Προς το περιεχόμενο

Gran Turismo 6 [PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε 13 μερες 5 ωρες και 33 λεπτα....

Μπορεί να φαίνεται αφελής η ερώτηση μου και να σου δίνει ευκαιρία να ειρωνευτεις αλλά εγώ απευθυνομαι στους γνώστες που έχουν παλιοτερη εμπειρία απο το ποσο γρήγορα πέφτει η τιμή ενος exclusive μετα την κυκλοφορία του.

Αν ειναι σε ενα μήνα να παει 35€ αξίζει να περιμενω. Αλλιως να το πάρω τωρα..

Δημοσ.

Σε συνεχεια του "review" μου να πω δώσανε πολυ βαση στα tracks, εκτός απο το οτι ειναι πολλές (οι αληθινές αλλα και οι φανταστικές) έχουν και πολυ λεπτομερεια, ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βρεις σε αυτη την γενια!
Ειδικά οι φωτισμοί οταν δύει ο ηλιος, ή οταν ξεκινας μέρα και τερματίζεις νύχτα, νταξ εκει το παιχνιδι δινει ρεστα!

Καθως και οι αντανακλασεις των αυτοκίνητων.

Τα μοντελα απο χρονολογίες  11' 12' 13' (στο μεσοδιάστημα των δυο GT δηλαδή) και εκει ειναι άριστα, επισεις οτι καλύτερο μπορείς να βρεις, άλλα ρε πούστη μου τα υπολοιπα ειναι ενα απλο copy paste! (αμα πας SRT και δεις την viper GTS R του 2000 βάζω στοιχημα οτι ειναι απο το playstation 2)

Στην οδήγηση εαν αυξησεις το ABS και βαλεις και τα traction control κτλ καθως αν κανεις και ποιο άμεσο το τιμονι (+2 ας πουμε) και γενικοτερα ασχοληθείς με τις ρυθμισεις ειναι καλυτερα τα πραματα.

(για χειριστήριο, δεν εχω τιμονιερες) 

Νταξ ωραια τα γραφικα δεν ζουμε πλεον στα 90's να μετραμε pixels αλλά έλεος δώστε βαση και σε κατι αλλο.
Εβλεπα εδω βιντεακια για το project cars Link.png Site:

και είναι λες και οδηγείς ο ίδιος, το αμαξι "γονατίζει" οταν αλαζει η ταχύτητα η κάμερα κουνιεται μεσα στο κοπκιτ η κινηση του αυτοκινητου γενικοτερα,, για να μην μιλησω για τον ηχο.

Ε αυτα γιατι τα αγνοούν? 

• Like 1
Δημοσ.

Σε συνεχεια του "review" μου να πω δώσανε πολυ βαση στα tracks, εκτός απο το οτι ειναι πολλές (οι αληθινές αλλα και οι φανταστικές) έχουν και πολυ λεπτομερεια, ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βρεις σε αυτη την γενια!

Ειδικά οι φωτισμοί οταν δύει ο ηλιος, ή οταν ξεκινας μέρα και τερματίζεις νύχτα, νταξ εκει το παιχνιδι δινει ρεστα!

Καθως και οι αντανακλασεις των αυτοκίνητων.

Τα μοντελα απο χρονολογίες  11' 12' 13' (στο μεσοδιάστημα των δυο GT δηλαδή) και εκει ειναι άριστα, επισεις οτι καλύτερο μπορείς να βρεις, άλλα ρε πούστη μου τα υπολοιπα ειναι ενα απλο copy paste! (αμα πας SRT και δεις την viper GTS R του 2000 βάζω στοιχημα οτι ειναι απο το playstation 2)

Στην οδήγηση εαν αυξησεις το ABS και βαλεις και τα traction control κτλ καθως αν κανεις και ποιο άμεσο το τιμονι (+2 ας πουμε) και γενικοτερα ασχοληθείς με τις ρυθμισεις ειναι καλυτερα τα πραματα.

(για χειριστήριο, δεν εχω τιμονιερες) 

Νταξ ωραια τα γραφικα δεν ζουμε πλεον στα 90's να μετραμε pixels αλλά έλεος δώστε βαση και σε κατι αλλο.

Εβλεπα εδω βιντεακια για το project cars Link.png Site:

και είναι λες και οδηγείς ο ίδιος, το αμαξι "γονατίζει" οταν αλαζει η ταχύτητα η κάμερα κουνιεται μεσα στο κοπκιτ η κινηση του αυτοκινητου γενικοτερα,, για να μην μιλησω για τον ηχο.

Ε αυτα γιατι τα αγνοούν? 

Για arcade τιτλο μια χαρα ειναι το GT6. Επαιξα χθες αρκετα, ηταν σχετικα fun, μια χαρα. Προβληματα εχει σε ολα τα επιπεδα και ειδικα οταν θελει να παρουσιαζεται ως ultimate driving simulator. 

Αρκετοι δεν εχουν παιξει το Project Cars και ειδικα οσοι εχουν μονο κονσολα, οποτε παιχνιδια σαν το GT6 τα θεωρουν sim. Ουτε το Project Cars ειναι το απολυτο sim αλλα ειναι ετη φωτος μπροστα απο τα driving games των κονσολων. Ως member+ του Project Cars παιζοντας παιχνιδια σαν το GT6 δεν εχω κανενα προβλημα αρκει να παρουσιαζονται απο την εταιρια τους αληθινα για αυτο που προσφερουν. Οταν παρουσιαζονται ως υπερτατα driving sims υπαρχει θεμα false marketing. 

• Like 1
Δημοσ.

τα χριστουγεννα περυσι κ προπερσι εβγαινε σε προσφορα στα 100 ευρω αυτη εδω

σε Κωτσο, και Μediamarkt

http://www.skroutz.gr/s/63500/Logitech-Driving-Force-GT.html?keyphrase=logitech+gt

Ειναι η φθηνοτερη αξιοπρεπης τιμονιερα που μπορεις να παρεις.

Επισης βγαζανε και την καλυτερη G27 στα 200

http://www.skroutz.gr/s/95661/Logitech-G27-Racing-Wheel.html?keyphrase=logitech+g27

Οτιδηποτε αλλο παρεις πιο φθηνο δε θα σε καλυψει

Δημοσ.

εχετε να προτεινετε καμια τιμονιερα για το gt5-6 mexri 100 ευρω (απο Ελλαδα) ?

Δεν χρειαζεσαι τιμονιερα για τα GT. Aν ειναι να παρεις τιμονιερα και προκειται να παρεις και PS4 του χρονου κανε το για το Project Cars για να μην κλαις και τα χρηματα που θα δωσεις.

Δημοσ.

καλα , για τωρα μιλαμε....

Αν παρω δηλ. καποια συμβατη με  ps3 τωρα, δε θα παιζει με τιποτα στο ps4 ?

Δημοσ.

Ρε φιλε ποιο project cars?Σε ενα χρονο θα βγει αυτο

Ε και? Αυτο σε πειραξε?Σοβαρο παιχνιδι για τις νεες κονσολες θα βγει σε 6 μηνες απο τωρα. Να παει να παρει g27 για να παιζει GT6?Το ιδιο καλα θα παιζει και με το controller.

καλα , για τωρα μιλαμε....

Αν παρω δηλ. καποια συμβατη με  ps3 τωρα, δε θα παιζει με τιποτα στο ps4 ?

Μια χαρα θα παιζει. Αλλα αν ειναι να παρεις κατι εκτος απο αυτα που σου ειπε ο Mtzs καλυτερα μην παιρνεις καθολου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...