Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Ναι αλλά πόσοι από τους 3000 ανοίξανε και το θέμα? Ελα ρε, τα θεματα τα ανοιγουμε για τους καλους φιλους εδω μεσα, δεν τα ανοιγουμε για μας! Cool, δεν τρεχει τιποτα. Θα ψωνισεις απο αλλο θεμα που θα ειναι κατι που χρειαζεσαι! Εγώ χτύπησα μνήμες http://www.you.gr/b2...do?query=204749 Στα 55€. Συμπαθητική τιμούλα για όποιον χρειάζεται. Φιλε σπυρο, εχει αλλα τσιπακια απο αυτες; Η μηπως ειναι απλα πειραγμενα τα SPD, αρα τις κανεις 1866 manual απο το bios;
Georges Kousikian Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Βάλε το AS SSD Benchmark και δες αν σου έχει BAD όπως στην παρακάτω φωτογραφία (πολύ πιθανό) Σε αυτή την περίπτωση ο SSD δεν έχει σωστό alignment. Η καλύτερη λύση είναι το format και η δημιουργεία του partition να γίνει από τα 7 (μην πας και κάνεις format με XP). Εναλλακτική το Paragon Alignment Tool 3.0. Ελπίζω να έχεις το λειτουργικό ακόμα στον παλιό σου δίσκο ώστε αν χρησιμοποιήσεις το Paragon Alignment Tool 3.0 να μην έχεις άγχος μην πάει και γίνει καμιά στραβή (ποτέ δεν ξέρεις με προγράμματα για δίσκο). Ευχαριστω για δευτερη φορα (μετα την παραγγελια): ετρεξα το bench και 31 K=bad οι δε μετρησεις tragic ...θα κανω οσα λες οταν εχω χρονο. Αν χρειαστει θα στειλω pm για βοηθεια γιατι ειμαστε offtopic.
john_dr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Ελα ρε, τα θεματα τα ανοιγουμε για τους καλους φιλους εδω μεσα, δεν τα ανοιγουμε για μας! Cool, δεν τρεχει τιποτα. Θα ψωνισεις απο αλλο θεμα που θα ειναι κατι που χρειαζεσαι! Αρχίζω να ανησυχώ ότι δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι κάνω πλάκα όσον αφορά το παρόν thread και το ότι δεν βρίσκω κάτι να αγοράσω. ( βάλε κανένα smile )
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 @Georges - Paragon Alignment Tool 3.0 οπως σου ειπε ο συνονοματος, και θα ειναι οκ μετα το alignment. @Johnny Τα εβαλα ολα μαζεμενα στο προηγουμενο μηνυμα μου, 4 ηταν, μην το παρακανουμε 1
Spyros7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Φιλε σπυρο, εχει αλλα τσιπακια απο αυτες; Η μηπως ειναι απλα πειραγμενα τα SPD, αρα τις κανεις 1866 manual απο το bios; Ε, δε νομίζω η μόνη διαφορά να είναι το SPD! Κάποιος λόγος θα υπάρχει που οι μεν είναι rated στα 1866 και οι δε στα 1600. Οι συγκεκριμένες που χτύπησα υπάρχουν στο amazon και έχουν πάνω από 60€. Για την ιστορία, αυτές που λες ή κάτι ανάλογο από GSKILL ζαχάρωνα, αλλά αν μπορώ να είμαι εγγυημένα στα 1866 με CL9 με τα ίδια περίπου λεφτά γιατί να μην το κάνω? Σημαντικό βέβαια ότι παίζει και δωρεάν παράδοση μέσω ACS γιατί δε μιλάμε και για τίποτα τρελά λεφτά που γλιτώνεις..
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Γιατι να μην ειναι μονο το SPD; Φαντασου οτι μου δουλευουν στα 1800MHz 100% stable οι απλες 1333αρες (2x2GB kingston + 2x2GB transcend) μου με μολις 1.55V σε CL9. Ο λογος σχεδον παντα ειναι να βγαλουν μεγαλυτερο κερδος. Αλλα τελος παντων τουλαχιστον θα εισαι σιγουρος απο πριν - αφου βοηθαει ψυχολογικα γιατι οχι; Λεφτα υπαρχουν
Spyros7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Καλά, 5€ παραπάνω έδωσα, θα πιω μια μπύρα λιγότερη στην επόμενη έξοδο και θα ρεφάρω Πάντως εγώ με τις 1333 CL7 OCZ που αλλάζω τώρα δεν ήμουν το ίδιο τυχερός στο o/c. Όχι ότι είχα ιδιαίτερο παράπονο βέβαια από πλευράς απόδοσης, κάνω upgrade κυρίως στο μέγεθος (4->8 gb) 1
peter_pan Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Ευχαριστώ και εγώ τον john_dr για το κωδικό!Πάνω στην ώρα που μου χρειάστηκε. 1
ipal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 να ρωτησω αν ξερει κανεις... αν ΔΕΝ παραλαβεις απο τα Αcs (πηρε φιλος τον ocz και αφου κανει πια 83 στο skroutz λεει θα τον παρει αργοτερα), στα πρηζουν μετα? παιζει καμμια χρεωση?
vasman15 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 να ρωτησω αν ξερει κανεις... αν ΔΕΝ παραλαβεις απο τα Αcs (πηρε φιλος τον ocz και αφου κανει πια 83 στο skroutz λεει θα τον παρει αργοτερα), στα πρηζουν μετα? παιζει καμμια χρεωση? αν δεν εχει σταλει ζητας ακυρωση ,αν εχει σταλει αρνησε την παραλαβη και δεν τρεχει τιποτα...
Sotosgl Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου τον Topic Starter. Μιας και πλησιαζει η γιορτη μου ειπα να μου κανω δωρο ενα Wag120N πηρα και μια 16αρα Transflash(To microSD ντε!) και μου βγηκαν και τα 2 στα 55€ not bad at all. 1
morfeas-dsl- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 να ρωτησω αν ξερει κανεις... αν ΔΕΝ παραλαβεις απο τα Αcs (πηρε φιλος τον ocz και αφου κανει πια 83 στο skroutz λεει θα τον παρει αργοτερα), στα πρηζουν μετα? παιζει καμμια χρεωση? δε στα πρηζουν οπως λες αλλα να ξερεις οτι τυποι που "αγοραζουν" κατι και μετα λενε εε θα τον παρω ιδια τιμη αργοτερα, ειναι βασικη αιτια που τα μεταφορικα ειναι εκει που ειναι. Γιατι τα σπασμενα θα τα βγαλουν απο καποιον αλλο που θα παραλαβει κανονικα καποια αλλη παραγγελια. 6
ipal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 δε στα πρηζουν οπως λες αλλα να ξερεις οτι τυποι που "αγοραζουν" κατι και μετα λενε εε θα τον παρω ιδια τιμη αργοτερα' date=' ειναι βασικη αιτια που τα μεταφορικα ειναι εκει που ειναι. Γιατι τα σπασμενα θα τα βγαλουν απο καποιον αλλο που θα παραλαβει κανονικα καποια αλλη παραγγελια.[/quote'] το ξερω αλλα τι να του κανω τωρα? εκει που φτασαμε οταν ο αλλος ξεμενει εντελως απο φραγκα... και δεν ειναι οτι εκανε πλακα, τον θελει τον ssd. (παραλαβη απο acs καταστημα ειναι παντως, οχι σπιτι). και μου ειπε αν τα βρει θα τον παρει δε γινεται για τα 6€ διαφορα.
john_dr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Παίρνει τηλ. και τους λέει "Παιδιά δεν μπορώ να τον παραλάβω τώρα λόγω οικονομικού. Πόσο καιρό μπορεί να μείνει στην ACS μπας και βρεθούν φράγκα? Αν δεν γίνεται και πρέπει να πάω να τον πάρω τώρα, επειδή μου είναι αδύνατον, ακυρώστε την".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα