ChErOuViM20 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2003 phra to iss 3 gia pc kai mou sernetai.exw celeron 1000 geForce 4 mx 440 kai 256Ram.Kserei kaneis ti trexei???Recommended to paixnidi edine pentium III 800.ti mporei na trexei??
dreamcast Δημοσ. 15 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2003 an kai den kserw gia to syggekrimeno game.pisteuw oti twra pia enas celeron me 256 sdram.pezei liga apo ta teleutaia games.an mou peis oti exeis kai windowsxp tote ola ekshgountai sthn elliph memory.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 15 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2003 Το ότι ένας Celeron 1000MHz είναι κατώτερος από έναν PIII 800ΜHz σου λέει τίποτα? Δεν παίζει ρόλο μόνο το νουμεράκι του επεξεργαστή...
ChErOuViM20 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2003 nai re file alla kai sto laptop pou einai 2.2 AMD kai 256 ddr ta idia xalia exei!!!!mallon den ftaiei to pc!!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 16 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2003 Αν το είχες αναφέρει νωρίτερα αυτό για το laptop, θα σου απαντούσα διαφορετικά. Απ'τα λίγα που έχω ακούσει πάντως, εδώ μέσα κυρίως, το παιχνιδάκι μάλλον ακολουθεί τον ένδοξο δρόμο που χάραξαν άλλα κακογραμμένα παιχνίδια... Το laptop τι καρτουλα γραφικών φοράει?
nzeppos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2003 Το παιχνίδι δεν είναι απλώς κακογραμμένο, είναι ουσιαστικά ένας emulator PS2 για PC που τρέχει το ποδοσφαιράκι, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Το έχω δει σε άλλο site. Ανοίχτε το εκτελέσιμο αρχείο του παιχνιδιού με έναν HexEditor και κάπου λέει κάτι παλαβά πράγματα που αποδεικνύουν ότι ουσιαστικά τρέχει ένας emulator. Αυτό όμως ήταν γνωστό εδώ και καιρό σε forum του εξωτερικού. Το πρόβλημα μου είναι πως αλλάζω αυτή την #$^#$ ανάλυση! Είναι αδύνατον να παίξω με 640x480. Μπας και υπάρχει καμια εφαρμογή που αναγκάζει το παιχνίδι να παίξει σε ό,τι ανάλυση του ορίσω εγώ??? Τσεκάρετε τα: http://www.pctech.gr/viewthread.php?tid=5826 http://www.exxtreme3d.co.yu/forum/topic.asp?TOPIC_ID=633 Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.