facebookcase Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 παιδια θελω σημερα το βραδυ να παω ταξιδι για σαμο με καραβι και θελω να παρω και το ποδηλατο μαζι!εχω μια σχαρα που μπενει πισω!ξερω οτι επιτρεπεται αυτο αλλα πληρωνεις κατι παραπανω η ειναι δωρεαν;με την συγκεκριμενη εταιρια που ταξιδευω δεν χρειαζεται το μηκος !ειναι μια ενιαια τιμη για ολα τα ιχ!θελω να ξερω γιατι αν ειναι να δωσω κατι παραπανω να το βαλω μεσα το ποδηλατο!πριν ρωτησω εδω πηρα την εταιρια και με πηγαιναν απο υπευθηνο σε υπεθηνο!Ευχαριστω εκ των προτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exelliution Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα νομιζω οτι δεν χρεωνουν εξτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Εγω προχθες που ηρθα Μυτηλινη,με την σχαρα (αυτην πισω)και δυο ποδηλατα,δεν ειχα καποιο προβλημα,παρατηρηση ή διαφορά τιμης στο εισητηριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα