MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Στο τέλος θα βγάλει μια Φώτο το pdf για να το έχει,και θα έχουμε φτάσει στην 5η σελίδα.. :Ppp
cicek Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 επισης καλη συνεχεια παιδια τελικα αυτο με το skydrive που μου ειπατε πετυχε....οπως και ναχει θελω να μαθω τι συμβαινει με το bluetooth οποτε θα παρω τηλ την htc για να μου φυγει η απορια και θα σας πω τι θα μου πουν, ευχαριστω πολυ.
arxaggelos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μπράβο, χαίρομαι που δούλεωε γιατί αναρωτιόμουν και γιατί δεν μπορείς να περάσεις την εφαρμογή. Όσο για το bt, πάρε αν θέλεις, πάντως δεν έχει να κάνει με την HTC, είναι θέμα των WP 7.x και είναι το ίδιο σε όλα τα κινητά.
cicek Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μπράβο, χαίρομαι που δούλεωε γιατί αναρωτιόμουν και γιατί δεν μπορείς να περάσεις την εφαρμογή. Όσο για το bt, πάρε αν θέλεις, πάντως δεν έχει να κάνει με την HTC, είναι θέμα των WP 7.x και είναι το ίδιο σε όλα τα κινητά. λοιπον πηρα την htc τηλεφωνο και μου ειπε οτι τα windows phone δεν επικοινωνουν με bluetooth με τον υπολογιστη και με αλλα κινητα , παρα μονο με ακουστικα..ειχες απολυτο δικιο. αρα τζαμπα παιδευομουν ολο το σαββατοκυριακο να βγαλω ακρη. Πριν λιγο γυρισα απο ενα καταστημα με κινητα, μολις αγορασα το xperia arc s. Πηρα τηλ την sony ericson και μου ειπε οτι το κινητο αυτο μπορει κανονικα να επικοινωνει με bt. Ευχομαι να πανε ολα καλα, γτ δε τη παλευω.Ευχαριστω για το assist :-D :-D
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 ,,, νόμιζα ότι ψάχναμε λύση μέχρι να αγοράσεις την συσκευή που θέλεις τελικα .. :Ppp εε; οχι την αγορασα ηδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα