Prospector8 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Παιδες μηπως γνωριζει κανεις απο που μπορω να βρω την φθηνοτερη Anniversary Edition?? Ευχαριστω.
Raikkonen86 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 <p>Και να το πρωτο glitch για 20.000.000 credits, κάθε φορα που θα το κανετε (μεχρι να ξανα "πατσαρουν") <a data-ipb='nomediaparse' href=' διαφορα sites ελληνικα και ξενογλωσσα)</strong></p><p> </p> <p>Προσωπικα το δοκιμασα και ΠΡΑΓΜΑΤΙ δουλευει, προϋποθέτει την υπαρξη του 1.01 update.</p> Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το gt5???????
Heatspreader Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Φοβερό το παιχνίδι παιδιά. Είχα χρόνια να κολλήσω έτσι με παιχνίδι. Μου αρέσει πολύ που υπάρχει κάποιος σκοπός και δεν τρέχεις χωρίς λόγο. Τα γραφικά είναι εξαιρετικά και απορώ με τη κονσόλα. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω Settings για τα αυτοκίνητα. Κάποιο Site ίσως; Έχω ένα RX 7 του '91 το οποίο το έχω μετατρέψει όσο πάει και ένα Renault Clio. Δυστυχώς το RX 7 είναι δύσκολο να κρατηθεί στο δρόμο. Είναι 1000kg με 650hp. Σχεδόν Formula.
mtzs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 http://www.gtplanet.net/forum/#games.9 το ευαγγελιο του GT αν δεν βρισκεις settings για το 6 δοκιμαζε και του GT5 Κοιτα να αγορασεις το Tommykaira ZZII '00 ειναι το καλυτερο vfm αμαξι 1
tammy207 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Πρόβλημα με updates στο Gran Turismo 6 στο PS3αγορασα προχθες το gt6 για το ps3 . ps3 super slim 500gb ενος εξαμηνου με ελαχιστη χρηση. το βαζω να παιξει ζηταει update , παταω οκ , κατεβαζει καπου 12 πακετα περι τα 9 gb συνολικα.μετα κανει installing . το update κανει 4-5 ωρες και το installing 2-3 . μετα βρισκω την κονσολα κλειστη. την ανοιγω παταω να παιξει το παιχνιδι και τσουπ παλι installing και δεν παιζει. το σβηνω ολο , ξανακατεβαζω απο την αρχη , παλι τα ιδια ακριβως.τι τρεχει ?γιατι δεν παιζει?
vrwmiaris Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα, άφησε το να κάνει ότι είναι να κάνει μην το πειράζεις θα τρέξει κανονικά
mikele13- Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 αγορασα προχθες το gt6 για το ps3 . ps3 super slim 500gb ενος εξαμηνου με ελαχιστη χρηση. το βαζω να παιξει ζηταει update , παταω οκ , κατεβαζει καπου 12 πακετα περι τα 9 gb συνολικα. μετα κανει installing . το update κανει 4-5 ωρες και το installing 2-3 . μετα βρισκω την κονσολα κλειστη. την ανοιγω παταω να παιξει το παιχνιδι και τσουπ παλι installing και δεν παιζει. το σβηνω ολο , ξανακατεβαζω απο την αρχη , παλι τα ιδια ακριβως. τι τρεχει ? γιατι δεν παιζει? "μετα βρισκω την κονσολα κλειστη..." τσεκαρε μηπως στην επιλογη power save settings εχεις ενεργοποιημενη να κλεινει η κονσολα μονη της και δεν προλαβαινει να κανει τα install των updates... 1
tammy207 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 δεν γινεται τιποτα. απενεργοποιησα το αυτοματο κλεισιμο μετα απο καποιο χρονικο διαστημα οποτε δεν κλεινει πλεον. πανω στο installig βγαζει σφαλμα κ σταματαει. εσβησα ξανα ολο το παιχνιδι και ετρεξα το δισκακι απο την αρχη. βγαζει για update κ παταω οχι , ξεκιναει κανονικα κ βγαζει παλι για update παταω ξανα οχι και προχωραει το παιχνιδι ζηταει να δωσω ονομα κτλ , μετα απο λιγο ζητα ξανα update. λετε αν κλεισω εντελως το internet να κανει δουλεια? δεν ειναι λυση παντως. σε φιλο που το εδωσα για δοκιμη κανει ενα update και παιζει κανονικα. θα τρελαθουμε τελειως. εκανα και ενα update στην κονσολα , παλι τα ιδια.
mtzs Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Σβησε ολα τα game data utility που αφορουν το GT6 και ξανακαντο Install απ την αρχη. Προσεξε μονο μη σβησεις τα saves.. Αλλο save data utility, και αλλο Game data Utility. Σβηνεις τα Game data μονο.
tammy207 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Οκ θα το κάνω. Στο save λογικα δεν θα εχει κάτι αφου δεν το εχω παίξει ποτε
vrwmiaris Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Γνώμη μου, κάτσε από πάνω της να δεις τι σε κάνει ακριβώς
tammy207 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Κάνει ολα τα update κανονικα. Ξεκινάει install κ στα μισά βγαζει σφάλμα. Το έτρεξα σημερα με κλειστό το Ίντερνετ κ παιζει κανονικα
panos2171 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω αν εξ αρχής ήταν έτσι το update του GT αλλά αν το εγκαταστήσεις τώρα έχει βαρβάτες ενημερώσεις, κάπου στα 15GB. Eμένα έκανε κάπου στις 7 ώρες να ολοκληρωθεί με ένα κόλλημα στο ενδιάμεσο όπου χρειάστηκε reset (ευτυχώς συνέχισε από εκεί που έμεινε). Οπότε κάνει υπομονή, διέγραψε ότι μπορείς για να χει αρκετό χώρο και κάνε ένα clean install.
joker99 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 μπορω να περασω αυτα τα updates χωρις να εχω προβλημα? εχω cfw rogero 4.55 το gt6 ειναι τωρα 1.01 http://www.nextgenupdate.com/forums/gran-turismo-6/699997-gt6-update-pkg-links-all-regions.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα