koularasss Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 και εγω αυτο σκεφτομαι,αν μου πουν δεν υπαρχει αλλο θα παρω το sole αλλα με προβληματιζει η μπαταρια,ποσο κραταει δηλαδη,δηλαδη να με βγαζει 1-2 μερες χωρις φορτησει με χαλαρο σερφαρισμα.το εχεις εσυ? στον τσιγκουνη λεει 5 γβ ενσωματωμενη ενω σε ολα τα αλλα site λεει 8 γβ,ποιο ειναι αληθεια?
c0prse_grinder Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 και εγω αυτο σκεφτομαι,αν μου πουν δεν υπαρχει αλλο θα παρω το sole αλλα με προβληματιζει η μπαταρια,ποσο κραταει δηλαδη,δηλαδη να με βγαζει 1-2 μερες χωρις φορτησει με χαλαρο σερφαρισμα.το εχεις εσυ? στον τσιγκουνη λεει 5 γβ ενσωματωμενη ενω σε ολα τα αλλα site λεει 8 γβ,ποιο ειναι αληθεια? η μπαταρια του sole κραταει παρα πολυ καλα για τα standards του, το ειχα για 1 μηνα οταν ειχε πρωτοβγει. 2 μερες με wifi κτλ βγαζουν μονο high end κινητα με custom rom και kernel για τα specs να κοιτας στο gsmarena.com κανει και συγκρισεις μεταξυ κινητων.
kostas_dr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ακόμα και τα hing end κινητά βγάζουν 2 ημέρες με wifi;
c0prse_grinder Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ακόμα και τα hing end κινητά βγάζουν 2 ημέρες με wifi; 2 μερες με wifi κτλ βγαζουν μονο high end κινητα με custom rom και kernel εμενα το πειραγμενο note μου τοσο βγαζει (1,5 - 2 μερες)
koularasss Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 εγω δεν θελω συνεχεια το wifi αλλα να κραταει για 2 μερες χωρις φορτηση,αν παω για sole κραταει δηλαδη χωρις ανοιχτο wifi 2 μερες?
nikoskon Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 εγω δεν θελω συνεχεια το wifi αλλα να κραταει για 2 μερες χωρις φορτηση' date='αν παω για sole κραταει δηλαδη χωρις ανοιχτο wifi 2 μερες?[/quote'] Δεν υπάρχει απάντηση γιατί εξαρτάται από την χρήση που κάνεις. Τις 2 μέρες αυτονομία θες τες ως το μέγιστο όριο ενός smartphone. Συνήθως κάθε βράδυ θα το φορτίζεις ώστε να είσαι σίγουρος πως θα σου βγάλει την επόμενη μέρα. Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
koularasss Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ειτε παρω δηλαδη το s plus ειτε το sole την ιδια περιπου αυτονομια θα εχουν;εμενα με ενδιαφερει να αντεχει μια μιαμιση μερα χωρις την χρηση wifi γιατι αυτο που εχω τωρα ισα ισα με παει μια μερα με 1-2 ωρες ιντερνετ με 3g. Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App Και σας ευχαριστω ολους για τον χρονο που διαθετετε για να με βοηθατε γιατι ξερω οτι κανω πολλες ερωτησεις και συχνα παρομοιες Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
koularasss Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 πηρα ρωτησα στο public τι θα γινει με το s plus που παραγγειλα και μου ειπαν θα με ενημεροσουν με e-mail με το τι θα γινει,αν δεν το εχουν θα ακυρωθει αυτοματα η παραγγελια ε?ή θα μου το στειλουν οταν ειναι διαθεσιμο π.χ σε κανα 2-3 μηνες? ειδα απο κοντα το sole,πολυ ωραιο με το ασπρο το χρωμα με αρεσε πολυ!!αλλα οι γονεις μου με λενε καλυτερα να παρω αλλο κινιτο τον ιανουαριο-φεβρουαριο(εκπτωσεις παλι) καθως το κινιτο που εχω τωρα το εχω μονο ενα χρονο.
bilakos10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Φίλε μου άμα θες μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε ένα άρθρο που έβαλα στο Blog μου και μιλάει για επιλογή κινητού. Ορίστε το Link : http://techcoregr.blogspot.gr/
koularasss Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Φίλε μου άμα θες μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε ένα άρθρο που έβαλα στο Blog μου και μιλάει για επιλογή κινητού. Ορίστε το Link : http://techcoregr.blogspot.gr/ οκ,ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα