mtzs Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ε και? Αυτο σε πειραξε?Σοβαρο παιχνιδι για τις νεες κονσολες θα βγει σε 6 μηνες απο τωρα. Να παει να παρει g27 για να παιζει GT6?Το ιδιο καλα θα παιζει και με το controller. Αυτο δεν παιζει με την καμια. Ακομη και η απλη driving force GT απεχει κατα πολυ απο το ds3
stavros88 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ε και? Αυτο σε πειραξε?Σοβαρο παιχνιδι για τις νεες κονσολες θα βγει σε 6 μηνες απο τωρα. Να παει να παρει g27 για να παιζει GT6?Το ιδιο καλα θα παιζει και με το controller. Το παιδι ζητησε τιμονιερα για το gt 6 να παιξει στο ps3 οχι τιμονιερα για ενα παιχνιδι που θα βγει σε 1 χρονο.Δεν νομιζω να παιζεις το ιδιο καλα με το dualshock
spartan29gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Γραφικα εχει καλυτερα σε ολα τα αλλα ειναι σαν το GT5 με τους αθλιους ηχους των αυτοκινητων και το περιεργο handling των αυτοκινητων.... O ηχος των αμαξιων θα διορθωθει σε μεγαλο βαθμο,με αναλογο πατς που θα βγει στο επομενο διαστημα.
Vole Maulder Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Με τίποτα δεν παίζεις το ίδιο καλά με τιμόνι όσο με χειριστήριο. Ακόμα και στο Dirt να το δοκιμάσεις θα το δεις. Δηλαδή, ΟΚ, όντως είναι σε άλλο επίπεδο τα PC sims, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα.
anamenos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 όχι και τόσο τρελές πωλήσεις το GT6 εν σχέση με το GT5. Gran Turismo 6 launch sales were just a fifth of GT5's http://www.eurogamer.net/articles/2013-12-09-gran-turismo-6-launch-sales-were-just-a-fifth-of-gt5s
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 O ηχος των αμαξιων θα διορθωθει σε μεγαλο βαθμο,με αναλογο πατς που θα βγει στο επομενο διαστημα. Αυτο πραγματικα παιζει να ειναι οτι πιο γελοιο εχω δει απο εταιρια software....και αποδεικνυει περιτρανα οτι το παιχνιδι ειναι ενα GT5 με αναβαθμισμενα γραφικα. 1
costa69 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 όχι και τόσο τρελές πωλήσεις το GT6 εν σχέση με το GT5. Gran Turismo 6 launch sales were just a fifth of GT5's http://www.eurogamer.net/articles/2013-12-09-gran-turismo-6-launch-sales-were-just-a-fifth-of-gt5s Πανω που η εμπιστοσυνη μου στους neogamer ειχε κλονισθει, αυτα τα νεα την αποκαθιστουν σε μεγαλο βαθμο. Ουτε πειρατικα τα pay to win microtransaction games! 2
spinemm Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 AΠΛΑ....ΤΟ GT που επρεπε να μας ειχε δωσει τοσο καιρο ο Yamauchi, και μονο το γεγονος ότι αποτελει το κυκνειο ασμα του Ρ3 εμενα μου εφτασε και μου περισσεψε για να αγορασω την Anniversary, μπορει να μην φτανει το επιπεδο του FORZA, μπορει να μην ηλπιζα σε ουαου αλλαγες (που πραγματι δεν τις ειδα) σε σχεση με το 5, όμως και μονο ότι αποτελει ένα από τα τελευταια "καλα" παιχνίδια του Ρ3 είναι αρκετο για την "καταληψη" μιας περιοπτης θεσης στο ραφι με τα videogames Μου!!!!
spinemm Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Και να το πρωτο glitch για 20.000.000 credits, κάθε φορα που θα το κανετε (μεχρι να ξανα "πατσαρουν") http://www.youtube.com/watch?v=fDOynGZ4CeY (πηγη διαφορα sites ελληνικα και ξενογλωσσα) Προσωπικα το δοκιμασα και ΠΡΑΓΜΑΤΙ δουλευει, προϋποθέτει την υπαρξη του 1.01 update.
mtzs Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 ενα απο τα αγαπημενα μου αμαξια ολων των εποχων. Toyota Celica το πρωτο μοντελο του 70 Πανεμορφο πραγματικα In game screenshot απο το PS3 Μου Παλευει αναμεσα στα μεγαθηρια 4
zvarthangalos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί το ερώτημά μου απλά απ' ότι μου είπε ο ανιψιός μου πού το έπαιξε δεν μπορεί να δουλέψει το χειρόφρενο όπως το 5 μήπως υπάρχει επιλογή απο τα settings να το ενεργοποιήσεις;
mtzs Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 μια χαρα δουλευει το χειροφρενο στα options εχει επιλογη να καθορισεις το κουμπι που θελεις να ειναι
zvarthangalos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Έχω την Ελληνική έκδοση φίλε μου αν μπορούσες να γίνεις λίγο ποιό συγκεκριμένος θα σου είμαι ευγνώμων.
mtzs Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Πατα το START button στο κεντρικο μενου του παιχνιδιου. Πηγαινε στις επιλογες η ρυθμισεις (options εχω στα αγγλικα - ειναι η 3η επιλογη) Και μετα εκει θα επιλεξεις ασυρματο χειριστηριο (2η επιλογη απο αριστερα) ---> και μετα την επιλογη Player 1 η Player 2 (αναλογα με τον παικτη που θες - λογικα το 1 πρεπει να ειναι) και εκει καθοριζεις τα κουμπια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα