tralariraro Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 καλημερα σε ολους ιστορια εχει ως εξης αγορασα απο το φορουμ μια καρτα γραφικων η παραπανω που αναφερω ο τυπος μου gerakas 87 την εδωσε χαλασμενη την δοκιμασα σε τρια pc και την πιγα στο πλαισιο τα ιδια παντου βγαζει νο signal μου ειπε οτι θα μου εστελνε την εγγυιση σε email πρωτον δεν ξερο τι μπορω να κανω νομικα γιατι τον εχω παρει ισα με 100 τηλεφωνα δευτερο μηπως καποιος θα μπορουσε να με βοηθηση στελνωντας μου μια αποδειξη σε φωτοτυπια σε email ωστε να μπορεσω να την γυρισω πισω η καρτα σε καποιο μαγαζι προριζοταν για δωρω σε ατομο με ειδικες αναγκες οποτε καταλαβαινεται πως αιαθανομαι και εχασα τα λεφτα και δεν μπορω να την κανω και δωρο ευχαριστω εκ των προτερων ολους
evga_s Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Καλα ρε φιλε,και εσυ δινεις ετσι 480 ευρω σε κατι που δεν εχει αποδειξη εγγυηση ουτε κουτι και μαλιστα χωρις να το ελεγξεις?
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Και να το έλεγχε οπτικά τι θα καταλάβαινε αν δεν την κούμπωνε στον υπολογιστή ? Το μόνο λάθος που έκανε ήταν να μην πάρει την απόδειξη πριν δώσει τα χρήματα κ απ'οτι είδα την αγγελία,εκεί ήταν ασαφές κ αν υπάρχει.. Αλλά δεν έχει σημασία πόσα λάθη έκανε το παιδί σημασία έχει η αλητεία του άλλου.. Και επί της ευκαιρίας όποιος σας ζητήσει τα χρήματα μπροστά με κατάθεση να του λέτε μόνο τα μεταφορικά αν θέλεις φίλε μου..Είδα κ κάποιον άλλον που λέει μόνο αποστολή όχι συνάντηση κ όμως υπάρχουν άνθρωποι που ψωνίζουν.. Εγώ ακόμα κ στην συνάντηση όσες φορές έχω ψωνίσει του λέω σε μισή ώρα σε παίρνω τηλέφωνο να σου πω αν είναι όλα οκ.. παρόλα αυτά κ εγώ έμαθα χάνοντας 300 ευρω από ένα iPhone κάποτε..
stevedri Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 φιλε tralariraro . επρεπε να υποπτευτεις οτι ο μ@λ@κοgerakas87 οταν εβαλε τη αγγελια ειχε κανει και εγγραφη στο φορουμ.. δεν ειχε καθολου αξιολογισεις οποτε κακος εκανες συνναλλαγη μαζι του. εαν τωρα θες να τον βρεις , εχεις το κηνιτο του. βρες τον μεσα απο την εταιρια κηνιτης.
johnbond Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Κρίμα ρε φίλε..Πλέον έμπλεξες και φοβάμαι οτι έχασες τα λεφτά σου οριστικά αν δεν καταφέρεις να περάσεις εγγύηση. Με το serial number δε γίνεται να αξιώσει εγγύηση απο την εταιρία με rma; Η GTX 590 είναι κάνα χρόνο στην αγορά οπότε σίγουρα θα είναι εντός εγγύησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα