nikiforos1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα σε όλους . Έχω μια απορία που θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να αναλυθεί στο forum . Παρατηρώ ότι : π.χ ο επεξεργαστής μου κατά την διάρκεια μιας εργασίας (install black box or unzip) δουλεύει 12% και τελειώνει την εργασία σε ορισμένο χρόνο . Ρωτάω : Έχω την δυνατότητα να επέμβω και να του πω "Κουνήσου τεμπέλη βάλε και τους υπόλοιπους πυρήνες στη δουλειά να πάμε για κανένα μπάνιο" ? Ευχαριστώ !
antonl Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Ψάξε στα settings μήπως υπάρχει καμιά επιλογή για multicore/multithreading support. Το winrar έχει τέτοια επιλογή αλλά χρησιμοποιείται μόνο στη συμπίεση rar αρχείων απ όσο θυμάμαι. Γενικά εξαρτάται απ το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς, το είδος του συμπιεσμένου αρχείου και απ το αν κάνεις συμπίεση ή αποσυμπίεση.
liopyr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Ο επεξεργαστής θα σηκώσει το φόρτο που του αναλογεί, από εκεί και πέρα σε καθυστερούν άλλοι παράγοντες, στα παραδείγματα που αναφέρεις π.χ ο σκληρός σου.
manos08 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 τοτε λογικα καπια ρυθμηση στα settings θα πρεπει να υπαρχει
nikiforos1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας . Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App
@topos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μαλλων ο cpu σου δουλευει στο max που του επιτρεπει το υπολοιπο συστημα σου. Εαν εχεις μηχανικο δισκο->λογικο το 12%.
hawkpilot Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα σε όλους . Έχω μια απορία που θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να αναλυθεί στο forum . Παρατηρώ ότι : π.χ ο επεξεργαστής μου κατά την διάρκεια μιας εργασίας (install black box or unzip) δουλεύει 12% και τελειώνει την εργασία σε ορισμένο χρόνο . Ρωτάω : Έχω την δυνατότητα να επέμβω και να του πω "Κουνήσου τεμπέλη βάλε και τους υπόλοιπους πυρήνες στη δουλειά να πάμε για κανένα μπάνιο" ? Ευχαριστώ ! Το ποσοστό χρήσης που βλέπεις εξαρτάται βασικά από το λογισμικό και κατόπιν από τις περιφερειακές (του επεξεργαστή) συσκευές (πχ δίσκος, RAM κλπ). Αν η εφαρμογή που τρέχεις δεν έχει γραφτεί έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται τους πολλούς πυρήνες του επεξεργαστή, δεν πρόκειται ποτέ να δεις νούμερα της τάξης του 80-90-100%.
John-lamia Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 βασικα οταν δουλευεις προγράμματα οπως το winzip,winrar, να δουλευεις με 2 δίσκους μαζι για τι αναγωση-συμπίεση-αποσυμπίεση γιατι οταν δουλευεις με εναν δισκο γινοντε ολα τα παραπανω απο αυτον και δεν προλαβαινει να ανταποκριθεί στις υπόλοιπες απετισεις που θες εσυ και το πρόγραμμα σου, με αποτέλεσμα να εχεις τεραστια καθυστέρηση σε ολους τους τομεις !!! ολα τα παραπάνω ισχύουν και για το:install black boχ κ.α. το θεμα ειναι να διαχειριστείς εσύ σωστά τον υπολογιστή σου για να μπορει να ανταπεξερθει στις εργασίες που του αναθετεις. Υ.Γ. ο επεξεργαστης ειναι αρκετα δυνατος και δεν εχεις προβλημα με αυτον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα