Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα παρω το s plus θα διαφορα απο το p500 τοσο σε θεμα αποδοσης οσο σε θεμα αυτονομιας η ιδιες αποδοσεις?το sole εκτος απο τον δυπηρυνο σε τι αλλο ειναι καλυτερο απο το s plus?

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το πιο πληρες "φτηνο" αυτη τι στιγμη νομιζω ειναι το Ace 2. Ιδια σχεδον τιμη με το ace μπροστινη καμερα και δεν σου ψηνει και τον εγγεφαλο. Ειναι και διπύρηνο ειναι και samsung. To s plus ειναι ακριβο γι αυτα που προσφερει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη το ace 2 ειναι καλυτερο απο το s plus?

Και το s plus ειναι καλυτερο απο το se neo v?γιατι το εχει ενας φιλος και το εχω δοκιμασει και εχει πολυ καλες επιδοσεις.

Επεξ/σία από koularasss
Δημοσ.

Το ace 2 ειναι καλυτερο απο το s plus μονο σε επεξεργαστικη ισχυη? Η και σε αλλους τομεις?

Δημοσ.

γιατι το s plus το εβγαλαν απο διαθεσιμοτητα παρολο που το εχω παραγγειλει και αν δεν ερθει αυτο ειναι καλο? http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/HTC-One-V-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-HTC-ONE-V.htm λιγο πιο ακριβο αλλα τα αξιζει τα παραπανω χρηματα?

Δημοσ.

Το εχεις προσέξει ότι εχει ποιο μικρή οθόνη, 3.7 ενώ και η cpu 1 giga μονοπύρηνο παλαιότερης γενιας δεν ειναι τίποτα ιδιαίτερο. Εγω δε θα το επαιρνα σε αυτά τα λεφτά.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

sony xperia sole απο μενα.καινουριο, καλυτερος επεξεργαστης ,αναβαθμιζεται σε android 4 και καμερα με φλας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...