω ανετα, τωρα με το jazz ευτυχως που εχει στροφες και του κερδιζω στα φρενα. Το χακ το εχω ψαξει αλλα δεν εχω ίντερνετ ακομα για να το κανω και θελω να το παιξω λιγο ετσι. Επισης τις ρυθμισεις πριν το αγωνα πχ για το abs ειναι προτιμοτερο να τα αφηνουμε ως εχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα