koularasss Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 θελω να αγορασω ενα νεο κινητο και μου αρεσε πολυ αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0619829&catid=100800 καλο ειναι?και η προσφορα του multirama πολυ καλη μου φανηκε.εγω το κινητο το θελω για να παιζει και κανα παιχνιδι π.χ σε μεγαλα ταξιδια θα ανταπεξελθει?βιντεο τι ποιοτητα τραβαει?
c0prse_grinder Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 καλο ειναι αλλα καπως ξεπερασμενο οσον αφορα τα τεχν. χαρακτηριστικα του, ριξε μια ματια και σ'αυτο --> http://www.skroutz.gr/s/1872154/Sony-Xperia-Sole.html?keyphrase=xperia+sola
koularasss Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 δηλαδη αυτα που θελω δεν θα τα κανει?θα κολλαει πχ στο angry birds?ή αν τρεχω εφαρμογες.μου αρεσε γιατι εχω ακουσει οτι τα samsung εχουν μεγαλη δειαρκεια μπαταριας ενω το χρησιμοποιεις σε σχεση με αλλα smartphones.
c0prse_grinder Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) δηλαδη αυτα που θελω δεν θα τα κανει?θα κολλαει πχ στο angry birds?ή αν τρεχω εφαρμογες.μου αρεσε γιατι εχω ακουσει οτι τα samsung εχουν μεγαλη δειαρκεια μπαταριας ενω το χρησιμοποιεις σε σχεση με αλλα smartphones. η διαρκεια μπαταριας εχει να κανει με το μεγεθος της μπαταριας και τον τροπο που ο κερνελ διαχειριζεται τη συσκευη (cpu κτλ). μεταξυ των δυο πιστευω καλυτερη αυτονομια εχει το i9001 λογω της 1605mah μπαταριας σε συνδυασμο με την s-amoled οθονη του. Τα ειχα και τα δυο κινητα.. αν μου λεγες να μου δωσεις τωρα ενα δωρο θα επελεγα το Sole. Πιο καινουργιο κινητο, dual core, μια χαρα ολα. Αλλα εσυ αποφασιζεις Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από c0prse_grinder
koularasss Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 πιστευω οτι και το samsung θα με υπερκαλυψει αφου απο περσυ βολευομαι με το optimus one.
Meraklis56 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Επίσης,αν σε ενδιαφέρει πολύ το SAR(δείκτης ακτινοβολίας),να ξες πως τα sony(Ericsson) έχουν πολύ παραπάνω απο οτι τα Samsung (1.25 vs 0.35) Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από Meraklis56 1
koularasss Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 ευχαριστω του sony δεν τον ειχα δει.το samsung με αρεσει κ εμφανισιακα!
koularasss Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) η διαρκεια μπαταριας εχει να κανει με το μεγεθος της μπαταριας και τον τροπο που ο κερνελ διαχειριζεται τη συσκευη (cpu κτλ). μεταξυ των δυο πιστευω καλυτερη αυτονομια εχει το i9001 λογω της 1605mah μπαταριας σε συνδυασμο με την s-amoled οθονη του. Τα ειχα και τα δυο κινητα.. αν μου λεγες να μου δωσεις τωρα ενα δωρο θα επελεγα το Sole. Πιο καινουργιο κινητο, dual core, μια χαρα ολα. Αλλα εσυ αποφασιζεις δηλαδη to samsung ποση ωρα θα κραταει η μπαταρια παιζοντας angry birds ή σερφαροντας στο ιντερνετ? Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από koularasss
christs Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Φιλε μου, αν ανεξαρτητως απο το τι θα ακουσεις απο εμας εδω μεσα, εσυ εχεις αποφασισει σωνει και καλα να παρεις αυτο το κινητο, τοτε νομιζω οτι δεν εχει και ιδιαιτερη αξια να περιμενεις τις τυχον απαντησεις/προτασεις μας. Αυτο συμπεραινω απ τις απαντησεις σου. Κατα τ αλλα, δεν συγκρινονται τα 2 κινητα, το ενα ειναι πολυ ξεπερασμενο, το αλλο (Sole) ειναι 2 μηνων κινητο, με αλλες δυνατοτητες, υποστηριξη,κτλ κτλ, και ειναι και στα ιδια λεφτα. Βαζω αστερισκο στο θεμα δωρα του galaxy s plus, μιας και μπορω να πω οτι ειναι αρκετα δελεαστικα. Αλλα κατα τ αλλα μην εχεις μεγαλες απαιτησεις σε παιχνιδια κτλ, αν παρεις το galaxy. Οι σπουδαιες δυνατοτητες του, αρχιζουν και τελειωνουν στην Samoled οθονη. Με σκληρη χρηση παιχνιδιων και ιντερνετ, τα smartphones στην σχεδον απολυτη πλειοψηφια τους , αντεχουν περιπου 1 μερα απο μπαταρια. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από christs
koularasss Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) καταλαβαινω πως το galaxy ειναι ξεπερασμενο αλλα με ενδιαφερει να κραταει η μπαταρια στην χρηση και οσο γινεται να μην χρειαζεται καθε μερα φορτιση.το xperia θα αντεχει μια μερα χωρις φορτιση σε ενα χρονο?ή θα εχει αλοιωθει η μπαταρια.εγω τωρα εχω το lg optimus one δεν θα δω ιδιαιτερη διαφορα δηλαδη αν παρω το galaxy?η οθονη τι διαφορα εχει και την αναφερεται τοσο πολυ? http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Nexus-S-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-SAMSUNG-GALAXYY-W.htm αυτο ειναι καλο?προτιμαω τα samsung γενικα,σε σχεση με το galaxy ποιο ειναι πιο καλο? Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από koularasss
anta_n Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Ανάμεσα σε ένα παλιό μοντέλο της Samsung και σε ένα καινούργιο sony εγώ θα πήγαινα σε sony πάντως.
koularasss Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δηλαδη ο επεξεργαστης του samsung που ειναι 1.4ghz δεν ειναι καλος?δεν θα δω δηλαδη ιδιαιτερη διαφορα απο τον εξακοσαρη του p500? Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
Grey Warden Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Όπως και να το κάνουμε τα μονοπύρηνα κινητά έχουν αρχίσει και γίνονται ξεπερασμένα και ανήκουν στις χαμηλές και οικονομικές κατηγορίες πλέον. Ουσιαστική διαφορά θα δεις με διπύρηνο. Ως κάτοχος του Sole είμαι πολύ ευχαριστημένος μιας και ειναι πολύ γρήγορο και δεν παρουσιάζει το παραμικρό κόλλημα. Τα smartphones έχουν πρόβλημα την αυτονομία γενικότερα. Αν θες εσύ να λιώσεις στο angry birds όλη μέρα όποιο τηλέφωνο και να πάρεις θα χρειάζεται φόρτιση σχεδόν καθημερινά. Αυτό βέβαια είναι πρόβλημα μόνο αν δεν βρίσκεσαι κάπου με πρίζα. Διαφορετικά, δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα στο να φορτίζεται ένα κινητό τη νύχτα. Το λέω με αφορμή εσένα γιατί γενικά το διαβάζω και καταλαβαίνω μόνο όσους θα βρίσκονται για μέρες σε ταξίδι με αυτοκίνητο στην έρημο Σαχάρα.
koularasss Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 με αυτο που εχω ειμαι με 3g στο ιντερνετ και με παει 3 ωρες το πολυ,το ιδιο και στα παιχνιδια,εγω πηγα πιο πολυ προς το samsung γιατι ενας φιλος μου εχει και απο θεμα μπαταριας δεν εχει προβληματα,ενω για τις μπαταριες των xperia δεν εζω ακουσει καλα λογια.1)εσυ που εχεις το sole ποσοι ωρα κραταει με σερφαρισμα? 2)ποσες μερες μενει ανοιχτο χωρις χρηση? κανενα αλλο κινητο θα μου προτεινετε?
koularasss Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 ο οχτακοσαρης δυπηρινος ειναι πιο καλος απο του sgsplus?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα