thinlizzy Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Εδώ και 5 μέρες με τα windows 7 το Windows Update εξακολουθεί να μου βγάζει μηνυμα για νέες ενημερώσεις του Framework, ενώ τις έχω κάνει. Επίσης και χωρίς να πατήσω να γίνει ενημέρωση τις κάνει απο μόνο του. Εχω δοκιμάσει να απεγκαταστήσω όλες τις συγκεκριμένες ενημερώσεις, αλλά πάλι μου εμφανίζονται. Σημείο επαναφοράς των windows πριν των ενημερώσεων δεν μου εμφανίζει. Καμιά βοήθεια; Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από thinlizzy
thelos257 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Καλημερα προφανος θα το εχεις βαλει να τις κατεβαζει και να τις εγκατασταει αυτοματα εισαι σιγουρος οτι εχεις κανει της ενημερωσεις ολες του Framework 4.0 ως και την τελευταια ;
thinlizzy Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Καλημερα προφανος θα το εχεις βαλει να τις κατεβαζει και να τις εγκατασταει αυτοματα εισαι σιγουρος οτι εχεις κανει της ενημερωσεις ολες του Framework 4.0 ως και την τελευταια ; Ναι το έχω να ενημερώνει αυτόματα, αλλά το πρόβλημα είναι ότι τις κάνω και μετά από 2 λεπτά μου ζητάει να τις ξανακάνω παρόλο που υπάρχουν. Σίγουρα έχουν γίνει όλες οι ενημερώσεις του framework, γιατί όπως προανέφερα μου τις εμφανίζει συνέχεια.
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Εχει 2 -3 -4 απανωτές που δείχνουν ίδιες αλλα δεν είναι .. κοίταξε στο ιστορικό κα θα δεις αν προσπαθεί να κάνει την ιδια ενημέρωση η ειναι διαφορετική,απο τον αρθμο μόνο θα το καταλάβεις..
thinlizzy Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Εχει 2 -3 -4 απανωτές που δείχνουν ίδιες αλλα δεν είναι .. κοίταξε στο ιστορικό κα θα δεις αν προσπαθεί να κάνει την ιδια ενημέρωση η ειναι διαφορετική,απο τον αρθμο μόνο θα το καταλάβεις.. Ο αριθμός KB είναι ο ίδιος πάντα, από τις 22/7 (2656351 και 2600217). Μιλάμε για πάνω από 30 ενημερώσεις, και ανοίγω τον υπολογιστή ελάχιστα. Αν τον άνοιγα πιο πολλές φορές τότε σίγουρα θα ήταν περισσότερες. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από thinlizzy
thinlizzy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Τελικά το πρόβλημα λύθηκε αφού απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα τα Framework.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα