Προς το περιεχόμενο

Gran Turismo 6 [PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε και? Αυτο σε πειραξε?Σοβαρο παιχνιδι για τις νεες κονσολες θα βγει σε 6 μηνες απο τωρα. Να παει να παρει g27 για να παιζει GT6?Το ιδιο καλα θα παιζει και με το controller.

Αυτο δεν παιζει με την καμια.

Ακομη και η απλη driving force GT απεχει κατα πολυ απο το ds3

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ε και? Αυτο σε πειραξε?Σοβαρο παιχνιδι για τις νεες κονσολες θα βγει σε 6 μηνες απο τωρα. Να παει να παρει g27 για να παιζει GT6?Το ιδιο καλα θα παιζει και με το controller.

Το παιδι ζητησε τιμονιερα για το gt 6 να παιξει στο ps3 οχι τιμονιερα για ενα παιχνιδι που θα βγει σε 1 χρονο.Δεν νομιζω να παιζεις το ιδιο καλα με το dualshock

Δημοσ.

Γραφικα εχει καλυτερα σε ολα τα αλλα ειναι σαν το GT5 με τους αθλιους ηχους των αυτοκινητων και το περιεργο handling των αυτοκινητων....

O ηχος των αμαξιων θα διορθωθει σε μεγαλο βαθμο,με αναλογο πατς που θα βγει στο επομενο διαστημα.

Δημοσ.

Με τίποτα δεν παίζεις το ίδιο καλά με τιμόνι όσο με χειριστήριο. Ακόμα και στο Dirt να το δοκιμάσεις θα το δεις. 

Δηλαδή, ΟΚ, όντως είναι σε άλλο επίπεδο τα PC sims, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα.

Δημοσ.

O ηχος των αμαξιων θα διορθωθει σε μεγαλο βαθμο,με αναλογο πατς που θα βγει στο επομενο διαστημα.

Αυτο πραγματικα παιζει να ειναι οτι πιο γελοιο εχω δει απο εταιρια software....και αποδεικνυει περιτρανα οτι το παιχνιδι ειναι ενα GT5 με αναβαθμισμενα γραφικα.

• Like 1
Δημοσ.

όχι και τόσο τρελές πωλήσεις το GT6 εν σχέση με το GT5.

Gran Turismo 6 launch sales were just a fifth of GT5's

http://www.eurogamer.net/articles/2013-12-09-gran-turismo-6-launch-sales-were-just-a-fifth-of-gt5s

Πανω που η εμπιστοσυνη μου στους neogamer ειχε κλονισθει, αυτα τα νεα την αποκαθιστουν σε μεγαλο βαθμο. Ουτε πειρατικα τα pay to win microtransaction games!

• Like 2
Δημοσ.

AΠΛΑ....ΤΟ GT που επρεπε να μας ειχε δωσει τοσο καιρο ο Yamauchi, και μονο το γεγονος ότι αποτελει το κυκνειο ασμα του Ρ3 εμενα μου εφτασε και μου περισσεψε για να αγορασω την Anniversary, μπορει να μην φτανει το επιπεδο του FORZA, μπορει να μην ηλπιζα σε ουαου αλλαγες (που πραγματι δεν τις ειδα) σε σχεση με το 5, όμως και μονο ότι αποτελει ένα από τα τελευταια "καλα" παιχνίδια του Ρ3 είναι αρκετο  για την "καταληψη" μιας περιοπτης θεσης στο ραφι με τα videogames Μου!!!!

Δημοσ.

Και να το πρωτο glitch για 20.000.000 credits, κάθε φορα που θα το κανετε (μεχρι να ξανα "πατσαρουν")  http://www.youtube.com/watch?v=fDOynGZ4CeY (πηγη διαφορα sites ελληνικα και ξενογλωσσα)

Προσωπικα το δοκιμασα και ΠΡΑΓΜΑΤΙ δουλευει, προϋποθέτει την υπαρξη του 1.01 update.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ενα απο τα αγαπημενα μου αμαξια ολων των εποχων.

Toyota Celica το πρωτο μοντελο του 70

Πανεμορφο πραγματικα

In game screenshot απο το PS3 Μου

post-205578-0-43615400-1387637601_thumb.png

post-205578-0-83111200-1387637633_thumb.png

Παλευει αναμεσα στα μεγαθηρια

post-205578-0-50526300-1387638113_thumb.png

post-205578-0-42542100-1387638173_thumb.png

post-205578-0-82767400-1387637895_thumb.png

post-205578-0-01481900-1387637978_thumb.png

post-205578-0-45955700-1387638217_thumb.png

• Like 4
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί το ερώτημά μου απλά απ' ότι  μου είπε ο ανιψιός μου πού το έπαιξε δεν μπορεί να δουλέψει

το χειρόφρενο όπως το 5 μήπως υπάρχει επιλογή απο τα settings να το ενεργοποιήσεις; 

Δημοσ.

Πατα το START button στο κεντρικο μενου του παιχνιδιου.

Πηγαινε στις επιλογες η ρυθμισεις (options εχω στα αγγλικα - ειναι η 3η επιλογη)

Και μετα εκει θα επιλεξεις ασυρματο χειριστηριο (2η επιλογη απο αριστερα) ---> και μετα την επιλογη Player 1 η Player 2 (αναλογα με τον παικτη που θες - λογικα το 1 πρεπει να ειναι) και εκει καθοριζεις τα κουμπια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...