Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο desktop ττου φιλου πεταει (συγχρονο μηχανημα) στο φορητο μου, (που μολις τον εβαλα με image της εγκαταστασης) βελτιωθηκε βεβαια πολυ, αλλα δινει την αισθηση οτι το μηχανημα εκμεταλλευεται το 50% δυνατοτητων του δισκου (centrino duo 1.6Ghz).

Βάλε το AS SSD Benchmark και δες αν σου έχει BAD όπως στην παρακάτω φωτογραφία (πολύ πιθανό)

as-ssd-bench+INTEL+SSDSA2M080+3.1.2011+7-41-41+AM.png

Σε αυτή την περίπτωση ο SSD δεν έχει σωστό alignment. Η καλύτερη λύση είναι το format και η δημιουργεία του partition να γίνει από τα 7 (μην πας και κάνεις format με XP). Εναλλακτική το Paragon Alignment Tool 3.0.

Ελπίζω να έχεις το λειτουργικό ακόμα στον παλιό σου δίσκο ώστε αν χρησιμοποιήσεις το Paragon Alignment Tool 3.0 να μην έχεις άγχος μην πάει και γίνει καμιά στραβή (ποτέ δεν ξέρεις με προγράμματα για δίσκο).

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω τον κουμπωσα σε ένα netbook με ότι αυτο συνεπάγεται απο μη διαθέσιμες επιλογές στο bios...

Του έκανα partition & format με τα win 7 starter, οκ φορτώνει γρήγορα τα windows αλλα όχι αν ήταν σε desktop ο δισκος, οπως αναφέρει & ποιο πάνω ένα μέλος ο δισκος δουλεύει με το 50% των δυνατοτήτων του.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Σίγουρα δεν έχει το netbook ρυθμίσεις για το σκληρό; Μήπως με καμμιά αναβάθμιση στο BIOS, σου βγάλει κάτι καλύτερο;

Δημοσ.
Σίγουρα δεν έχει το netbook ρυθμίσεις για το σκληρό; Μήπως με καμμιά αναβάθμιση στο BIOS' date=' σου βγάλει κάτι καλύτερο;[/quote']

Όχι απολύτως τίποτα. Πέρασα & την τελευταία έκδοση του εχθές (bios).

Sent from my iPhone using Insomnia

• Moderators
Δημοσ.

Το αλλο μελος μιλησε για "αισθηση". Οι ασθησεις για να δωσουν σωστο σημα, πρεπει να υπαρχει προηγουμενη εμπειρια με ssd και οχι απλα να εχουμε ακουσει οτι "με ssd θα πεταει το μηχανημα" κλπ. Τρεξτε ενα benchmark και εκει θα δειτε αν η αισθηση σας ειναι σωστη ή "πεταει στα συννεφα"... Αν υπαρχει καποιο θεμα μονο ετσι θα το δειτε και οχι με την αισθηση. Ο ssd δεν κανει το μηχανημα 100φορες γρηγοροτερο, θα δειτε μια μεγαλη διαφορα στο boot και σε 2-3 αλλες περιπτωσεις αλλα μεχρι εκει οι τεραστιες σε αισθησεις διαφορες. Και στο τελος ο συγκεκριμενος δισκος δεν ειναι απο αυτους που φημιζονται για την ταχυτητα τους.

(Παντως αυτη η κουβεντα εδω ειναι εντελως offtopic και αν τελος παντων θελετε να γινει μεσα στις προσφορες, τουλαχιστον θα επρεπε να γινει εδω)

Δημοσ.

Τσίμπησα και εγώ τον ssd. Αρκετά καλή η τιμή του για το σύστημα μου. Έκανα και μία δεύτερη παραγγελία μία κάρτα γραφικών που χρειαζόμουν καθώς με 512mb και 128 bit είχα κάποια κολλήματα και όλα κομπλέ. Ευχαριστώ τον topic starter!! Με το καλό να παραλάβω...

Sent from my Samsung Galaxy SIII using Insomnia App

Δημοσ.

Κανονικά ανοίγει η σελίδα φίλε μου. Κάποιο άλλο πρόβλημα σε εμποδίζει.

Η προσφορά ισχύει...

Sent from my Samsung Galaxy SIII using Insomnia App

Δημοσ.

παρελαβα και εγω κ εκανα καθαρη εγκατασταση...το μονο που εχω να πω ειναι οτι πλεον δε σκεφτομαι τον τερματισμο και την επανεκκινηση....κατω απο 35δευτερολεπτα (συμφωνα με το soluto) για λαπτοπ 4ετων+ νομιζω οτι ειναι μια χαρα....ευχαριστω και παλι τον topic starter....

Δημοσ.

τελικα δεν αντεξα παρηγγειλα και εγω εναν για το htpc που θελω να στησω,αχ τι μου κανετε,ολο στα εξοδα με βαζετε :P

• Moderators
Δημοσ.

Ε ρε μαμώτο. Μόνο εγώ δεν βρίσκω/θέλω κάτι από το U? :lol:

Δευτερη φορα που το λες, την πρωτη (χθες προχθες) ειχα γραψει κατι αλλα τα εσβησα πριν πατησω το "απαντηση". :P

Δεν εισαι ο μονος φυσικα, θα πρεπει δηλαδη οι X ανθρωποι που διαβαζουμε το θεμα και δεν παραγγελνουμε κατι να το λεμε; 3020 προβολες το θεμα - 20 χοντρικα και πλουσια που δηλωσαν πως παρηγγειλαν, αρα 3000 ατομα ΔΕΝ παρηγγειλαν. :P

Οποτε μην τρελαινεσαι και μπαινεις στη διαδικασια να παρεις κατι που δεν χρειαζεσαι, ουτε εμεις βρηκαμε κατι "καλο". ;)

(Υπαρχουν 5-10 το πολυ, καλες τιμες αν αφαιρεσει κανεις τα 10 ευρω, αλλα αν δεν θες αυτα τα 10 προιοντα, τελος. Στο ψυγειο θα τα βαλουμε; Η μηπως παστά; :P )

Δημοσ.

Δευτερη φορα που το λες, την πρωτη (χθες προχθες) ειχα γραψει κατι αλλα τα εσβησα πριν πατησω το "απαντηση". :P

Δεν εισαι ο μονος φυσικα, θα πρεπει δηλαδη οι X ανθρωποι που διαβαζουμε το θεμα και δεν παραγγελνουμε κατι να το λεμε; 3020 προβολες το θεμα - 20 χοντρικα και πλουσια που δηλωσαν πως παρηγγειλαν, αρα 3000 ατομα ΔΕΝ παρηγγειλαν. :P

Οποτε μην τρελαινεσαι και μπαινεις στη διαδικασια να παρεις κατι που δεν χρειαζεσαι, ουτε εμεις βρηκαμε κατι "καλο". ;)

Ναι αλλά πόσοι από τους 3000 ανοίξανε και το θέμα? :P

Η πλάκα είναι ότι φρίκαρε το modem μου την Κυριακή και σκεφτόμουν να έβαζα παραγγελία για ένα από το U. Τελικά και σταδιακά το modem ξανά ζωντάνεψε. Δεν κάνω πλάκα. Δούλευε σαν χαμπάκι, αλλά δεν μπορούσα να μπω στην σελίδα με τα settings ενώ το wifi φαινόταν να δουλεύει μεν χωρίς ασφάλεια, αλλά δεν μπορούσα να συνδεθώ. Ούτε τα προγράμματα για αναβάθμιση firmware το βλέπανε ενώ δεν δούλευε και το κουμπί για hard reset. Κάποια στιγμή συνδέθηκα με το ασύρματο χωρίς να μπορώ ακόμα να μπω στο setup. Την επομένη μέρα όταν ξανά δοκίμασα την διεύθυνση για το setup του modem μπήκε κανονικά!!! Αν υπάρχει thread για στοιχειωμένο hardware νομίζω ότι δικαιούμαι ενός post.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...